παρακαλώ περιμένετε...

Κριός με Κριό...

  • fotoula @ 20.02.2010 19:18
    na ki o sunduasmos...

    den 8es na tin pligwseis i den 8es na pligwseis esena; (sorry den einai proswpiko, alla einai allergiki antidrasi otan akouw antra na leei... den 8elw na tin pligwsw tin 'kaimeni')

    kali tyxi anyway
  • Jude @ 20.02.2010 19:46
    Ωραία, τότε μη δώσεις υποσχέσεις που δε θα μπορέσεις να κρατήσεις-so simple-ξέρει ότι είσαι παντρεμένος; Και να το ξέρει, πιστεύω ότι έχεις μεγαλύτερη ευθύνη νʼαπομακρυνθείς. Είναι πολύ μικρή και είσαι αλλού...
  • MissHavisham @ 20.02.2010 20:00
    Δε χρειάζεται να στο πει ο κύριος Πανόπουλος. Στο λέω εγώ. Δε θα την τηρήσεις.

    (17-30? Ούτε που ψηφίζει ρε...και είσαι ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ !!!!$$%***???%%$#!!!!!)

    Τύφλωσε με, Θέε μου, να μην τα βλέπω κάτι τέτοια...
  • Akanthous @ 20.02.2010 20:59
    Πές τα fotoula...Αφού θα τη κάνουν που θα τη κάνουν τη...μα......τί ρωτάνε κι απο πάνω!!!! ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣ!
  • fotoula @ 20.02.2010 21:07
    Auto to 'den 8elw na se pligwsw my poor little and innocent girl' , pote den to katalaba s auti ti zwi mou... Ma skeftomoun, toso poli me 'skeftontai' oi an8rwpoi - ti 'kaloi' pou einai!!!???

    Prwta apo ton eauto mas xekiname - epilegoume sugkekrimenes suberifores prwta gia mas kai meta gia ton allon/i - ta paramu8ia allou
  • fotoula @ 20.02.2010 21:55
    pantws mia astrologiki paratirisi... mias kai to site einai Astrologiko... mono enas Krios 8a dilwne kati tetoio toso anoixta... (me oti auto synepagetai)...
  • piggy137 @ 20.02.2010 22:06
    Κι αυτήν θα πληγώσεις και τη γυναίκα σου θα πληγώσεις κι εσύ θα αισθανθείς στο τέλος χάλια. Αν θες απλά μερικες ξεπέτες με ζουμερά νεανικά κρέατα πληρώνεις κι αγοράζεις βρωμάει ο τόπος ρωσίδες ουκρανες φιλιπινέζες άσπρες μαύρες κίτρινες. Εκεί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν θα πληγωθεί΄κανείς. Γιατί να καταστρέψεις τη ζωή της κοπέλας επειδή εσύ έχεις βαρεθεί τη δική σου δεν εννοείς να λύσεις τα προβληματα και τ' αδιέξοδά σου και ψάχνεις για το κερασάκι στην τούρτα; Εγγυήσεις ψάχνεις ότι θα κάνεις τη δουλίτσα σου χωρίς να σε πάρει κανείς είδηση και μετά απο 1-2 μήνες το πολύ θα της πεις αντίο υποκρινόμενος ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Δεν μπορεί να έχει κανείς και την πίτα ολοκληρη και το σκύλο χορτάτο. Βαρέθηκες τη γυναίκα σου, δεν τα πατε καλά, νομίζεις ότι δεν υπάρχει συννενόηση μαζί της πια χώρισε και μετά κάνε ό,τι θέλεις. Αλλά προς Θεού μη χρησμιμοποιείται τους ανθρώπους σαν αναλώσιμο υλικό κανουμε τη δουλιτσα μας όσο γουστάρουμε και μετά στα σκουπίδια. Δεν σε κατακρίνω γι' αυτό που αισθάνθηκες γιατί τα αισθήματα μου δεν τα ελέγχουμε στη γέννησή τους, είμαστε όμως υποχρεωμένοι να τα ελεγξουμε στην εξέλιξή τους. Καλά εκανες και μοιράστηκες μαζί μας το προβλημά σου οπου το απρόσωπο της επικοινωνίας σε προστατευει. Αυτό δείχνει ότι η λογική σου δεν σ' έχει εγκαταλείψει ακόμη. Απλά να θυμάσαι πως όπως στρώνει κανείς κοιμάται στο τέλος. Και τα πράγματα ποτέ δεν έχουν τις ειδυλλιακές συνέχειες που βολεύουν μόνο εμάς. Σκέψου και το χειρότερο σενάριο που μπορεί΄να παιχτεί σε μια τέτοια σχεση και ποια θα ήταν τότε η θέση σου. Καλή τύχη.
  • piggy137 @ 20.02.2010 22:35
    Τυχαίο δεν είναι που τη γνώρισες βρεθηκε στο δρόμο σου για να σου δείξει τα κενά και τις ελλείψεις που έχεις στο γάμο σου κι όχι για να σου τα καλύψει. Εσύ πρέπει να δουλέψεις τώρα με την εαυτό΄σου και με το γάμο σου κι αν δεν μπορείς πια να καλύψεις τις ανάγκες σου μεσα απο τη σχεση σου με τη γυναικα σου το πιο έντιμο είναι να χωρίσεις κα να προχωρήσεις παρακάτω. Ταυτόχρονα είναι και το πιο δυσκολο. Γι' αυτό κι οι περισσότεροι παντρεμένοι καταφεύγουν σε λύσεις σαν αυτές που σκέφτεσαι εσύ. Και πρόσεξε γιατί αν κατά τύχη τη γλυτώσεις με αυτήν την κοπελίτσα τότε θα νομίσεις οτι θα είναι πάντα ετσι και μετά απο λίγο καιρο θα βρεις μια άλλη και μια άλλη ώσπου κάποια θα σου κάνει τη ζημια. Ειναι σαν τις δίαιτες που όλοι υπόσχονται να ξεκινήσουν τη δευτέρα και σταματούν την τρίτη. Για να την ξαναθυμηθούν υποχρεωτικά μετά το έμφραγμα αλλά τότε η ζημιά έχει γίνει αγαπητέ Ωρίωνα και δεν εχει επιστροφή.
  • AriesLeo @ 20.02.2010 22:54
    xmm. to thema den einai krios me krio, einai 30xronos pantremenos me aniliki. tetoies vlakeies -me to sympatheio- paratirountai aneksartita apo to zwdio...
    den pisteuw na perimeneis entharrynsi. an simainei kati gia sena, nai isws tairiazete. alla mexri pou? tha xwrizes gia ekeinh? h tha epixeirouses na diathriseis ekswsyzigiki sxesi?
    k skepsou to allo. k auti krios einai, an sou moiazei toso, argotera tha se afisei gia kapoion neotero. esy tha exeis idi enan apotyximeno gamo kai xaramismeno polytimo xrono. esy tha vgeis xamenos...
    oi gynaikes min anhsyxeis, antexoume... arkei na ksekathariseis me eilikrineia kai na min kaneis tis yposxeseis.
  • absolutego @ 20.02.2010 23:03
    Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι οτι δεν αναφέρεις πουθενά για το αν θα πληγώσεις τη γυναίκα σου... Σκέφτεσαι αν θα πληγώσεις τη 17χρονη. Που εννοείται ότι θα το πληγώσεις το κοριτσάκι, αλλά πίστεψέ με, η μικρή θα συνεχίσει τη ζωή της, είτε κάνεις κάτι μαζί της, είτε όχι. Η γυναίκα σου, αν το μάθει, έχεις σκεφτεί, πως αυτό θα επηρεάσει τη ζωή της?
  • AriesLeo @ 20.02.2010 23:09
    isws viastike na noikokyreutei kai to katalave katopin eortis...
    otan omws kati den paei kala se mia sxesi, to katalavainoun ligo-poly k oi 2.
  • dimi84kara @ 20.02.2010 23:34
    γιατι παντρευτηκες καλε μου αφου δε το χεις?δε βλεπεις εμας?εχουμε την τρέλα μας αλλα δε καταστρεφουμε και αλλους...τα 17χρονα μονο λογια ειναι και στην ουσια δεν ξερουν που παν τα 4...κανε επιτοπυ απο το μικρο και αν δεν εχεις παιδιά σιγα σιγα καν τη και απο το γαμο..πολυ κρατησε..αλλα υπαρχουν και αλλες ηλικιες αναμεσα στο 20 και το 30....
  • AriesLeo @ 21.02.2010 00:11
    edw tha diafwnisw.
    isws se megalo pososto nai, olo logia einai. alla otan den einai, ta 17 einai eualwth ilikia... eidika an eisai apeiros kai prothymos na erwteuteis me xilia.
    eutyxws gia ekeini exei afroditi ston krio. anadromi vevaia alla ok... apo ixtheis kalytera.
  • dimi84kara @ 21.02.2010 00:53
    απο αφροδιτη στον ιχθυ σε τετραγωνο με ποσειδωνα ολα καλυτερα ειναι...κλαψ
    δεν αμφιβαλλω οτι η μικρη εννοει τον ερωτα της-αν υπαρχει-!αλλα λεω οτι λογια λογια γιατι ακομα σε αυτη την ηλικια δεν εχουν και πολυ περιεχομενο ...
    μη με βρισουν οι 93' του σαιτ...απλα εχουν να ζησουν ακομα..αυτο.
  • Akanthous @ 21.02.2010 01:38
    Ο τύπος που έθεσε το ερώτημα που είναι ?????? Πάει τον φάγαμε!!!!! Αχαχαχα!
  • dimi84kara @ 21.02.2010 01:46
    κριος ειναι αυτος!!!ειναι ικανος να εθεσε το ερωτημα και να εκλεισε τον υπολογιστη μετα απο λιγο...του ηρθε, το γραψε και μετα μπορει να ειχε ραντεβου...
  • fotoula @ 21.02.2010 01:53
    lol , dimi kalo...
  • Orion80 @ 21.02.2010 16:58
    Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση. Αν και δεν το θεωρώ απαραίτητο, καθώς ρώτησα κάτι πολύ συγκεκριμένο σε αστρολογική βάση, ας δώσω μία διευκρίνιση:

    Με την γυναίκα μου περιμένουμε παιδί σε 5 μήνες. Η σχέση μου μαζί της είναι πολύ καλή και τακτοποιημένη...και δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορούσα να πάρω το ρίσκο να τη χαλάσω, κατά βάση δεν θα το ήθελα. Αλλά με την μικρή νιώθω σαν να μου χει σκάσει μέσα στα χέρια μου κάτι...καρμικό να το πω; Όσο και αν θέλω να τη βγάλω απ' το μυαλό μου δεν μπορώ, με έχει μαγέψει τόσο η επικοινωνία των δύο μας μυαλών πρώτα και σε δεύτερη μοίρα η όποια άλλη έλξη που μου προξενεί.
  • newflame @ 21.02.2010 17:23
    Στοιχείο 1ο: Σχέση ... "πολύ καλή και τακτοποιημένη" ????!!!!!
    Τροφή για σκέψη...πόσο προσπαθείς για να παραμείνει έτσι ???
    Στοιχείο 2ο: "με έχει μαγέψει τόσο η επικοινωνία των δύο μας μυαλών"
    Τροφή για σκέψη...είσαι 30 και είναι 17, τι κοινά βιώματα μπορεί να σας ενώνουν ???

    ΥΣ: τα ερωτήματα είναι απλώς...ρητορικά!
  • mwroMOU @ 21.02.2010 18:51
    Να μιλήσει κι ο παθών?
    Δένει δεν δένει αστρολογικά, είναι δεν είναι καρμική η συνάντηση ( χρησιμοποιείται πλέον κατά κόρον αυτή η λέξη και οι περισσότεροι δεν νγωρίζουν ίσως και τις αρνητικές εμηνείες της ) καλά θα κάνεις να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια και να αφήσεις το κοριτσάκι ήσυχο και να στηρίξεις την γυναίκα σου αφού σε 5 μήνες θα γίνεις πατέρας!
    Δεν θα σου κάνω μαθήματα ηθικής και ούτε θα αναφερθώ στο ηθικό ή ανήθικο μέρος της ιστορίας, άλλωστε ποιος είμαι εγώ που θα σου υποδείξω τον δρόμο της αρετής .
    Ομως φίλε μου έζησα πριν κάποια χρόνια την ίδια περίπου ιστορία ( στην ηλικία διαφέρουμε μονάχα δηλαδή κι εγώ ήμουν μεγαλύτερος απο σένα - στα 33- και εκείνη ήταν μεγαλύτερη από την έφηβη - 23 -.
    Και ναι διέλυσα τον γάμο μου, έμεινε ένα παιδί στα 2,5 μεταξύ δύο σπιτιών και δύο χωρισμένων γονιών με ότι αυτό συνεπάγεται,έφαγα ένα λούκι χοντρό κι έβαλα στην ζωή μου την νεαρά την οποία και παντρεύτηκα αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ άνθρακας ο θησαυρός.
    Τώρα μετά από χρόνια σκέφτομαι πόσοι άνθρωποι πληγώθηκαν από όλη αυτήν την ιστορία και πόσοι θα πληγωθούν ακόμη εάν διαλύσω και τον δεύτερο γάμο.Ομως ένας ενθουσιασμός δεν μπορεί και δεν πρέπει να σταματήσει την ροή της ζωής σου που καλώς ή κακώς εσύ επέλεξες να ξεκινήσεις χτίζοντας μια καινούρια οικογένεια και φέρνοντας στην ζωή ένα παιδί.
    Μπορεί αυτήν την περίοδο της εγκυμοσύνης να νιώθεις άβολα με την σύντροφό σου - όλοι περάσαμε τέτοια φάση - όμως όταν θα γεννηθεί το μωρό σας θα δείς την ζωή και τις ευθύνες σου κάτω από άλλη σκοπιά.
    Και εν τέλει αυτό το κοριτσάκι που ακόμη είναι μωρό αύριο θα μεγαλώσει και θα ωριμάσει και θα διεκδικεί .Τότε τι θα κάνεις?
  • piggy137 @ 21.02.2010 18:57
    Δεν ξέρω τι ακριβώς έχεις τακτοποιήσει και με ποιο τρόπο αλλά για να έχεις αναστατωθεί τόσο καποια πραγματα δεν ήταν ΄και τοσο τακτοποιημένα όσο θα σε βόλευε να πιστεύεις. Εκτος αν με τη γυναίκα σου έχετε συμφωνήσει ο καθένας σας να απατά τονάλλον χωρίς πρόβλημα. Επειδή όμως λές ότι σε λίγο΄γίνεσαι πατέρα (με το καλό σου εύχομαι) εισαι σίγουρος ότι είσαι ετοιμος ν' αναλάβεις τις ευθύνες και τους περιορισμούς και τις θυσίες που απαιτεί ο γονεΪκός ρόλος; Επίσης αν αυτή η δεκαεπτάχρονη ήταν η κόρη σου θα ήθελες στα δεκαεπτά της να ξεκινήσει την ερωτική της ζωή μ' έναν παντρεμένο; Αν σου πουμε ότι αστρολογικά ταιριάζεται θα το προχωρήσεις ενώ αν σου πουμε ότι δεν ταιριάζεται θα το σταματήσεις εδώ απλά κι εύκολα; Επίσης πώς θα σου φαινόταν αν η γυναίκα σου εβρισκε αλλού επικοινωνία κι αποκτούσε έναν γκόμενο εστω και συνομίληκό της; Ζήτε μαζί με την γυναίκα σου εχοντας μια κοινή ζωή με κοινές επιδιώξεις ή απλά συγκατοικείται κι ο καθένας σας εχει την ξεχωριστή προσωπική του ζωή;
  • piggy137 @ 21.02.2010 19:03
    Μην νομίσεις Ωρίωνα οτι τα ερωτήματα στα θέτουμε γιατί οφείλεις ν' απολογηθείς για κάτι σε μας. Στον εαυτό σου να θεσεις τις ερωτήσεις κι αφού δώσεις ειλικρινείς απαντήσεις παρε τις αποφάσεις σου ετοιμος βεβαια να πληρώσεις και το τιμημα τους και να δεχτείς αντρίκια τις οποιεσδήποτε συνέπειες τους. Νομίζω σου είπαμε αρκετα όλοι μας δεν μας χρειαζεσαι άλλο. Καθισε σκέψου κι αποφάσισε.
  • archive @ 21.02.2010 19:08
    Φιλε, μη το κανεις.
  • TIGRINA @ 21.02.2010 19:48
    LaGnossienne η 27αρα θαρρώ δεν θα του έδινε την σημασία που του έδωσε η έφηβη.Κι εκείνος, ίσως αγχωμένος και ανασφαλής από τις ευθύνες πατρότητας που θα επωμιστεί οσονούπω, θέλησε λίγη ξεγνοιασιά και την βρήκε στην δροσιά της πιτσιρίκας.Η πιτσιρίκα γοητεύτηκε απο την ωριμότητα και έδεσε το σιροπι του μπακλαβα.
    Τώρα εμένα αυτή η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ γιατί μου κάνει κάτι σε ιντερνετ στορυ που με το μπουρου μπουρου φαντασιώθηκαν αμφότεροι ένα λαβ στόρυ σε άλλη έκδοση ουτοπική?
    Δεν σε λιθοβολούμε orion80 ΑΠΛΆ μια γνώμη αφήσαμε - σαν τρίτοι στο όλον θέμα - στο ποστο σου μια και είναι δημόσιο βήμα και έχουμε περιθώρια συζήτησης ή/και κριτικής.
    Η piggy137 σου έθεσε σωστά - κατ εμέ - ερωτήματα ως προς την σύντροφό σου.
    Πάντως πολλές παρόμοιες ιστορίες συμβαίνουν κατά την διάρκεια εγγυμοσύνης μιας γυναίκας από τον σύντροφό της ο οποίος βέβαια όταν γεννιέται το μωράκι ξεχνούν και έφηβες και 27αρες και επανέρχονται στα ίσια τους.
  • vAIRsiFIRE @ 21.02.2010 20:16
    Μην το κανεις.. θα το μετανιωσεις..
    Αστρολογικα τωρα.. Η εχεις πολυ ποσειδωνα στον χαρτη η τρως ποσειδωνα σε διελευση.. (εξου και το καρμικο που νομιζεις!!)
    Οσο για την ανηλικη παω στοιχημα οτι παιζει και καποια οψη ουρανου ποσειδωνα..
    ΜΗΝ το κανεις.. ειναι περαστικο.. ΗΡΕΜΑ
  • vAIRsiFIRE @ 21.02.2010 20:32
    μμμ εβγαλα τον χαρτη του.. εχει και διελαυνων ποσειδωνα τετραγωνο με ουρανο.. και ενα ωραιο τριγωνακι ουρανου με ουρανο .. αλλα δεν ξερουμε ΟΡΙΟΝ ουτε ωρα γεννησης σου ουτε τοπο.. οποτε.. τσιου
  • MissHavisham @ 21.02.2010 22:11
    Ήμουνα που ήμουνα γαμο-φοβική, τώρα...αποτελειώθηκα. Με πείσατε. Πώς το 'λεγε ο Κωνσταντάρας? "Ορκιζόμεθααα, να μην παντρευτούμε ποτέ!" (Οι υπόλοιποι, τι καθόμαστε τάχα και αναλύουμε...τα αυτονόητα...? LaGnosienne, και πάλι to the point, με οικονομία λόγου που ποτέ δε θα ΄χω.

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...