παρακαλώ περιμένετε...

θεωρία των Μαγια;;;;;;

  • analina @ 19.02.2010 11:48
    Παιδιά αν είναι να τελειώσει ο κόσμος στις 21/12/2012 να μου το πείτε να κοιτάξω κι εγώ να πάω μέχρι τη λατινική αμερική που θέλω όσο προλαβαίνω αντί να στεναχωριέμαι για αηδίες...!
  • MissHavisham @ 19.02.2010 13:47
    Τιιιιι??? Θα τελειώσει ο κόσμος το 2012? Πωωωω...με αγχώσατε τώρα! Κύριε Πανόπουλε, παρακαλώ, απαντήστε! Παναγία μου, τι φούριες είναι αυτές, τι να πρωτοπρολάβω...θα προλάβω να διαβάσω ένα -έστω ένα- έργο του Στρίντμπεργκ στα σουηδικά, θα προλάβω να διαβάσω τον δεύτερο τόμο του Φάουστ στα γερμανικά, ή έστω όλο τον Προυστ στα γαλλικά?????

    Και επιτέλους...ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ JIM MORRISON???????

    (Με αγχώσατε....πολύ.....)
  • TIGRINA @ 19.02.2010 14:21
    αχχχχχχχχχχχ τι ωραία !!!!..ηρέμησα...ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και μέχρι να αρχίσουν οι εισπρακτικές εταιρίες να με ενοχλούν θα έχει τελειώσει ο κόσμος.Στην επόμενη ζωή παραγράφονται τα χρέη η τα κουβαλάς πάλι όπως λέμε σήμερα '' ξεπληρώνεις λογαριασμούς της προηγούμενης ζωής? "
    Αυτό να το ψάξω ρρ
    )
  • dimi84kara @ 19.02.2010 14:51
    tigrina ξεπληρωσε γιατι θα εχεις βαρυ κάρμα....Μiss o Jim ζει!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν τα μαθες????????
  • MissHavisham @ 19.02.2010 15:18
    Αχ, dimi πάλι καλά που μου το 'πες....όχι τίποτα άλλο, να μην τρέχω και στα Παρίσια δηλαδή!

    Μήπως...λέω τώρα...μήπως έχεις ακούσει και τίποτα για τον Λιαντίνη? (Μη μου πεις για τον Elvis, χθες τον πέτυχα να τρώει παστα σοκολατίνα σε μια γαλλική πατισσερί! )
  • Gioia @ 19.02.2010 15:24
    miss, αν οι Μάγια βγουν αληθινοί, δε χρειάζεται φούρια για όλα αυτά. Εκεί που θα πάμε, θα έχεις την ευκαιρία να κόβεις βόλτες αγκαζέ με τον Στρίντμπεργκ και τον Προύστ μες στους ροδώνες, αυτοί θα σου απαγγέλουν στη μητρική (και συ ως άστρο, ιδέα, κολοκύθι, όλα θα τα καταλαβαίνεις) και σε αντάλλαγμα θα τους αφήνεις να ακούσουν από το i-pod σου το καινούριο σουξεδάκι του Iggy Pop. Αυτό που θα γράψει στον Παράδεισο, ντε. Εναλλακτικά, αν αυτός καταλήξει στην Κόλαση, βάλε τους A-Ha (τι καλά παιδιά, ακόμα στολίζουν το παιδικό μου δωμάτιο).
    Εντωμεταξύ, θα είμαστε και οι πρώτες φίρμες εκεί πάνω καθώς θα έχουμε πρωταγωνιστήσει στον αληθινό... πολεμο των άστρων!
  • MissHavisham @ 19.02.2010 15:36
    Αυτό είναι οργαστική φαντασία Gioia...Θα τα καταλαβαίνω όλα ως...κολοκύθι, ε, τι λες τώρα...καλά Gioia, είσαι τεράααααστιααα!!! Και σιγά μην πάω στους ροδώνες, από την άλλη θα πάω, στους αυτοκτονηθέντες, να τον βρω να του το πω επιτέλους: Κώστα (Καρυωτάκη), ήθελα πολύ καιρό να στο πω τώρα, η Μαρία (Πολυδούρη), είναι Κριός, δεν ταιριάζετε. Εγώ πάλι είμαι Αιγόκερως...
  • MissHavisham @ 19.02.2010 15:57
    Tessy dear, σαν τι θα μπορούσε να 'τανε δηλαδή ο πρίγκηπας του σκότους?...
  • Gioia @ 19.02.2010 15:57
    α! όχι χρυσή μου! Από που κι ως που ένας Σκορπιός θα καταδεχόταν ένα κατσίκι? Σου'χω νέα: οι Σκορπιοί έχουν μάτια ΜΟΝΟ για Παρθένους. το επιβεβαιώνει και η σχετική αστροαλληλογραφία, άλλωστε.
    Αλήθεια, λες να του δόθηκε εκείνη η ευκαιρία να γράψει "τις εντυπώσεις ενός πνιγμένου"? είμαι περίεργη, τι να γραφει εκεί πάνω τώρα το χρυσό μου.
  • MissHavisham @ 19.02.2010 16:07
    Σώπα, κοριτσάκι μου, ένα σκορπάκι θέλησα μόνο (κι αυτό πεθαμένο!!!!) κρατήστε τα όλα τα υπόλοιπα! Ααα, τη μοναχοφαγού...

    Υ.Γ. Και ποια ακριβώς αστροαλληλογραφία το επιβεβαιώνει? Η αστροαλληλογραφία "του πόνου, της οδύνης και του σπαραγμού"?.....Αυτή επιβεβαιώνει ακριβώς το αντίθετο θα έλεγα, ότι ρίχνουν και εκείνα τα ματάκια τους κι αλλού...Τα κατσικάκια δεν τα σηκώνουν κάτι τέτοια...
  • Gioia @ 19.02.2010 16:36
    "Είμαστε κάτι διάχυτες αισθήσεις,
    χωρίς ελπίδα να συγκεντρωθούμε.
    Στα νεύρα μας μπερδεύεται όλη η φύσις".

    Miss, το ξανασκέφτηκα. όλος δικός σου. Εγώ δε βγάζω άκρη με τους ζωντανούς (Σκορπιούς), θα το παλέψω με τους πεθαμένους? άσε που κάτι τέτοιους αλλόκοτους μόνο εσύ μπορείς να τους κάνεις καλά!
  • MissHavisham @ 19.02.2010 16:44
    Gioia, λοοοοοολλλλλ!!!!
    Αν και δε θα έμπαινα ποτέ στον κόπο να τον διεκδικήσω, είτε ζωντανό είτε πεθαμένο, άχαρο το βρίσκω. Μόνος του θα ερχόταν...

    Φιλιά

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...