παρακαλώ περιμένετε...

οικονομικά-αιγοκεροι

  • mohito @ 28.01.2010 13:23
    egw pisteuw pvs panta klaigontai gia ta lefta kai panta h exoun kompodema h apo kapou lamvanoun sto telos...se antithesi me merika zwdia pou oi xouftes tous einai adeies... onomata den leme, upolhpseis den thigoume...alla...
  • mohito @ 28.01.2010 13:25
    a, kai na ksereis oti san exoun osa lefta theloun, auta ta kata t' alla sumpathitika zwidia,... lampoun ta proswpakia tous!!!!!
  • GENOULA @ 28.01.2010 13:44
    Να μην απορεις καθολου.......μα καθολου.
  • kriarina @ 28.01.2010 13:47
    τωρα που το σκεφτομαι mohito εχεις δικαιο, εχω δει αυτη την λαμψη καποτε..........
  • penguin22 @ 28.01.2010 15:04
    οικονομική διαχείριση από κακή εως άθλια
  • MissHavisham @ 28.01.2010 22:07
    Maggy, welcome back! Where you've been?

    Έχω κι εγώ άποψη περί του οικονομικού φυσικά. Νομίζω ότι ο Ταύρος που ήμουν μαζί για χρόνια ήταν ο πιο ακριβής στο χαρακτηρισμό του, με αποκαλούσε "μάγο της λογιστικής" γιατί είχα -και συνεχίζω να έχω!- την εξής μαγική ικανότητα: έχω 100 θα φάω 150! Για λεφτά στην άκρη, ούτε γι' αστείο, γιατί η ζωή είναι μικρή και μπορεί να πεθάνω ξαφνικά και -τι αίσχος και ντροπή!- να βρεθώ με χρήματα κάτω απ' το στρώμα και ακόμα χειρότερα με χρήματα στην κάρτα! Προσωπικά, αρνούμαι να πεθάνω χωρίς να χρωστάω στην πιστωτική. Είναι θέμα αισθητικής, καταλαβαίνετε...

    Επίσης έχω αφήσει δυο φορές να μου κόψουν το ρεύμα, τη μία για να πάω σε μια συναυλία του Nick Cave (η οποία και ακυρώθηκε λόγω ξαφνικής καταιγίδας!) και άλλη μια για τη συναυλία των Radiohead στο Λυκαβητό. (Κάθισα και τα υπολόγισα μπακαλίστικα κι αιγοκερίσια: το ρεύμα το έχω ξαναδεί και θα το ξαναέχω τον επόμενο μήνα, τον Nick όμως πότε θα τον ξαναδώ?....)

    Το moral of the story λοιπόν είναι, ότι κάθε κατσίκι -όπως και κάθε άλλο ζώδιο- είναι διαφορετικό (εκτός απ' τους Καρκίνους που είναι όλοι σπαγγοραμένοι!).
  • fereniki @ 29.01.2010 00:00
    Αρκει να σου πω οτι οι αντρες Αιγοκεροι κανουν καταλογο στο σπιτι, για να φαινεται πως ξοδευονται τα χρηματα! Περνουν μεγαλα διαστηματα μεσα απο στερησεις και απιστευτες δοκιμασιες, προκειμενου να κανουν κομποδεμα και να απολαυσουν μετα τους καρπους τους. Πολλες φορες η εντονη αισθηση της οικονομιας που εχουν, τους κανει να συμπεριφερονται μιζερα. Επειδει ειναι πανεξυπνοι και θελουν να κατακτουν τις υψηλοτερες θεσεις επαγγελματικα, μου φαινεται αδιανοητο να μεινουν ταπι. Βεβαια παιζει ρολο ο ωροσκοπος και οι οψεις που υπαρχουν μεσα στον γενεθλιο χαρτη ! Οποτε μονο για γενικα χαρακτηριστικα μπορουμε να μιλησουμε.
  • dimi84kara @ 29.01.2010 00:39
    πιασε το αυγο και κουρευτο δηλ κριαρινα!!!ακρη δεν βγαινει....εμενα η αδερφη μου που χει σεληνη αιγοκερω δν ειναι της οικονομιας...ξερω και εχω τσεκαρει οτι τους αρεσουν τα ακριβα πραγματα οποτε ισωσ κανει οικονομιεσ για ακριβο αμαξι!!μεχρι σημερα παντως νομιζα οτι οι πιο της οικονομιας-τσιγγουνιας-κομποδεματος ειναι οι ζυγοι και νομιζα οτι ειναι παγκοσμιως γνωστο.εδω βλεπω αιγοκερους,καρκινους...
  • kriarina @ 29.01.2010 13:47
    missHavisham εγραψες!! αλήθεια..αυτό με την πιστωτική έχω αρχίσει να το πιστεύω κι εγώ, πως δηλ. απαγορεύται να ξεχρεωθει ποτέ...καλό ιματζ!! τς,τς, αλλά το σχολιο για τους Καρκινους απίστευτο!! χα, χα. Ναι, Ζυγοι, Καρκινοι θεωρούνατι πιο σφιχτοί. Αγαπητή fereniki εδώ μιλαμε για αιγοκερω ωροσκοπο επισης και Σελήνη Κριό, ενώ Αφροδ στον 2ο οίκο (Υδροχ)..κατάλαβες τπτ παραπάνω?
  • MissHavisham @ 29.01.2010 15:04
    Merci,kriarina!

    Και να καταθέσω επίσης ότι Ζυγό τσιγγούνη δεν έχω δει ποτέ. Μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι αν ο Ζυγός θα είναι κάπου μετρημένος -σε καμία περίπτωση δε θα πω τσιγκούνης, θα υπάρχει και αυτή η κατηγορία φαντάζομαι απλά εγώ δεν την έχω δει ποτέ- θα είναι για τον εαυτό του, ποτέ για τους φίλους του. Ενώ οι Καρκίνοι, το έχω ξαναπεί, έξω από το σπίτι, δε θα χαλάσουν μία αλλά όταν πας στο σπίτι τους θα βγάλουν και το βρακί τους να στο προσφέρουν (αν βέβαια σου κάνουν την τιμή να σε προσκαλέσουν...) Εντελώς μυστήρια προσέγγιση...

    Και επί τη ευκαιρία να απαντήσω και σε ένα από τα ερωτήματα του ποστ σου που δεν το είχα παρατηρήσει, ρωτάς αν θα ήταν καλύτερα άλλος να αναλάμβανε το κομμάτι της διαχείρισης των οικονομικών μας. Ο Ταύρος που ήμουν μαζί ο οποίος ήταν και οικονομολόγος (μπρρρρ...κοσμικός τρόμος!) αφού είδε και απόειδε με τη χαοτική μου στάση περί οικονομίας -τι του ' βαλε ο σατανάς στο κεφάλι!- δε θα πω μου πρότεινε, θα πω επέμεινε να αναλάβει τα οικονομικά μου, όπερ μεθερμηνευόμενον, με το που πληρώνομαι να του δίνω τα χρήματά μου και να τα διαχειρίζεται αυτός. Αυτό ήταν και αιτία χωρισμού. Για 2 μήνες. Και μετά η συζήτηση περί οικονομικών έγινε θέμα ταμπού!
  • kriarina @ 30.01.2010 12:56
    ωωωωω, αρα το εχετε το θεματακι σας με την διαχειριση ε? φανταζομαι οτι πιστευετε πως κανεις αλλος δεν θα τα καταφερνε καλυτερα ή μαλλον ειναι "ντροπη" να το κανει καποιος αλλος ε? Χαος η τσεπη του Αιγοκερω, ΧΑΟΣ!!!
  • Argy10 @ 30.01.2010 17:10
    Απο εμπειρίες θα μιλήσω.Αιγόκερως: πάντα τυχερός σε σχέση με το χρήμα. Τι εννοώ; Το θέλει πολύ και με τον α ή β τρόπο το έχει... Είτε απο οικογένεια, είτε θα δουλεύει παρα πολύ προκειμένου να μην του λείψει τιποτε! Καλή σχέση με το χρήμα αλλά με λίγη υποβόσκουσα τσιγκουνιά: Ταύρος.. Καλή διαχείρηση των οικονομικών: Δίδυμος (respect)! Πολύ κακή σχέση με το χρήμα: Καρκίνος, Παρθένος, Τοξότης! Για να μη μιλήσω για τα μούτρα μου. Λιοντάρι ( τα θελω όλα).. Ωροσκόπος Ζυγός (θα τα πληρώσω μωρέ, κάπως.. Θα δούμε, το Τζοκερ, η θεία απ'το Σικάγο). Εμπειρικά πάντα!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...