παρακαλώ περιμένετε...

Βοηθεια!!!!!!!

  • AriesLeo @ 27.11.2009 00:21
    Κάτι παίζει με τα ζώδια της Γης ε;
    Από Παρθένο σε Αιγόκερω... δεν ξέρω τι από τα δυο θα προτιμούσα. Μάλλον έναν Ταύρο στη χειρότερη περίπτωση -αν σου βρίσκεται...
    Πόσο να κρατήσει αν συνεχίσεις να παριστάνεις το στρατιωτάκι του;
    Θα προτιμούσα να του πω στα ίσια τι με ενοχλεί στη συμπεριφορά του ακόμα κι αν πλακωνόμασταν. Αλλιώς adios...
    (Το λέω ως ιδέα που ζήτησες και όχι απαραίτητα συμβουλή...)
  • MissHavisham @ 27.11.2009 03:29
    Όσο πρόβλημα είναι ο Αιγόκερως άλλο τόσο είναι κι ο Κριός. Εγώ κάποια εποχή συζούσα με έναν Κριό. Μια χαρά αρμονική σχέση, χωρίς ταραχές, δράματα και τσακωμούς αλλά αυτό ήταν μόνο και μόνο γιατί ήταν γεμάτος Παρθένους ολόγυρα και ήταν γενικώς βούδας. Όσο και να ήθελες ήταν αδύνατο να τσακωθείς μαζί του. Κι έτσι κανείς από τους δυο δεν έμπαινε στον κόπο να προσπαθήσει να επιβληθεί στον άλλο.

    Εγώ βλέπω δύο προβλήματα: το πρόβλημα το προκαλεί η δύσκολη και δυσλειτουργική Αφροδίτη του (κι εγώ την ίδια έχω!) που απαιτεί υπομονή την οποία σ' αυτή τη φάση της ζωής σου δεν πιστεύω να διαθέτεις ή ακόμα κι αν τη διαθέτεις καλύτερα είναι να βάλεις στην άκρη και λίγη για τις δύσκολες ώρες.
    Και το δεύτερο και σημαντικότερο, από μία σχέση 4 χρόνων δεν πάμε αμέσως στην επόμενη αλλά καθόμαστε και λίγο μόνοι με τον καινούριο σκύλο μας για να δώσουμε χρόνο στο μυαλουδάκι μας να επεξεργαστεί την πληροφορία. Τι πήγε στραβά, τι έκανα εγώ λάθος (δε θα τσιμπήσω με τον καρκίνο σου αλλά με σελήνη στο λέοντα, δε μπορεί, κάπου θα βάζεις κι εσύ τα δικά σου), τι έκανε αυτός, τι αρνούμαι να δεχτώ ξανά κτλ. Κι αυτήν την επεξεργασία την κάνουμε καθώς βγάζουμε πιο συχνά τον σκύλο βόλτα στο πάρκο μήπως συναντήσουμε και άλλους άρτι χωρισμένους με καινούριο σκύλο!
  • ANNOYLAki @ 27.11.2009 19:34
    ΧΑΙΡΕΤΑΙ!ΚΟΙΤΑ ΟΤΑΝ Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΙΣ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΕΣ ΟΨΕΙΣ.ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ Κ ΤΙΣ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΗ.Κ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ Κ ΚΑΝΕΙ Κ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΟΥ.Κ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΟΚΑΙΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΑΙ ΣΕΝΑ?ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!ΜΕ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ!ΟΠΟΤΕ ΛΕΩ ΒΓΕΣ ΔΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ,ΔΕΣ ΚΟΣΜΟ Κ Ο ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΕΙΑ...
  • pokahonda @ 27.11.2009 20:53
    Καλησπερα σε ολους κ σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ιδεες σας!Θα συμφωνησω με τον magicgarden μονο με εναν τοξοτη ή εναν υδροχοο θα ημουν καλα αλλα δυστηχως μας προλαβε ο αιγοκερως!Aries Leo φυσικα κ του το ειπα αλλα η απαντηση ηταν πως το ακους εσυ αυτο?Δεν ειμαι ο ανθρωπος που λεω adios ευκολα!Στην Κα maggyjem μιας κ το ωροσκοπιο τους ειναι ιδιο απαντησα προσωπικα.Misshavisham δυστηχως δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που θα μεινω για πολυ καιρο μονη μου κ το ξερω οτι αυτο ειναι λαθος αλλα σιχαινομαι την μοναξια
  • MissHavisham @ 28.11.2009 04:06
    Μικρή μου, pokahondas, δείξε μου έναν Ταύρο που να αντέχει τη μοναξιά (η πιο μακρόχρονη σχέση μου ήταν με έναν Ταύρο, 5μιση χρόνια). Και τώρα που το σκέφτομαι, δείξε μου κι έναν Αιγόκερω ή όποιον άλλο που να την αντέχει.

    Οι βιαστικές επιλογές όμως έχουν και το ανάλογο τίμημα.

    Με συγχωρείς που ακούγομαι σκληρή (και δε θέλω να είμαι σκληρή με Ταύρους, τους αγαπώ ιδιαίτερα, οι περισσότερες φίλες μου κατά διαβολική σύμπτωση είναι Ταύροι και ξέρω το είδος της ευαισθησίας τους -γιατί και οι σκορπιοί είναι ευαίσθητοι για πχ (τ'ακούς φιδόκηπε?) αλλά με διαφορετικό τρόπο) αλλά αν κάνετε τον κόπο να αντέξετε για λίγο τον, καταλαβαίνω, δύσκολο, εαυτό σας, θα ωθεληθείτε και οι ίδιοι αλλά και οι άνθρωποι που είναι γύρω σας.

    Αν έχεις πιο συγκεκριμένες συμπεριφορές να μοιραστείς μαζί μας και να σε βοηθήσουμε στην αποκωδικοποίηση, μας λες...
  • MissHavisham @ 28.11.2009 13:59
    Φιδόκηπε, έχεις άλυτα, δε μπορώ να τα χειριστώ όλα μαζί, ένα ένα!

    Όλοι οι Αιγόκεροι δεν είναι ίδιοι (προσωπικά είμαι περισσότερο ευαίσθητη απ'όσο θα ήθελα αν μπορούσα να διαλέξω, κι όσο για ειδικές κατηγορίες, ειδικές ανάγκες, παιδιά, minorities και τα σχετικά, αυτό είναι και το αδύνατό μου σημείο!) ωστόσο η συντριπτική πλειονότητα των Αιγόκερων αδυνατεί να διαχειριστεί την ευαισθησία της είτε λεκτικά είτε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο κι αυτό είναι το σημείο που προκαλεί τις συγκρούσεις με το περιβάλλον των Αιγόκερων.

    Εσύ τώρα, δεν ξέρω πού έχεις πάει κι έχεις βρει όλους αυτούς τους κουλούς Αιγόκερους και έχεις τόσο μένος!

    Όσο για τη δική σου εαυαισθησία (λέμε τώρα!), απ' ότι φαίνεται, παρά το γεγονός ότι λες ότι είσαι σκορπιός (εγώ έχω αμφιβολίες και γι' αυτό) κι όχι καρκίνος, κι εσύ προφανώς δεν έκανες καλή διαχείριση. Είσαι μονίμως σα να σου ρίχνουν αλάτι στις πληγές όλη την ώρα. Κι άλλοι έχουμε πληγωθεί αλλά δεν ουρλιάζουμε. Αξιοπρέπεια, φίλτατε φιδόκηπε, αξιοπρέπεια.

    Δε με νοιάζει τι κάνουν οι άνθρωποι στο κρεβάτι τους παρά μόνο αν είναι πάνω στο δικό μου, οπότε οι φίλες μου οι Ταυρίνες μπορούν να κάνουν ότι θέλουν! (Για όνομα του Θεού και του Απόστολου Γκλέτσου, από πότε οι Σκορπιοί δίνουν μάθηματα σεξουαλικής ηθικής! Τι άλλο θα διαβάσουμε σήμερα!)

    Και γιατί με λες υποχόνδρια με το γράψιμό μου? Αυτό δεν το καταλαβαίνω...Όσο για τη διόρθωσή σου, αυτά είναι, φίλε μου, δώσε θάρρος του φιδόκηπου να σου παρουσιαστεί και ως Μπαμπινιώτης! Και δε σου έχω διορθώσει ποτέ τα άπειρα ορθογραφικά σου και τολμάς να μου διορθώνεις λανθασμένα! Για κοίτα καλύτερα πώς το έχω γράψει εγώ και πώς το διορθώνεις εσύ...Αλλά και λάθος να είχα κάνει, so fucking what?
  • pokahonda @ 28.11.2009 15:48
    Maggyjem τι εννοεις σιχαινεσαι τα κανακεματα να στα κανουν ή να τα κανεις?Γιατι εγω πτοσωπικα ψωφαω κ να μου τα κανουν κ να τα κανω το βλεπω οτι δεν ειναι για πολλα γουτσου γουτσου αλλα εμενα μου βγαινει κ τα κανω μηπως δεν θα επρεπε?Α και κατι αλλο εδω κ ενα μηνα κοιμομαστε καθε μερα μαζι οποτε ο ενας βλεπει τα στραβα του αλλου κ του το ειπα οτι ειναι πολυ νωρις για μενα αλλα απο την αλλη δεν θελω να τον χασω δεν ξερω γιατι ισως αυτη η σοβαροφανεια με εξιταρει καπως!
  • MissHavisham @ 28.11.2009 15:55
    Tι????? Γούτσου, γούτσου στον Αιγόκερω????? Γούτσου γούτσου????Είσαι ΤΡΕΛΛΗ???? Τι τον πέρασες, το αρκουδάκι του Cajolin? A, ρε, Ταυράκια, όλα ίδια είστε! Όλο να μας..ζουλάτε θέλετε! Και, άντε, κατά μόνας, "ζούλα" τον και καμιά φορά, in public, don't even think about it!
  • MissHavisham @ 28.11.2009 16:07
    E, μα τι να πω, βρε, Μaggy, άκου εκεί, γούτσου γούτσου! Το έχουνε χούι, όμως όλοι οι Ταύροι, μα όλοι! Τόσους ξέρω, άντρες και γυναίκες, όλοι τους μες στο γούτσου γούτσου και στον ζουζουνισμό! Χριστούγεννα έχουμε?
  • MissHavisham @ 28.11.2009 17:13
    Για μια φορά, έχεις δίκιο φιδόκηπε, είμαι Αιγόκερως μαϊμού (μα με Δίδυμο ωροσκόπο και σελήνη στον υδροχόο τι περίμενες?). Ωστόσο διατηρώ πολλά από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου αλλά δεν έχω την τσιγκουνιά για πχ (είμαι σκορπιοχέρα), γενικώς με τα χρήματα δεν έχω σχέση και με επιχειρήσεις, βίλες και τέτοιες ιστορίες γι' αρκούδες ούτε που καταδέχομαι να ασχοληθώ! Η σχέση μου με τα υλικά αγαθά και τα χρήματα ήταν και μόνιμο σημείο τριβής με τον Ταύρο που ήμουν μαζί. Τι να τον κάνουμε τον καναπέ Chesterfield δεν καταλαβαίνω. Επίσης δεν είμαι ποτέ ανταγωνιστική απέναντι στους άλλους, παρά μόνο με τον εαυτό μου. Και δε θέλω ποτέ μα ποτέ να είμαι αφεντικό (θα σου πω μόνο ότι είχα φέρει έναν επαγγελματία μπογιατζή να με βοηθήσει να βάψω το σπίτι -στην ουσία ήθελα να μου δείξει να μάθω να το κάνω μόνη μου!- που έτυχε να είναι ουκρανός και επειδή δεν τον είχα στο καντίλι και το μπινελίκι και ήμουν ευγενής είπε σε έναν γνωστό μου ότι είμαι ιδιόρρυθμη, τρελλή κι επειδή δε βρίζω του φάνηκα, λέει, επικίνδυνη!). Επιπλέον γενικώς αποφεύγω δουλειές όπου πρέπει να συντονίζω πράγματα και γενικώς δεν αφήνω κανέναν να κάνει κάτι που μπορώ να κάνω μόνη μου. Η ευαισθησία υπάρχει και παραϋπάρχει (αν θυμάμαι καλά κάπου έχω έναν Ιχθύ, στον 10ο νομίζω,δεν προλαβαίνω να ψάξω τώρα, πρέπει να φύγω) και είναι περισσότερη απ' ότι μπορώ να διαχειριστώ αλλά άλλο η ευαισθησία άλλο πώς την εκφράζει κανείς και πώς αποφασίζει να της δώσει πρακτικές διεξόδους.

    Και ο πρώτος μου σύντροφος είναι ένας Αιγόκερως με Αιγόκερω ωροσκόπο και ήταν μέγας καραγκιόζης, άπιστος, αναξιόπιστος, μεγαλομανής, ματαιόδοξος και πολύ κομπλεξικός, so what? Α, και τσιγκούνης! Ναι, υπάρχει και αυτή η κατηγορία, αλλά τι σημαίνει αυτό ότι είναι όλοι ίδιοι είναι?
  • Avallon @ 02.12.2009 16:22
    Εμ και συ κορίτσι μου από το κακο στο χειρότερο?
    Οι Αιγώκαιροι καλοί κακοί δεν έχει σημασία... Απλά δεν είναι για μας...
    Τι να πω... Καλή τύχη... ή μήπως" Βοήθειά σου?"
  • Avallon @ 02.12.2009 16:33
    To είχα ακούσει αλλά δεν ήξερα...
    Το έζησα κι αυτό...
    Τελικά ναι... οι σκορπιοί πνίγονται στο δηλητήριό τους...
  • Avallon @ 03.12.2009 15:57
    Xmmmm... Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει ένα πράγμα οι σκορπιοί λοιπόν ε?
    Θα το έχω υπόψην μου...

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...