παρακαλώ περιμένετε...

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΡΙΑΡΙΝΕΣ

  • seniorita @ 08.11.2009 00:38
    Μας απωθούν οι φλάτ τύποι, που έχουν επενδύσει στη χαζομάρα και η μιζέρια ειναι η δεύτερη φύση τους.Αυτοί που δεν έχουν απογαλακτιστεί και περιμένουν από τη γκομενά τους να κάνει τα ντολμαδάκια τόσο νόστιμα όσο και η μαμάς τους.Αυτοί που επιβεβαιώνονται έχοντας ενα γρήγορο αυτοκίνητο και αυτοί που δεν έχουν την αίσθηση του χιούμορ.Ακόμα χειρότεροι δε είναι οι νάρκησσοι και τα τυπάκια με την δήθεν τρέλα!Ελεος!

    Μας ελκύει η εξυπνάδα, η αποφασιστικότητα και πολλά άλλα!Οταν δε διαθέτεις το πρώτο και το χρησιμοποιείς σωστά, διαθέτεις και όλα τα υπόλοιπα.
  • flamescreen73 @ 08.11.2009 00:49
    Ενδιαφέρον ότι εγω ρώτησα τι σας ελκύει πρώτα και εσύ έγραψες πρώτα για τα αρνητικά και σε μεγαλύτερο μάλιστα όγκο. Να υποθέσω ότι κυρίως ασχολείστε και με το τι ΔΕΝ σας αρέσει σε έναν άντρα πρώτα; LOL!!!

    (Χαχα, και έτσι δεν πτοούμαι, έχω πολλές περιπτώσεις στη σκέψη μου ευτυχώς, διευκολύνει τα πράγματα).
  • seniorita @ 08.11.2009 01:03
    Ενδεχομένως γιατι αυτα υπάρχουν σε αφθονία....Υπάρχουν όμως και οι λάγνες εξαιρέσεις που συγκεντρώνουν τοοοοσα πολλα ενδιαφέροντα στοιχεία, που αν χρειαστεί , συγχωρεις και κάτι .....
  • flamescreen73 @ 08.11.2009 01:20
    Οτι θα μπλέξω άσχημα, θα μπλέξω λοιπόν, αφου 3 απο τις γυναικες που σκέφτομαι είναι Κριαρίνες. Κάποτε μια μου είπε ότι δεν υπάρχω πάντως, αλλα όχι απαραίτητα για καλό...

    Για να δούμε, προβλέπεται ενδιαφέρον. Περιμένω να δω και απο τις άλλες φίλες μας εδω τι θα πουν, να έχω μια ιδέα.

    Ένα άσχετο τραγουδάκι που μου κόλλησε στο μυαλό:
    http://www.youtube.com/watch?v=P0mRTztCJmc
  • flamescreen73 @ 08.11.2009 01:21
    Βασικά τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι τόσο άσχετο. Όταν το επαιζε με Κριαρίνα ήμουν ερωτευμένος.
  • seniorita @ 08.11.2009 01:28
    χαχαχαχαχα, παραειναι ρετρο-καρναβάλι το καμματι αγαπητέ!
    Αστο καλύτερα με τις κριαρίνες και επικεντρωσου σε κάτι πιο γήινο!Θα μπλέξεις..
  • flamescreen73 @ 08.11.2009 01:35
    Θα δείξει. Ετσι και αλλιως ένα ίχνος "τραβάτε με και ας κλαίω" το έχουμε όλοι οι άνθρωποι μέσα μας, πιστεύω.

    Δεν θα το έστελνα και αφιέρωση το τραγουδάκι πάντως... εκτός αν έκανε πολύ ωραία ντολμαδάκια, για να έχουμε να θυμώμαστε ένα ωραίο γεγονός(ότι μου θύμησε σε κάτι τη μανούλα μου).
  • seniorita @ 08.11.2009 01:43
    Ο σαδομαζοχισμός εννοείται οτι ιντριγκάρει και σοφά θα έπραττες να μην το αφιέρωνες ποτέ το συγκεκριμένο τραγούδι ακόμα και αν έκανε ωραία ντολμαδάκια.
    Ωστόσο αν επιμένεις να διεκδικήσεις μια κριαρίνα μην παρουσιαστείς ποτέ τυπου Βασιλάκης Καϊλας το έχασες το παιχνίδι!
    Εύχομαι καλό βόλι και καλά ξεμπερδέματα!
  • flamescreen73 @ 08.11.2009 01:52
    A, εντάξει, δεν κινδυνεύω ιδιαίτερα, δεν παρακολούθησα ποτέ ιδιαίτερα Ελληνικές ταινίες για να με επηρεάσει το πρότυπο. Θα παρουσιάσω ότι μου βγάζουν απο μέσα μου(που να υπάρχει) και βλέπουμε.

    Οι Κριαρίνες είναι πολύ σέξι, αλλα ποτέ δεν τα πήγα καλά μαζί τους. Αν κυλήσει κατα εκεί, ελπίζω να αλλάξω γνώμες(αλλα συχνα είναι αρκετα αξιόλογα άτομα και εγω έχω αλλάξει με τα χρόνια). Ειπα να προετοιμαστώ καλύτερα, μήπως αρχιζουμε κάτι λάθος και το συνεχίζουμε λαθος.

    Να δούμε τι θα μου πουν οι επόμενοι. Εσένα καλό σου βράδυ σενιορίτα και ευχαριστώ για τις συμβουλές.
  • AriesLeo @ 08.11.2009 02:02
    www wraio thema. ola gia mas.
  • flamescreen73 @ 08.11.2009 02:07
    AL, μια που κοπιάσατε, δεν βοηθάτε κιόλας ένα ταυρολιονταροκαρκινόψαρο;;;

    Με τον ρομαντισμό εκφρασμένο απο άντρες πως τα βλέπετε τα πράγματα; Τον θεωρείτε μπλιάχ;
  • AriesLeo @ 08.11.2009 02:22
    Να σας βοηθήσω, αφού παίζει κ λιοντάρι στην κατάσταση -τα συμπαθώ ιδιαίτερα βλέπετε.
    Καθόλου μπλιαχ λοιπόν, flame, αρκεί να υπάρχουν όρια. Δεν ξέρω βέβαια αν η Σελήνη μου στο Ζυγό ή η ψαροαφροδίτη μου που είναι ιδιαίτερα συναισθηματική με κάνουν εξαίρεση σε κάποιον κανόνα. Ούτε συνηθίζω να συναναστρέφομαι με Κριούς γιατί θέλω να είμαι η μοναδική στην παρέα (μπορείται να το πάρετε κ στ' αστεία)
    Πιστεύω ότι για γυναίκες του είδους μου σημασία έχει το πόσο χώρο θα αφήσουν εξαρχής για συναισθηματισμούς (που σημαίνει ότι η πρώτη εντύπωση μετράει πολύ και με αυστηρότητα, άσχετα αν μετά βγούμε λάθος).
    Εμφανίσιμος, αθλητικός, με χιούμορ και προσοχή που επικεντρώνεται κυρίως σε εμένα (μέσα σε κάποια όρια επαναλαμβάνω). Φυσικά να δέχεται να παίζει πότε πότε -αν όχι τον περισσότερο χρόνο- το ρόλο του υποταγμένου άντρα στις υπηρεσίες μας.
    Σ'ενδιαφέρει κάποια κριαρίνα;
  • AriesLeo @ 08.11.2009 02:25
    μπορείτε** (crap)
    http://www.youtube.com/watch?v=UOewegX7H-Q
  • flamescreen73 @ 08.11.2009 02:39
    Nαι, χμ, το ενδιαφέρει παιζει, δυνατή λέξη.
    Δεν έχω οριστικοποιήσει τα θέλω μου ακόμη, είμαι σε διαδικασία διερεύνησης.
    Ας πούμε ότι μου αρέσουν οχτώ άτομα, τα 3 Κριαρίνες και διαπίστωσα ότι και γενικότερα οι γυναίκες που μου αρέσουν σαν εμφάνιση ή "αύρα", είναι συχνα Κριαρίνες(αν και παλαιότερα τις απέφευγα πολύ).

    Γιαυτό έκανα και καταχώρηση, να δω και τι παίζει. Αν παίξει κατα εκεί τελικά(που θα το ήθελα αλλα δεν ξέρεις πως θα μου βγει).

    Κακό αυτό με τον έλεγχο(για μένα). Είναι κάτι που δεν θέλω καθόλου. Ελπίζω να μην το έχουν όλες. Αλλα θα δούμε, μια είναι πολύ καλή περίπτωση(προφανώς η δυσκολότερη φυσικά). Απο την άλλη δεν θέλω να γίνω κάτι που δεν θα μου αρέσει να είμαι σε καμμία περίπτωση.

    Εγω τους Ζυγους τους έχω για αισθησιακούς ανθρωπους. Αρα μαλλον οι ψαραφροδιτη σου δινει το συναισθημα. Και εγω στο κανονικό μου τμήμα ψαραφροδίτη έχω αλλα πέφτει πολύ ψαρίλα και βρωμάει η κατάσταση. Καλή είναι πάντως - προτιμότερα λίγο συναίσθημα απο το πολύ ή το καθόλου.
  • flamescreen73 @ 08.11.2009 02:42
    Απο τα καλύτερα του Robbie το τραγούδι σου, αλλα μου φέρνει αναμνήσεις ο τραγουδιστής δυσάρεστες.(οτι με εκνευρίζει να με χρησιμοποιούν για οτιδήποτε). H Daryl είναι Κριός ή μου φαίνεται?
  • AriesLeo @ 08.11.2009 02:52
    Χμμ τι να σου πω...κι εγώ τον απέφευγα τον Robbie γι αρκετό καιρό, όπως και πολλούς άλλους. Με τον καιρό παθαίνεις ανοσία και το ξεπερνάς.

    Όσον αφορά τον έλεγχο ή οτιδήποτε άλλο, εννοείται πως συμβιβάζεσαι αν δε θέλει κι ο άλλος. Εγώ προσωπικά έχω ένα μικρό πρόβλημα -μάλλον- και μου βγαίνει ασυναίσθητα. προσπαθώ να το κοντρολάρω αλλά δεν...
    έλεγχος, ζήλια...τα αρνητικά που πρέπει να νικήσει κάθε γυναίκα.
    Ρώτησες αν έχουμε "κόλλημα" με κάποια ζώδια; Εννοείς σε ποια δε θα δίναμε ευκαιρία;
    Αρχικά θα έλεγα ζώδια της Γης (Αιγες κ Παρθένους κυρίως ) αλλά ποτέ δεν ξέρεις... "τι ζώδιο είσαι" δεν είναι η πρώτη ερώτηση που κάνω -και στον άλλον ίσως να φαινόταν περίεργο. Όταν εμπλακώ συναισθηματικά, από ένα σημείο και μετά, δυσκολο να ξεκολλήσω.
    Γι αυτό τελευταία προτιμώ την ψύχρα, την ευθύτητα, ξεκάθαρα πράγματα και το παιχνίδι έως ένα σημείο. Καθόλη τη διάρκεια, από την άλλη, θέλω αμέριστη προσοχή.
  • flamescreen73 @ 08.11.2009 03:17
    AriesLeo, να σου πω...
    Απο Κριό δεν περιμένω συμβιβασμό. Οπως δεν θα περίμενα και απο Ταυρο, η Λέοντα. Φυσικά τα πάντα είναι θέμα και χειρισμού μιας κατάστασης. Εγω όμως ασκώ μεγάλο έλεγχο στον ευτό μου σε συγκεκριμμένους τομείς. Γιαυτο υποπτεύομαι ότι δεν θέλω ούτε να ασκήσω σε άλλους, ούτε να ασκήσουν άλλοι πάνω μου. Ήμουν όμως και άνθρωπος των σχέσεων-σχέσεων.

    Σε μια σχέση που ο προσανατολισμός δεν είναι η ίδια η σχέση και η σταθερότητα, αλλά το να περνάς καλά, τα δεδομένα μπορεί και να αλλάζουν, για να επιτυχεις το συγκεκριμμενο σκοπό. Γιαυτο είμαι σε διερευνηση αυτες τις ημέρες ώστε να δω ποιο δρόμο θα πάρω(αν και η πολύ καλή περίπτωση προφανώς δεν θέλω να σπαταληθεί σε κάτι ελαφρύ).
    Και εννοείται ότι ανάλογα μπορει και οι ίδιες να μην θέλουν αυτό που θα θέλω εγώ. Δεν έχω φτάσει σε στάδιο εκμετάλευσης που να πάρω κάτι που και να μου δώσει ο άλλος θα το μετανιώσει μετά.

    Καλά ζήλια και κτητικότητα αν ήταν τα μόνα θέματα θα τα πηγαίναμε πολύ καλύτερα στις σχέσεις θα βρισκαμε τροπους να πάμε γυρω γύρω. Και οι άντρες μπορει να είναι έτσι. Συνδυάζονται με άλλα όμως.

    Δεν θέλω να κριθώ βασικά επειδή είμαι Ταυρος, ή Ιχθύς ή ότι άλλο. Και να σκεφτεί η άλλη "Με την καμμία ούτε να τον γνωρισω καν δεν θέλω"(αυτό και αποτελεσμα βιωμάτων βέβαια, όπως εγώ με Κριούς) , αν τα ψαχνετε αυτά(νομίζω ότι δεν τα ψάχνετε τον πρώτο καιρό αλλα δεν ξέρω). Αυτό εννοω οταν λεω για κόλλημα με ζώδια.

    Με τη μουσική και τον ρόμπυ δεν έχω θέμα, εξάλου ακούω και γκόσπελ(έχω καμμια δεκαετια βεβαια). Είναι συγκεκριμμένες καταστάσεις που έχουν συνδεθει μαζί του που με ενοχλούν(δεν μπορω να το εξηγήσω σε κατανοητο βαθμό)
  • AriesLeo @ 08.11.2009 03:28
    don't worry!
    Αν έτσι το ψάχνεις καλά κάνεις.
    Εγώ ως Κριός ελπίζω να είμαι πιο διαλλακτική στο μέλλον. Δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται αλλά νομίζω αν κάτι είναι δυνατό και "ανεμπόδιστο" αντέχει στις συγκρούσεις. Κι αν από τις 8 οι 3 είναι Κριοί, μην αφήσεις τις άλλες 5 στην άκρη. Χεχε
  • AriesLeo @ 08.11.2009 03:48
    Θα ξαναπεράσω αύριο για να δω την εξέλιξη της κουβέντας...
    Καληνύχταα
  • flamescreen73 @ 08.11.2009 03:50
    Δεν πιστεύω άλλο σε παραμύθια(μόνο σε αυτα κατι είναι πραγματικο και αντέχει) Aries. Εξάλου μόνο τα παραμύθια έχουν Happy End, τα οποία είναι μυθοπλασιες και φούμαρα. Εχω κάνει προσπάθεια αυτό τον καιρό να φέρω τον ευατό μου σε ρεαλιστικό focus. Όσο ρεαλιστικό μπορεί να είναι κάτι που σκέφτεται ο κατεξοχήν ονειροπαρμένος του ζωδιακού.

    Εννοείται ότι δεν θα έχω κάτι 8πορτο. Εκτός αν βρω οχτω που να θέλουν ακριβώς αυτό ίσως(αλλα είμαι μαλλον μικρός για Βιάγκρα). Δε μου άρεσε ποτέ να καταπιέζω ανθρώπους, αλλα ούτε και να καταπιεστώ και εγώ. Και αν ίσως έγινε, όλοι κάνουμε λάθη. Εχω οχτω επιλογές για να έχω μικρότερα περιθώρια απωλειων, κάποιες ήδη έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα απο άλλες.(Δεν θέλω πάντως να "ενδιαφερθω" πριν σοβαρέψει η κατάσταση για καμμιά τους. Πάντα το εκμεταλεύονται οι άλλοι αυτό)

    Ευχαριστω για τη συμμετοχή σου. Καλή νύχτα και καλή (επερχόμενη) εβδομάδα.
  • emena @ 08.11.2009 11:03
    Καλημερα.Πιστευω οτι πας να βουτηξεις στα βαθια γιατι ακομα κ να καταφερεις να ριξεις μια κριαρινα ειναι πολυ δυσκολο να την κρατησεις.Πρεπει να την διεκδηκεις για παντα,αλλιως!!!Λοιπον μας αρεσει το φλερτ να ειναι παιχνιδι.Μετα απο αυτο η προσεγγιση πρεπει να ειναι αμεση.Να μιλας καθαρα κ να ζητας αυτο ακριβως που θες.Στο αλλα λεω,αλλα κανω κ αλλα εννοω σου εφυγε αστραπη.Μη πεις κ μη ταξεις πολλα.Μας αρεσει να ζουμε το τωρα εντονα.Για αυριο θα δειξει ο χρονος.Μας αρεσει η ευθυτητα,η ειληκρινεια,το χιουμορ.Στα ζωδια δεν νομιζω να κολησει κ μια κουβεντα γυρω απ αυτα θα ειναι περισοτερο να χαμε να λεγαμε.Καλη επιτυχια!!
  • seniorita @ 08.11.2009 12:52
    Και συμπληρώνω,ΠΑΘΟΣ. Να έχεις πάθος σε οτι και αν κάνεις, μας συναρπάζει!

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...