παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Aργώ ή to hell with good intentions

Αργώ χαρακτηριστικά επειδή βιάζομαι υπερβολικά!

Πως μπορεί να πειστεί κάποιος που σε περίμενε δύο ώρες (ενώ εσύ έχεις φτάσει στην ώρα σου) ότι πρέπει να κάθήσει να τα πείτε ή πως δεν έχεις αργήσει? Έχει κουραστεί φοβερά ήδη από όσα του προκάλεσε το κακορυθμισμένο (με βάση την ένδειξη του δικού σου) ρολόι. 
'Εκανε υπεράνθρωπη προσπάθεια κατά την αναμονή του για να μη χάσει το κουράγιο που χρειάζεται για να διατηρήσει το κουράγιο ώστε να δώσει κουράγιο και σε εσένα. Ξέρει πως το κουράγιο του το δώσανε για να αντέχει στην ταλαιπωρία του ασύγχρονου. Δεν κάνει και κάτι άλλο ποτέ ο δύστυχος. Χαρά στο κουράγιο του... 

Μπορεί να καθήσει (πιθανόν θα καθήσει από 'ευγένεια') αλλά θα τον καίει μέσα του η επίγνωση της αγένειάς του, επειδή, επίσης ξέρει πως στο τέλος το πιθανότερο είναι να εξαντληθείτε αμφότεροι. 
Κι αυτό μόνο και μόνο για να δείξει σεβασμό προς το ρολόι σου. 

Φτιάχνονται τα ρολόγια? Φτιάχνονται. Πρέπει όμως να το δώσεις στο ρολογά και να μείνεις χωρίς ρολόι. 

Ζείς με χαλασμένο ρολόι? Ζείς. Αρκεί να δείξεις στους άλλους πως το ρολόι σου πάει 2 ώρες μπροστά. 

Θα συγχρονιστεί ποτέ ο κόσμος με το ρολόι σου. Μπορεί, καμμιά φορα! Αρκεί να φανείς απόλυτα συνεπής σε αυτό. Αν αρχίσεις μάλιστα και ζητάς να βλέπεις ρολόγια αλλωνών, μπορεί να διαπιστώσεις πως σε καθε ρολόι αντιστοιχεί και μια εντελώς διαφορετική ένδειξη. 

Ζείς χωρίς ρολόι? Δε ζείς... Αλλά αυτό που φοράμε είναι μόνο για να 'συναντιόμαστε' ή (πολύ πιθανόν) για να συναντιόμαστε, εν τέλει. 
H συνάντηση είναι, βλέπετε, ένα αλλόκοτο συμβάν, μία έκρηξη, κατά την στιγμιαία διάρκεια της οποίας δεν τίθενται ζητήματα χρόνου.
Κατόπιν εκρήξεως οι συναντηθέντες ζούν υπό του ευνοικού - αν είναι τυχεροί - καθεστώτος 'αχρωνίας'.

Οι ακόμα πιο τυχεροί εκρύγνηνται ο ένας προς τον χρόνο του άλλου και αλληλοδιευθετούνται.


06/09

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...