παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Το σεξαπίλ των ζωδίων & η ερωτική τους συμπεριφορά
...και το τελευταιο..

ΚΡΙΟΣ

Ο αθλητικός Κριός θέλει να τον λατρεύετε, αλλά όχι να τον νταντεύετε. Του αρέσουν οι περιπέτειες στην κρεβατοκάμαρα, γιʼ αυτό μη διστάσετε να του εκφράσετε τις φαντασιώσεις σας. Σίγουρα θα προσπαθήσει να τις κάνει πραγματικότητα!
Πώς θα τον αποπλανήσετε
Μόνο αν παίξετε το παιχνίδι σύμφωνα με τους δικούς του κανόνες. Ο πρώτος είναι να τον κάνετε να νιώσει κυνηγός. Να θυμάστε ότι η κατακτητική του φύση θρέφει το εγώ του. Κάντε του τη δύσκολη για να φουντώσετε το πάθος του. Αν θέλετε όμως να τον κρατήσετε για καιρό κοντά σας, δείξτε του ότι δεν μπορεί να σας επιβληθεί. Οι Κριοί λατρεύουν τις προκλήσεις και θα παραμείνει μαζί σας προσπαθώντας να σας έχει ολοκληρωτικά δική του όσο εσείς του δείχνετε ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο μεταξύ σας.
Οι Κριοί κρύβουν μια ιπποτική φύση, γιʼ αυτό πού και πού κάντε τον να νιώσει ότι σας προστατεύει. Επίσης, ποτέ μη διστάσετε να του βάλετε τις φωνές σε ένα καβγαδάκι, αλλιώς θα σας θεωρήσει βαρετή και θα φύγει.
Ο Κριός είναι το πιο ορμητικό ζώδιο στο κρεβάτι. Όσο πιο παράξενο και «επικίνδυνο» είναι το σεξ, τόσο το καλύτερο γιʼ αυτόν. Οι Κριοί νιώθουν την παρόρμηση να κάνουν έρωτα στα πιο απίθανα μέρη, ειδικά αν κινδυνεύουν να τους δουν. Οι γυναίκες Κριοί χρησιμοποιούν τολμηρή γλώσσα πριν και μετά το σεξ, αφού θέλουν να εξιτάρουν τους εραστές τους συνεχώς
Ναι…
…να είστε έτοιμη για όλα, είτε πρόκειται για μεταμεσονύκτιο ραντεβού στην παραλία ή για σεξ την ώρα που πλένετε τα πιάτα.
…αφεθείτε και ευχαριστηθείτε το, διότι στον Κριό αρέσει να παίρνει πρωτοβουλίες.
Όχι…
…αν ποτέ δείξετε ότι δεν έχετε διάθεση για σεξ, ο Κριός θα θεωρήσει ότι τον βαρεθήκατε και θα βρει άλλη «θαυμάστρια».
Αν έχετε Άρη στον Κριό, ακολουθείτε τυφλά τις παρορμήσεις σας, χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτή η πλανητική θέση συχνά δείχνει έναν παθιασμένο εραστή, αλλά καταστρέφει το ρομαντισμό και σας κάνει να παίρνετε αυτό που θέλετε με κάθε κόστος, χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπειες. Συχνά βιάζεστε να ρίξετε τη σύντροφό σας στο κρεβάτι, υπακούοντας τυφλά στις ορμές της στιγμής. Τελειώνετε πάντα πρώτος, κάτι που φανερώνει την εγωιστική σας φύση.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΙΟΣ : Η ΦΙΛΗΔΟΝΗ
Το σεξ και ο έρωτας, για την γυναίκα Κριό, είναι από τις χαρές της ζωής. Η αντρική δύναμη και η κυριαρχία του αρσενικού την προκαλεί. Στις φλέβες της κυλά η επιθυμία να υπερισχύσει του άντρα που ποθεί. Η εσωτερική της πάλη, για τον τύπο του εραστή που θα την ικανοποιήσει ολοκληρωτικά, την οδηγεί σε αντιφάσεις. Ενώ έλκεται από έναν άντρα Δίδυμο ή έναν Υδροχόο με προσωπικότητα, με ευκολία τον απορρίπτει όταν δεν καταφέρνει να τον δαμάσει. Έτσι καταλήγει σε έναν Καρκίνο ή έναν Ιχθύ, που θεωρεί ότι μπορεί να υποκύψει στις απαιτήσεις της. Απογοητεύεται όμως γρήγορα, όταν διαπιστώσει ότι οι ερωτικές της απαιτήσεις, δεν καλύπτονται με συγκαταβατικούς χαρακτήρες. Ο άντρας της ζωής της θα μπορούσε να είναι ένας Λέων, που έχει την δύναμη να της επιβληθεί με πραότητα. Και πάλι όμως, η δίψα της να επιβάλλεται, την κάνει τυραννική και αυταρχική. Η σεξουαλική της ζωή πάντως είναι πολύ ενεργητική. Η δική της απόλαυση υπερισχύει. Η τάση της όμως, να κρατάει τα ισχυρά αρσενικά επί ποδός, της δημιουργεί το αίσθημα του ανικανοποίητου.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...