παρακαλώ περιμένετε...

Αμφιβολίες

  • Stardonna @ 22.06.2009 11:58
    pozytronio, αν θυμάμαι καλά ερώτηση σας έχει απαντηθεί πρόσφατα. Σας ζήτησε κανείς από το Stardome κάτι-οτιδήποτε;
    Θα επαναλάβω γι αμια ακόμα φορά ότι τα κριτήρια μας είναι ο ελεύθερος χρόνος που έχουμε και η διάθεση μας την συγκεκριμένη στιγμή (διότι όλοι εργαζόμαστε για τον επιούσιο, και είναι γνωστό ότι δεν ζούμε ούτε από το site ούτε από την Αστρολογία), πόσο ενδιαφέρουσα είναι η ερώτηση, πόσο ευγενικά τίθεται, με πόση σαφήνεια και πόσες φορές έχει απαντηθεί κάτι ανάλογο και θα μπορούσατε να το βρείτε αν ψάχνατε στα ΑΣΤΡΟΜΑΘΗΜΑΤΑ ή στις παλιότερες απαντήσεις μας. Δεν είμαστε "μηχανάκια" που βγάζουν απαντήσεις και δεν είμαστε 24 ώρες το 24ωρο καταπάνω στο site, δεν μας αρέσουν οι πιέσεις έμμεσες ή άμεσες και προπάντων, δεν μας αρέσουν τα υπονοούμενα. Σας κάλυψα;
  • pozytronio @ 22.06.2009 14:25
    Μάλλον με παρεξηγήσατε .
    Θαύμασα τον τρόπο που απαντάται και φυσικά αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορείτε να απαντάται σε όλους . Και ουδέποτε υπαινίχτηκα ότι οι υπεύθυνοι του site ζήτησαν ποτέ κάτι από μένα . Οι αμφιβολίες που διατύπωσαν δεν αφορούσαν εσάς .
    Καλό όμως είναι , να έχουμε στο μυαλό μας , ότι πολλοί από μας που ψάχνουν να βρουν απαντήσεις δεν βρίσκονται σε καλή ψυχολογική κατάσταση , με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η κρίση τους . Εκθέτοντας το πρόβλημα μας μπορεί να γίνομαι στόχοι οπουδήποτε έχει πρόσβαση σε αυτό το site .Για παράδειγμα έμενα , μετάνιωσα που μίλησα τόσο ανοιχτά .Το δικό μου λάθος με οδήγησε να διατυπώσω αυτές τις αμφιβολίες , που τονίζω ξανά ότι δεν απευθύνονται σε εσάς .
    Ενήλικοι είμαστε και υπεύθυνοι των πράξεων μας , απλά ήθελα να υπενθυμίσω το αυτονόητο .
    Συγνώμη .
  • fldown @ 22.06.2009 14:59
    Επειδή θυμάμαι ότι εγώ είχα αναλάβει να απαντήσω γενικά στην ερώτηση σου pozytronio και σου είχα ζητήσει να μου δώσεις και ώρα για να μπορώ να το κοιτάξω πιο αναλυτικά, σε καμία περίπτωση δεν εγγυήθηκα ότι θα το κάνω άμεσα. Δεν πληρώνομαι από κανένα για να απαντάω εδώ και ότι κάνω το κάνω από την καλή μου διάθεση. Και στη δική σου περίπτωση κινήθηκα με τον ίδιο τρόπο. Όπως όμως είναι προφανές έχω και εγώ μια δουλειά και δεν έχω πάντα το χρόνο να απαντάω άμεσα.
    Συνεπώς πραγματικά ελπίζω να μην εννοείς ότι εγώ ψάχνω να βρω πελάτες εδώ μέσα γιατί είμαι μέλος στο site εδώ και 2 χρόνια και σε όλους όσους έχω απαντήσει κατά καιρούς μπορούν να μιλήσουν για εμένα. Και μπορείς να ρωτήσεις τον οποιοδήποτε εδώ μέσα για εμένα. Δεν έχω να φοβηθώ κάτι...
    Πραγματικά ελπίζω απλά να έχω παρανοήσει.
  • fldown @ 22.06.2009 15:02
    Και φυσικά αν νομίζεις ότι έχεις εκτεθεί με κάποιο τρόπο μπορείς να ζητήσεις από να διαγραφεί το ποστ σου ή να διαγράψεις τα σχόλια σου που φαίνονται τα προσωπικά σου στοιχεία και όχι να αφήνεις υπόνοιες...
  • magia54 @ 22.06.2009 18:53
    δεν ξερω αν υποννοειται κατι για τον fldown αλλα επειδη εχει τυχει πολλες φορες να μου προσφερει τις γνωσεις του,θεωρω καθηκον μου να το αναφερω...και ουτε λογος για αναζητηση πελατειας απο μεριας του...εχει βοηθησει τοσους πολλους εδω μεσα..νιωθω πολυ ασχημα αν αφηνονται τετοιες υπονοιες γι αυτον..και στη τελικη δεν τον πληρωνει κανεις απο την καλη του τη διαθεση τα κανει ολα,δεν νομιζω οτι του αξιζει τετοια αντιμετωπιση..αυτα απο τη μερια μου,δεν θελω να μπλεχτω στην υποθεση,απλα ηθελα να αναφερω οσα ξερω για τον fl..ελπιζω κι εγω να παρανοησα..
  • pozytronio @ 22.06.2009 18:59
    Ζήτησα ήδη συγνώμη και διευκρίνισα ότι ήταν μόνο σκέψεις με αφορμή το ότι αισθάνθηκα εκτεθειμένη . Έχετε δίκιο ????λάθος μου .
    Χίλια συγνώμη και πάλι .
  • magia54 @ 22.06.2009 19:38
    pozytronio εγω απλα ηθελα να πω τη γνωμη μου για τον fldown για να μην αφηνονται υπονοιες εις βαρος του..κατα τ αλλα το θεμα ειναι δικο σας και δεν θελω να με εκλαβεις σαν καποιον που σου κουναει το δαχτυλο και σου λεει οτι εχεις αδικο...και χαιρομαι πολυ που δεν υποννοουσες κατι σε βαρος του fl!!λογικο να αισθανεσαι εκτεθειμενη αφου μας παρεθεσες αυτα που σε βασανιζουν ομως περα απο αυτο σκεψου οτι ησουν απο τους τυχερους που τους απαντησε καποιος ειδημων!!ελπιζω να σου πανε ολα οπως τα ευχεσαι!!!
  • IrishPrince @ 22.06.2009 22:14
    Ολος ο κοσμος εχει προβληματα.Και για τον καθενα-αυτα τα προβληματα ειναι τα πιο δυσκολα.Ομως ειναι αδικο να μιλα κανεις με υπονοουμενα για ανθρωπους που δεν ξερει και που απο οσο λιγο εχω δει εδω-βοηθουν με τις αστρολογικες τους γνωσεις οσους μπορουν και οσους προλαβαινουν.Αν κατι εχει συμβει απο συγκεκριμενο ατομο και εχετε αμφιβολιες-τοτε να το καταγγειλετε δημοσια η και στους υπευθυνους του stardome.Αλλιως να προσεχετε πως γραφετε γιατι ειναι απαραδεκτο να κατηγορειται κοσμος χωρις αποδειξεις.
  • IrishPrince @ 22.06.2009 22:24
    Παρατηρησα οτι βαριεται ο κοσμος να διαβασει προηγουμενες απαντησεις σε ιδιες αποριες.Τελευταια αντι να διαβασουν τι γινεται με το αστρολογικο περιοδικο απο αλλα σχολια-ρωτουν τα ιδια πραγματα γραφοντας καινουργιο σχολιο.
  • pozytronio @ 23.06.2009 12:03
    Τελικά (αυτό που θα πω είναι λίγο εγωιστικό) μπορεί οι υποψίες μου να πλήγωσαν κάποιους και πιστέψτε ότι και μένα με έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση γιατί η ανωνυμία δεν διασφαλίζει και αναισθησία αλλά μπορώ να πω άφοβα ότι χάρηκα ολόψυχα που κανένας δεν συμμερίστηκε τις αμφιβολίες μου . Αντιθέτως τα λόγια σας τις διέλυσαν παντελώς .
    Ο άκομψος τρόπος μου δεν δικαιολογείται αλλά συγχωρείται αν υπάρχει υπάρχει λίγη καλή διάθεση . Πολλές φορές η κρίση μας δεν είναι σωστή , ιδιαίτερα αν περνάμε μια δύσκολη περίοδο . Είναι τελικά τόσο δύσκολο να μην είμαστε καχύποπτοι ; Δεν ξέρω αν φταίει ο Ερμής στον κριό ή οποιοσδήποτε άλλος πλανήτης και μάλλον δεν με νοιάζει πια γιατί ήταν η αφορμή να δω μια δεμένη ομάδα , αγνή και ζωντανή .
    Να είστε πάντα καλά παιδιά !
    Υ.Σ
    Πριν γράψω προσπάθησα να διαβάσω , Δεν είμαι τεμπέλα , ίσως λίγο ανυπόμονη .
    Μπορεί να μην έψαξα όσο έπρεπε αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι να με αφόρα .
  • Eria @ 23.06.2009 14:49
    pozytronio, diavasa to post kai olo to thread.....eimai palio melos se auto to site 3 xronia peripou... kai lipamai pou tha to po, alla auto einai pou lene "oudeis pio axaristos ek tou evergithentos"...... apantisi stin erotisi sou peires kai to euxaristo itan na diavaleis to site kai ton kosmo tou dithen ston paroksismo tou anxous sou oti ektethikes.... As kratages auto ton silogismo gia sena kai as apofasizes moni sou krinontas apo auta pou tha evlepes. Kales oi signomes den leo alla exei xathei to filotimo... Den ksero poso kairo metras se auto to site alla an anoiges ta matia sou tha evlepes zestous anthropous me mia kali kouventa. O perissoteros kosmos pou mpike edo mesa stin idia katastasi itan ... kati tou eftege kai kati apantiseis gireue alla den eida kanena na ton "aggaliazoun" kai i antimetopisi tou na einai omoia me tin diki sou.... einai kai thema anthropias
  • gpano @ 23.06.2009 15:49
    Θα παρακαλέσω να λήξει το ζήτημα εδώ. Έγινε παρεξήγηση, δόθηκε εξήγηση, ζήτησε συγγνώμη, πάμε παρά κάτω. Το site είναι ανοιχτό σε όλους και όλοι οι καλοί χωράνε...
  • johnnyG @ 23.06.2009 21:27
    άντε, εμείς τα κριαράκια πότε θα δούμε μια άσπρη μέρα;;; (για το καλό)

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...