παρακαλώ περιμένετε...

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ- ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ- ΑΚΜΗ 8ου

  • Stardonna @ 21.06.2009 23:01
    Την Αφροδίτη στη μηδενική Κριού γιατί την αγνοείτε τοιουτοτρόπως silia81; Τα οικονομικά θέματα να τα αποκλείσουμε εντελώς; Το λέω λόγω 8ου οίκου, τον οποίο οίκο κυβερνά η Σελήνη και η Σελήνη είναι του Σκορπιού και όλα σε αυτό τον οίκο παίζονται και δεν μπορεί όλα μα όλα να είναι σεξ ή θάνατος! Από ψυχολογία πώς τα πάμε; Ηθικό ακμαίο ή μας έχουν τσακίσει τα νεύρα φίλοι - συνάδελφοι - οικογένεια; Κάτι πρέπει να αναθεωρήσεις εκ βάθρων. Τι πιθανότητα δίνεις να αλλάξεις εντελώς στόχους, να κερδίσεις ή να αρνηθείς μια υποτροφία για συνέχιση των σπουδών σου προκειμένου να εργαστείς με καλό μισθό, να πάρεις (μετά από μικρά-οικογενειακά δράματα) μια κληρονομιά ή στεγαστικό δάνειο και να δημιουργήσεις βάσεις ή... το ένα σενάριο λέει ότι φεύγεις για άλλη πόλη και για αυτό χρειάζεσαι χρήματα, αποχωρίζεσαι την οικογένεια και ενδεχομένως και το ταίρι σου και "πενθείς" για όλα αυτά, η ζωή όμως είναι ποτάμι και πάει μόνο μπροστά, ε; Η προσωπική σου ζωή γίνεται μπάχαλο και εκτός από το να δαγκώνεις σαν θηρίο πρέπει να κάνεις κάτι άμεσα. Τι ακριβώς εσύ επιλέγεις - psychotherapy, sex therapy, shopping therapy, κλπ. Ότι και να κάνεις θα σου στοιχίσει αλλά στο τέλος θα είσαι ένας καινούριος άνθρωπος, χωρίς τοξικά απόβλητα να ροκανίζουν τα θεμέλια σου και να μην ξέρεις από πού σου έρχονται οι ξανάστροφες. Μα πάντα ο ίδιος μας ο εαυτός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός!
  • silia81 @ 21.06.2009 23:40
    Πρώτο, έρχεται ένα μεγάλο ευχαριστώ σα φεγγάρι Αυγουστιάτικο.
    Δεύτερο, ένα τελευταίο ερώτημα: όλα αυτά ενεργοποιούνται και με την έκλειψη του Ιουλίου;; Να ανοίξω την αγγάλια μου απο τώρα, ή να περιμένω διψασμένη( θα λιποθυμήσω) μέχρι και τα τέλη του άλλου μήνα; Κάποια απο όλα όσα γράφετε είναι εύστοχα, όπως η ερωτική μου ζωή,- ένα κουβάρι στα πόδια μου- και το ηθικό μου σαφώς παλεύει να αντικρύσει ξανά τον ήλιο.
    υ.γ Αύριο ξεκαθαρίζω την''επαγγελματική μου υπόσταση'' στη δουλειά. Που σημαίνει, πως ''αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα''.
    Και πάλι ευχαριστώ.

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...