παρακαλώ περιμένετε...

Βοήθεια

  • fldown @ 16.06.2009 13:16
    pozytronio, πρώτα από όλα να σου πω ότι βρίσκω καταπληκτικό το nick σου!
    Στο δια ταύτα τώρα... Δεν μου δίνεις ώρα συνεπώς δεν μπορώ να ξέρω τις ακριβείς μοίρες του ωροσκόπου σου. Όπως καταλαβαίνεις οι πληροφορίες μου είναι ελλιπείς αλλά θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ.
    Πρώτα από όλα, βρίσκεσαι σε μια περίοδο που ο διελαύνων Πλούτωνας σχηματίζει τετράγωνο με τον γενέθλιο Πλούτωνα. Αυτή η διέλευση συμβολίζει μια περίοδο κρίσης που όλοι περνούν στην ηλικία 35-40 ετών. Πρόκειται για μια περίοδο που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όλα εκείνα τα συναισθήματα και τις καταστάσεις που απωθούσαμε ψυχολογικά, ξυπνάνε πολλές από τις φοβίες μας και ζητούν επιτακτικά να ασχοληθούμε με αυτές να τις αντιμετωπίσουμε. Αυτή η διέλευση (όπως όλες οι ισχυρές διελεύσεις του Πλούτωνα) μας καλεί να στραφούμε εσωτερικά, μας απομονώνει από τους οικείους μας, μας στρέφει στη μοναξιά για να μετρηθούμε με τον εαυτό μας. Ο Πλούτωνας βρίσκεται ήδη τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στις μοίρες που σχηματίζει τετράγωνο με τον γενέθλιο Πλούτωνα σου και θα σε συνεχίσει να βρίσκεται εκεί για αρκετούς μήνες ακόμη. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι θα είναι πάντα τόσο έντονος. Μετά τα πρώτα σοκ και αφού συνειδητοποιήσεις ότι αυτή η περίοδος θα σε αλλάξει ριζικά για να απαλλαγείς από τους φόβους του παρελθόντος θα αφεθείς και θα συντονιστείς με τις δυσκολίες που έχεις να αντιμετωπίσεις.
    Η διέλευση αυτή ενεργοποιεί επίσης τη γενέθλια αντίθεση Ερμή - Πλούτωνα που έχεις. Σκοτεινές σκέψεις; Φόβοι πως τώρα που ξεκίνησε η κατρακύλα θα καταρρεύσουν όλα; Φόβος ότι θα χάσω κι άλλους αγαπημένους από κοντά μου; Η ενεργοποίηση αυτής της όψης ίσως σε κάνει να ζεις μια παράλληλη ζωή μέσα στο μυαλό σου. Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο να σου πω να μην λειτουργείς έτσι. Δυστυχώς πρέπει και σε αυτό το κομμάτι να δοκιμαστούν οι αντοχές σου.
    Αν δώσεις και την ώρα γέννησής σου θα έχουμε περισσότερα να πούμε στα σίγουρα. Ελπίζω να βοήθησα λίγο...

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...