παρακαλώ περιμένετε...

ΖΗΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!

  • Vivikoz @ 07.06.2009 15:34
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ! ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ! ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΨΑΧΝΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ SITE, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ!
  • mme @ 07.06.2009 15:44
    μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματει.... "κοπελιτσες"!!!!!
  • Vivikoz @ 07.06.2009 16:40
    mme: Το να καθεσαι και να απαντας σε ατομα που εσύ θεωρεις "πτωχα τω πνευματι" (όπως εμάς) δε σε κανει πιο εξυπνο. Ασχολήσου με ανθρώπους πιο έξυπνους από εσένα (αν καταφερεις να ασχοληθουν αυτοι μαζι σου) για να "διευρύνεις" το δικό σου πνευμα, κι ασε μας εμας να ασχολουμαστε με τα αστρα. Αυτα για το προσβλητικο σου σχολιο για ανθρώπους που δε γνωριζεις.
  • AriesLeo @ 07.06.2009 17:37
    Hi,
    Προσπάθησα πριν να απαντήσω αλλά για κάποιο λόγο το μήνυμά μου δεν εμφανίζεται. Αρκετά συνοπτικά λοιπόν και εξ ιδίας πείρας -επειδή έχω Άρη και Αφροδίτη στις ίδιες θέσεις με εσένα...
    Ο Άρης σου και ίσως και η περιπετειώδης Σελήνη σου σε κάνουν να επιθυμείς μια κάποια ανεξαρτησία και να είσαι και λίγο άστατη στα ερωτικά... από την άλλη η Αφροδίτη που έχεις, θέλει να έχει κάποιον να νοιάζεται και να αγαπάει...
    Βέβαια επειδή δεν απέχω πολύ από το "ανίδεη" και εγώ, σου προτείνω να τα διαβάσεις όλα αναλυτικότερα στα αστρομαθήματα. Όλοι σχεδόν απο εκεί τα μαθαίνουν!
    Επίσης θα επισημάνω ότι τους μεγάλους έρωτες τους καταλαβαίνεις και δεν τους ξεπερνάς εύκολα, σε στιγματίζουν και σε αλλάζουν... όλοι οι υπόλοιποι είναι απλές περιπετειούλες, κατα τη δική μου γνώμη. Σου εύχομαι να τον γνωρίσεις.
    Και καλωσήρθατε στο site...
    Καλή τύχη!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...