παρακαλώ περιμένετε...

afroditi ston tauro

  • EFI20 @ 05.06.2009 15:02
    Είναι πολύ καλή θέση κατ'αρχήν. Θα περάσεις καλά και θα έχεις μπόλικη γοητεία..είδα ότι είσαι κριός άρα είχες και πρίν την Αφροδίτη..χα!Μην κλαίγεσαι γιατι θα τα πάρω..οι δίδυμοι περνάνε λίγο κουλά τελευταία βέβαια τσπάντων φιλικα..Εφη.
  • manto87 @ 05.06.2009 16:24
    egw pou eimai didumos kai exw thn afrodith ston tayro tha me epireasei katholou thetika sta proswpika?giati ontws polu koula ta pragmata teleutaia..
  • SMAPAR @ 10.06.2009 11:00
    DEN KLAIGOMAI! ... APLA... MELI MELI KAI THGANITA TIPOTA! GNORIMIES POU PARAMENOUN GNORIMIES!... EXO OROSKOPO DIDIMO! DEN KSERO AN SHMAINEI KATI!
  • TheHunter69 @ 10.06.2009 11:15
    smarar σε καταλαβαίνω.
    Είναι σαν να είσαι δίπλα στην πηγή και νερό να μην μπορείς να πιεις.
    Απλά ο κόσμος φοβάται ... υπομονή και θα έρθει η στιγμή....
  • SMAPAR @ 10.06.2009 14:15
    THEHUNTER69...akrivos opos to eipes!...kai dipsaoooooo! axaxaxaxa!
  • TheHunter69 @ 10.06.2009 14:40
    Εγώ να δεις ... και έχει και μια ζέστη!!!!! ουφφφ!!!!
  • IrishPrince @ 10.06.2009 15:32
    Ο κοσμος φοβαται. Και για να φυγει απο κατι που του φαινονταν θετικο-βρισκει σαχλες δικαιολογιες και το γκρεμιζει με φοβερη ευκολια. Δεν αντεχει. Βρισκει τροπο να το ξεφορτωθει γιατι νομιζει οτι θα βρει καλυτερα παρακατω. Και τα πραγματα δεν ειναι καθολου ετσι αλλα οταν το καταλαβαινει - ειναι πια αργα και δε γινεται τιποτα.
  • SMAPAR @ 10.06.2009 15:34
    irishprince...polles fores me exoun katigorisei pos fovamai tin desmeysi k vrisko aformes na vgalo ton allon skarto gia na fygo.... pistepse me omos! an vreis to allo sou miso, ton prigipa sou den to skeftesai kan! se paei taksidi!!!!!!!!!!!!!!!
  • IrishPrince @ 10.06.2009 15:46
    Αν το νομιζεις αυτο και αν περνας οπως θες να περνας - κοιτα να μην το χασεις τοτε. Γιατι υπαρχουν ανθρωποι που οταν βρουν αυτο που ψαχνουν - κανουν καιρο να το καταλαβουν. Ασε που ευκολα μπορει να το διωξουν κιολας γιατι αμφιβαλουν οτι αυτο ειναι. Εκει εξω υπαρχει φοβος - ομως ξεχνουν οτι δεν υπαρχει απειρος χρονος και πως απαγορευεται τα θετικα πραγματα να τα διωχνουμε μακρια. Θα το καταλαβουν-ομως μπορει να ειναι αργα.
  • IrishPrince @ 10.06.2009 15:49
    Ειναι και μια αλλη κατηγορια ανθρωπων. Αυτοι που δεν ξερουν τι ψαχνουν ακριβως. Γενικα μια θολουρα υπαρχει και οταν δουν οτι καποιος συγκεντρωνει διαφορα θετικα - αντι να κοιταξουν να ριξουν αγκυρα και να μην μετακινηθουν ουτε μετρο - νομιζουν οτι κατι κρυβει και οτι δε μπορει ολα να ειναι τοσο ενταξει. Και μαντεψε που καταληγουν? Φευγουν.
  • SMAPAR @ 10.06.2009 16:24
    irishprince.... pisteyo..... kata eme panta pos otan tha to vreis tha to katalaveis! tha papseis na eisai kaxypoptos, tha papseis na fovasai kai na amfivaleis! (to enstikto panta mas apozimionei). tha thes mono na to ziseis!!!!!!! na to geuteis! na moirasteis stigmes!... tha ksereis pos einai to alter ego!....skata kriari eimai telika me ton romantismo pou me diakrinei!..
  • morgangreene @ 10.06.2009 16:34
    Κι εν πάση περιπτώσει, "δικαίωμά μου να ποντάρω λίγα, δικαίωμά μου να πηγαίνω πάσο". Από το να είσαι κάπου και το μυαλό σου να ταξιδεύει, χίλιες φορές να φεύγεις αν δεν είσαι εκεί 100%, και πιο δίκαιο για τον άλλον, ακόμα κι αν είναι δικό σου κόλλημα και βλακεία.
  • IrishPrince @ 10.06.2009 17:10
    Ετσι οπως τα λες κανονικο κριαρι εισαι. Χωρις αμφιβολια. Ομως υπαρχουν ανθρωποι που οταν βρουν καποια θετικα σε καποιον-φοβουνται οτι υποκρινεται η πως λεει ψεματα η πως ειναι κατι αλλο απο αυτο που δειχνει η οτι αυτοι θα βρουν κατι αλλο παραπερα- και τα τιναζουν ολα στον αερα χωρις να διστασουν.Ειναι καχυποπτοι και δεν μπορουν να κανουν αλλιως.Δε λεμε οτι ειναι λαθος να πονταρεις λιγα και να πας πασο.Ετσι δεν προκειται να πληγωθεις.Ομως θα καταλαβεις τι γκαφα μετα-οταν καταλαβεις τι βρεθηκε στο δρομο σου και αλλαξες δρομο.Και δεν υπαρχει χειροτερη ηττα απο το να καταλαβεις αργοτερα πως εκανες τεραστια πατατα και χωρις κανενα λογο.
  • morgangreene @ 10.06.2009 17:18
    Αναλαμβάνω πλήρως τις ευθύνες μου, και πράττω βάσει αυτών που νιώθω και μόνο.
    Αν νιώθω ότι θέλω να φύγω για τον όποιο λόγο (συμπεριλαμβανομένου κάλου στον εγκέφαλο) φεύγω. Από το να περιμένω να μου περάσει, και να λέω "μωρέ, είναι τόσο καλό παιδί, κάτσε εκεί που κάθεσαι" ενώ η ψυχή μου θέλει άλλα...
    To thine own self be true, IrishPrince. Όποτε νιώσει ο καθένας έτοιμος, κι αν δεν νιώσει ποτέ, δικό του θέμα. Δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για σχέση.
  • IrishPrince @ 10.06.2009 23:10
    Ειμαι οπαδος της ευθυτητας ως κριαρι.Μερικες φορες μπορει να γινω και αγενης.Αλλα λαθος πραγματα ο αλλος δεν θα καταλαβει.Δε μιλησα για περιπτωσεις που πνιγεσαι και ζητας αλλα απο μια ιστορια που δεν προκειται να τα λαβεις ποτε.Τοτε να φυγεις και με γεια σου.Μιλαω για ιστοριες με ανθρωπους που δινουν αυτα που ψαχνεις και ομως κοιτας να βρεις τροπο να φυγεις με χαζες προφασεις μαλιστα.Αυτο ειναι ανασφαλεια.Μπορει να νομιζεις οτι δεν το αξιζεις.Μπορει να νομιζεις οτι κατι κρυβεται πισω απο μια φαινομενικα σωστη εικονα του αλλου.Αυτο ειναι καχυποψια και φοβος και σε αυτο αναφερθηκα στα σχολια που εγραψα.Δεν ξερω μηπως υπαρχει κανενας αναδρομος πλανητης και τα εγραψα λαθος.
  • bestgirl @ 11.06.2009 01:03
    Μια χαρά κατανοητός έχετε γίνει... Το να πάρεις κάποια απόσταση και να επανεκτιμήσεις αν αυτό που έχεις με τον άλλον είναι αυτό που ψάχνεις ή όχι, είναι θεμιτό και πολλές φορές οφείλεις και να το κάνεις. Το ζητούμενο είναι πώς εξηγείς είτε την απόσταση είτε τον οριστικό χωρισμό. Το να λέμε αναλαμβάνω τις ευθύνες μου είναι σχετικά εύκολο, στην πράξη όμως αρκετά δύσκολο και ιδίως όταν ο άλλος ούτε έτοιμος να το δεχθεί είναι, ούτε στην ίδια φάση με σένα. Χρειάζεται ανεπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη και ωριμότητα να μην πέσεις στην εύκολη και βολική θεσούλα μετάθεσης ευθυνών ή/και ενοχών (που το κάνεις όταν είσαι ανασφαλής, ανώριμος και πιεσμένος) στον απροετοίμαστο και πολύ πιθανόν ευάλωτο άλλον (που οσμίζεται οτι κάτι στραβό συμβαίνει και βγάζει άμυνες) και στον καλύτερο δυνατό βαθμό να μην τον βαφτίσεις υπεύθυνο για το δικό σου προβλήμα που στο κάτω κάτω της γραφής δικό σου πρόβλημα είναι και μόνο (από το δεν ξέρω τί ψάχνω μέχρι το ερωτεύθηκα άλλον/ην) ... Ακόμα και μία ερωτική σχέση να μην προχωρήσει είναι δυνατόν να διατηρηθεί μια φιλία αν όχι κολλητή τουλάχιστον μια φιλία ... (αφρο στον υδρο εδώ) και ίσως .. αν στο μέλλον υπάρχει περίπτωση επιστροφής κι επανασύνδεσης να μην περιμένεις τον ανάδρομο για να κάνεις το τόλμημα ... που καμία τύχη δε θα΄χεις ... Τα ζητήματα αυτά οφείλεις να τα αντιμετωπίζεις με ώριμους, ξηγημένους, συμπονετικούς και ίσως καθόλου βολικούς χειρισμούς. Κοινώς μην απαξιώνεις τον άλλον όταν έχεις ήδη διακρίνει ότι όντως διαθέτει κάποια θετικά στοιχεία .. που μπορεί στην πορεία να αποδειχθούν και δυσεύρετα ...
  • SMAPAR @ 11.06.2009 09:53
    kalimera! giati eno ta thematakia mas einai toso apla exoume enan monadiko tropo na ta parousiazoume periploka se simeio na mplokaroume?????....oti einai na fanei tha fanei kai oti einai na ginei tha ginei! ta panta einai ksekathara! otan gnoriseis enan anthropo pou se ekfrazei psyxika, pneumatika kai synaisthimatika den mporeis na eisai kaxypoptos. den mporeis na analotheis se arnitikes skepseis kai anasfaleies. to mono pou mporeis einai na kaneis oneira kai na moirazesai stigmes mazi tou!!!!!! ola ta ypoloipa einai d i k a i o l o g i e s kai mono!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... otan niotheis niotheis.. telos!
  • IrishPrince @ 11.06.2009 11:36
    Αυτο ειναι ενα απο τα ταλεντα του ανθρωπινου ειδους. Να κανει τα ευκολα-δυσκολα. Και με μεγαλη ευκολια μαλιστα.
  • SMAPAR @ 11.06.2009 13:15
    ontos se auto exoume monadikotita!!!!.. ta pragmata einai apla. gnorizeis enan anthropo se pianei apto xeri kai "taksideuete" mazi! .... giati mperdeuomaste etsi???????????????....mipos giati kapoioi anthropoi kanoun sxeseis anagis kai oxi synaisthimatos kai meta mplokaroun mesa se auto??????......
  • IrishPrince @ 11.06.2009 15:06
    Η αποσταση μπορει να βοηθησει αν κανεις ειναι μπλεγμενος και δεν ξερει τι θελει.Λυνει προβληματα.Αρκει να πεις στον αλλο ανθρωπο εμπλεξα-φευγω για λιγο-να κρινω τι θα γινει παρακατω.Το απανθρωπο ειναι να παιζεις με τους αλλους επειδη δυσκολευεσαι να καταληξεις σε συμπερασμα.
  • TheHunter69 @ 11.06.2009 15:28
    Καλά όσα έχετε πει μέχρι στιγμής. Απλά με ξίνισε αυτό το "φεύγω για λίγο".
    Τι θα πει "εμπλεξα-φευγω για λιγο-να κρινω τι θα γινει παρακατω." ???
    Και πες ότι έφυγε ο άλλος (η άλλη) και γυρίζει με την απόφαση να συνεχίσει.
    Πόσο σίγουρος είναι ότι ο άλλος (η άλλη) θα περιμένει εκεί?
    Ο άλλος (η άλλη) δεν έχει κρίση?
    Δεν θα πρέπει να συζητήσουν μαζί για το τι αισθάνονται και πως βλέπουν την σχέση τους και να πάρουν από κοινού τις αποφάσεις?
  • lia1504 @ 11.06.2009 15:52
    Εχω να προσθέσω και γω την εμπειρία μου. Συμφωνώ ότι οι άνθρωποι όταν είναι ανασφαλείς δεν πιστεύουν τα συναισθήματα των άλλων ή δεν αντέχουν και φεύγουν. Εγώ άνοιξα τα χαρτιά μου δεν έκρυψα τίποτα και το τίμημα ήταν η απογοήτευση. Το κακό είναι ότι δεν έχω καταλάβει το λόγο και αυτό είναι που με τρελαίνει πιο πολύ. Οταν ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις παίρνεις τις αποφάσεις σου, όταν όμως κάνεις σενάρια και δεν καταλαβαίνεις τις έφταιξε πως το ξεπερνάς; πως μπορείς να πας παρακάτω;
  • IrishPrince @ 11.06.2009 16:40
    Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο σεναρια.Δεν υπαρχει.Και δεν ειναι καθολου σιγουρο πως οταν μας ερθει να γυρισουμε πισω στην προηγουμενη κατασταση-αυτη θα ειναι εκει και θα μας περιμενει.Στην εποχη αυτη λιγοι καθονται να περιμενουν να ξεμπλεξει ο αλλος και να γυρισει.Μπορει να τους προκυψει κανενας λιγοτερο μπλεγμενος και να φυγουν για αλλες πολιτειες.Εχω κανει τετοια πατατα παλια και μου βγηκε λαθος.Εμεινα μακρια και οταν αποφασισα οτι αυτο ειναι και γυριζω πισω-η αλλη δεν ηταν εκει να πανηγυρισει την επιστροφη του ασωτου.Βρηκε καποιον λιγοτερο ασωτο και αναχωρησε για αλλη γη.Μικρος ημουν και εμαθα ομως.Απο τοτε λαβαρο μου ειναι να λαμβανονται οι αποφασεις απο κοινου και επαψα τα παιχνιδια με την υπομονη των αλλων.Οση υπομονη υπαρχει πια δηλαδη γιατι δεν υπαρχει και πολλη.Επαθα-εμαθα με το δυσκολο τροπο αλλα δεν επανελαβα το ιδιο λαθος ποτε.
  • SMAPAR @ 11.06.2009 16:52
    ezisa akrivos tin idia katastasi! efyga, kai otan gyrisa itan arga! pera oti tou eixa skotosei oti pio omorfo eixe mesa tou gia mena den eixe tin diathesi kai fovotan na mou dosei mia eukairia! i eironeia einai pos prin mia vdomada ton eida tyxaia! i siginisi megali kai apo tous dyo mas. alla einai pantremenos kai perimenei to deytero paidi. na einai kala! na einai eytyxismenos.... kai as prosexa! vevaia imoun mono dekaennea eton. alla opos leei kai o irishprince, epatha kai ematha! otan eisai me kapoion sevesai k tis dikes tou anages. kai ta dika tou sinaisthimata. kai mesa apo koini kouventa apokalyptesai to kouvari tis zois.
  • IrishPrince @ 12.06.2009 09:21
    Αυτα ειναι λαθη που πληρωνονται.Και αν νομιζεις οτι θα βρεις κατι αλλο στην επομενη γωνια και δεν το βρισκεις ποτε-γυριζεις πισω και βαρας το κερατο που χαραμισες την ευκαιρια που σου παρουσιαστηκε και εχασες το ατομο που επρεπε να κρατησεις με καθε τροπο.Κι οταν πεφτεις απο μπαζο σε μπαζο μετα-καταλαβαινεις τι εχασες.
  • astropeleki @ 13.06.2009 12:23
    συμφωνω με τα κριαρια...και με το κριαρι μεσα στη bestgirl

    ανθρωποι ειμαστε...και κανεις-ας ελπισουμε-τα πραγματα που θες,τη στιγμη που θες...αν προκειται για λαθος εκτιμηση,ο χρονος θα το δειξει...
    κι αν υπαρχει περιθωριο για διορθωτικες κινησεις,θα φανει...

    ανοιγεις χαρτια και τρως πορτα?Τουλαχιστον να μαθαινες και τον λογο βρε αδερφε...ειναι πικρα lia...απιστευτη...

    και ναι,εφοσον διεκρινες εναν ξεχωριστο ανθρωπο,φανταζομαι οτι συνεχιζει να ειναι ξεχωριστος και μετα απο εναν ερωτικο χωρισμο...δε χρειαζεται να κανουμε σαν να μην υπηρξε ποτε...λες κι ειμαστε εχθροι...
    τι ειναι αυτο?Ανασφαλεια?Φοβος?Βλακεια?...πω πω μη μπλεξω?μη χαντακωθω?...η καλημερα και το τι κανεις δε δεσμευουν φιλε,χαλαρωσε...
    απαξιωση bestgirl...καλα τα λες...κριμα...

    κι ολα αυτα τα πολλα και ενθουσιωδη που ειπες καποτε, φανταζουν τοσο ανουσια και χαζα σημερα που εισαι εξαφανισμενος...οποτε αν γυρισουμε πισω οφειλουμε να εχουμε πολυυυυυυ καλη δικαιολογια...και προφανως ειναι η σειρα του ασωτου να ανοιξει χαρτια...αυτη τη φορα ομως εχει χαθει η αθωοοτητα του τοτε...και εισαι ετοιμος οχι να τιμωρηθεις αλλα να αντιμετωπισεις εναν δικαιως ταλαιπωρημενο ανθρωπο που τον ειχες αφησει με την απορια...

    και Κυνηγε...υπαρχουν στιγμες που ο ανθρωπος θελει την αποσταση του,τον χρονο του και την ηρεμια του...οντως τα θελει...αν δε κοροιδευει φυσικα και σε εχει για καβατζα μεχρι να δει τι κυκλοφορει στην αγορα...αλλα τιποτα δε μενει κρυφο...αν ξερεις καλα με τι εχεις να κανεις,δεν εχεις λογο να φοβασαι...

    και Ιρλανδε συμφωνω και μαζι σου...ολες οι αποφασεις εχουν κοστος...σε περιπτωση που εφυγες και ξαναγυρισες ηταν δικαιωμα σου...
    αλλα θα με φαει και μενα η ρομαντζαδα...αν 2 ανθρωποι δε μπορουν να τα ξαναβρουν,προσωπικη μου αποψη...δεν ητανε ποτε να ειναι μαζι..απλα μοιραστηκαν κατι καποτε...ας παρει ο καθενας τα ρισκα του,οντας ετοιμος για ολα...και θα δειξει...ειναι κριμα να ταλαιπωρουνται ανθρωποι για την απορια...

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...