παρακαλώ περιμένετε...

Stardome - Return To Innocence

  • johnnyG @ 25.04.2009 03:27
    λοιπόν...

    δεν έχω την πρόθεση να προσβάλλω κανένα.
    εξάλλου εδώ υποτίθεται πως ερχόμαστε για να περνάμε καλά. και... ανθρώπινα.
    οποιαδήποτε κακιασμένη γκόμενα(δεν εννοώ φύλο ή σεξουαλικότητα, και με το μπαρδόν) έχει τη διάθεση να μεταφέρει την αρνητική της ενέργεια είτε με Pm ή δημόσια, δεν έχει κανένα δικαίωμα να το κάνει, αν σκεφτεί τους υπόλοιπους. διαφορετικά μπορούμε να βρούμε ένα άλλο χόμπυ στο διαδίκτυο ή και αλλου π.χ. ψάρεμα κλπ...

    Return to Innocence, σας παρακαλώ πολύ...
  • johnnyG @ 25.04.2009 03:58

    τώρα γύρισα. είχα μια ελισσάβετ που γιόρταζε. καλό βράδυ...
  • mme @ 25.04.2009 13:06
    johnny-boy.... εισαι ο ορισμος της αθωότητας....
    ....ξέρεις οτι σου 'χω αδυναμία
  • bestgirl @ 25.04.2009 15:59
    συμφωνώ ! είναι ωραίο όταν τον κλίμα και τα πράγματα είναι ελεύθερα, ανοιχτά, καλοπροαίρετα, με πραγματική διάθεση επικοινωνίας, κατανόησης, ευγένειας κι αγνού χαβαλέ ή πειράγματος. Και μα τον Τουτάτη ο καθένας μπορεί να καταλάβει την διαφορά αυτή. O οποιοσδήποτε μπορεί να περνάει κατά καιρούς δύσκολες φάσεις ή να έχει άσχημη διάθεση (λογικό ναι), και να θέλει να "βγάλει" τη φάση του προς τα έξω, να την επικοινωνήσει, ν΄ακούσει και μια άλλη άποψη ... από κει και πέρα όμως, η εμμονή στη μιζέρια, στον αρνητισμό, στο ντε και καλά θα τσακωθώ με τον οποιοδήποτε βρεθεί μπροστά μου για να εκτονώσω τα νεύρα μου, η εμμονή στο πάσης φύσης καπέλωμα, οι υφέρπουσες προσβολές (ούτε καν βρισίδι της προκοπής που μερικές φορές είναι και λυτρωτικό) και η ελάχιστη ανοχή στη διαφορετική άποψη ή και άγνοια ... εεεε σόρρυ αλλά δεν μου πάνε. Είναι ωραίο να αντιμετωπίζεις τον άλλον, τον αγνωστο άλλον ή και γνωστό με καλή προαίρεση και ενδιαφέρον του τί θ'ακούσω και του τί θα γνωρίσω και για μένα έχει ακόμα πλάκα η φάτσα μου όταν φτάνει η στιγμή και πέφτει η κεραμίδα στο κεφάλι μου!

    johnny αυτό για σένα .. http://www.youtube.com/watch?v=6pWTVwoecog
  • penthesilia @ 25.04.2009 16:14
    Γειά σου τζόνι, σου στέλνω μια άλλη ωραία δουλειά των enigma, για το φως του φεγγαριού και όλα τα οχήματα που μας κάνουν να ονειρευόμαστε. για ποια αθωότητα μιλάς παρεπιμπτόντως ; αυτή που χάσαμε με το πρώτο δελτίο ειδήσεων που είδαμε ποτε στην ζωή μας; είναι αστείο τζόνι, είναι αστείο. μεγάλα παιδιά και όλοι αντιλαμβανόμαστε τις προθέσεις του άλλου.

    http://www.youtube.com/watch?v=ZfSV_k3MhCw&NR=1
  • johnnyG @ 25.04.2009 18:17
    ωραία... δεν παρεξηγηθήκαμε.

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...