παρακαλώ περιμένετε...

anadromh afrodith???!!!

  • emena @ 06.03.2009 18:18
    Κοιτα πολλα μας ταζουνε αλα οπου ακους πολλα κερασια.Λενε για μεγαλη προσφορα,επιστροφες-καταστροφες κ γενικα ερωτικα μπερδεματα.
  • ether12 @ 06.03.2009 18:54
    Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα πάει...η γενική ιδέα jass είναι πώς ό,τι συμβαίνει με τον ανάδρομο Ερμή συμβαίνει και με την ανάδρομη Αφροδίτη. Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει κυρίως θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων και τεχνολογίας ενώ η ανάδρομη Αφροδίτη κυρίως θέματα σχέσεων, ερωτικών και φιλικών, θέματα εξωτερικής εμφάνισης αλλά και θέματα οικογενειακά και οικονομικά.



    Η Αφροδίτη στον Κριό δείχνει ένταση και εγωισμό στις σχέσεις. Η ανάδρομη πορεία της εσωτερικεύει την ένταση και γι'αυτό ίσως την κάνει πιο επικίνδυνη. Ο επαναπροσδιορισμός μίας σχέσης και η επίγνωση ότι αυτή η σχέση δεν μας κάνει είναι μία πιθανότητα λόγω των ελαττωμάτων του Άλλου που γίνονται πιο αισθητά (ξαναλέω, όχι μόνο ερωτικές σχέσεις αλλά και φιλίες). Ενδεχόμενο, όμως, είναι και η επίγνωση ότι ένα άτομο μας λείπει πολύ και δεν μπορούμε χωρίς αυτό. Η γνωριμία με άτομα που υπάρχει μία περίεργη έλξη η οποία όμως δεν κρατάει λόγω κάποιου χάσματος είναι και αυτό ένα ενδεχόμενο. Ή ακόμα και οι παρορμητικές γνωριμίες της μιας βραδιάς (εδώ παίζουν ρόλο και οι Κριοί, Ήλιος-Αφροδίτη). Όπως και το δικτύωμα με άτομα ή παρέες με τις οποίες δεν έχουμε και πολλά κοινά. Επίσης, άτομα ή και παρέες από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν αλλά η επιστροφή είναι συνήθως προσωρινή. Όλα αυτά, βέβαια, είναι γενικολογίες. Στην πράξη ο καθένας επηρεάζεται με διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με όψεις, οικοθεσίες κτλ. Και ανάλογα βέβαια με το σε τι φάση της ζωής του βρισκεται. Και επίσης ξέρετε πώς πάει σε αυτές τις περιπτώσεις...το μόνο που έρχεται είναι αυτό που δεν περιμέναμε....
  • zoi80 @ 06.03.2009 19:08
    KALHSPERA,BLEPW OTI SYZHTATE ENA THEMA POU ME KAIEI POLY K EXW XSANA RWTHSEI AN KAPOIOS XSEREI NA MOU APANTHSH AN EPHREAZOMAI ASTROLOGIKA.EGW EIMAI KARKINOS ME OROSKOPO ZYGO KAI AFRODITH STOUS DIDYMOUS (8 OIKO),KAI O EX EINAI SKORPIOS ME AFRODITH STO SKORPIO STON (3 OIKO).DIABASA OTI FERNEI EPISTROFES....LETE NA ME EPHREAZAEI???
  • august78 @ 06.03.2009 19:46
    μέχρι πότε θα είναι η Αφροδίτη ανάδρομη?
  • giotaki80 @ 06.03.2009 20:23
    Μήπως γνωρίζει κάποιος από την παρέα πότε είναι η κατάλληλη
    περίοδος για να ξεκινήσει κάποιος διατροφή κ δίαιτα ?

    Με κρόνο απέναντί μου και με επιστροφή μάλιστα δεν κατάφερα να
    κάνω και πολλά !!!
  • emena @ 06.03.2009 21:57
    Aries ωραιο μου φαινεται ολο αυτο.Αν βγουν οι προβλεψεις σε βλεπω σε μεγαλο ερωτικο μπερδεμα.Τουλαχιστον δε θα πληξεις.
  • ether12 @ 06.03.2009 22:00
    Γιατί να σε κλάψουμε βρε Aries81???? καμία σχέση...

    Γενικολογίες έγραψα. Είναι αδύνατον να κάνουμε ακριβείς προβλέψεις.

    ΜΟΝΟ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ μπορούμε να εντοπίσουμε και να κρίνουμε την επιρροή της ανάδρομης Αφροδίτης. Και η επιρροή αυτή έχει να κάνει και με την ασυνείδητη πλευρά του πλανήτη άρα ακόμα και εκ των υστέρων δεν μπορούμε να καταλάβουμε πλήρως τους τρόπους που μας επηρέασε.

    Μέχρι μέσα Απριλίου κρατάει η ανάδρομη πορεία της θεάς του Έρωτα.

    Ζωή, τα ζώδια του νερού έχετε ένα κόλλημα με το παρελθόν. Δεν μπορείς όμως να ζητάς από τα άστρα απαντήσεις που βρίσκονται μέσα σου. Έτσι δεν είναι? Και οι επιστροφές που λες μπορεί να είναι αποκλειστικά νοητικές.
  • ether12 @ 06.03.2009 22:19
    Εννοώ ότι είναι διαφορετική η θεωρητική γνώση από την πρακτική πρόβλεψη. Οι πλανήτες είναι Θεοί Aries, εγώ τουλάχιστον έτσι τους αντιλαμβάνομαι, ως ανώτερες Δυνάμεις. Και θα πρέπει να είμαι απίστευτα αφελής να πιστεύω ότι μπορώ να μπω στο μυαλό ενός Θεού και να προβλέψω τη Βούλησή του....
    Γι'αυτό και είναι λάθος να ρωτάμε διαρκώς τους αστρολόγους για το τί θα μας φέρει ο κάθε πλανήτης!! Έλεος...ακόμα και ο σοφότερος αστρολόγος είναι ποτέ δυνατόν να γνωρίζει το μέλλον??

    Άλλο λοιπόν η γνώση της φύσης και δύναμης των πλανητών-η οποία βεβαίως και είναι δυνατή- και άλλο η λογική πρόβλεψη γεγονότων, η οποία σπανίως είναι δυνατή.
  • emena @ 06.03.2009 22:31
    ether θα το δεχομουν οτι οι πλανητες κινουνται κατα βουληση θεου.Ισως εδω μεσα να ψαχνουμε για μια ελπιδα,για οτι εν τελει ψαχνει ο καθε ενας απο μας να σκοτωσει την ωρα του αλα μη φτανουμε σε φανατισμο.Αλλωστε λεμε οτι ο σοφος κυβερναει τα αστρα.Τον θεο ποιος μπορει?
  • ether12 @ 07.03.2009 12:08
    emena, δεν είπα ότι οι πλανήτες είναι οι υπέρτατοι Θεοί αυτού του κόσμου. Συμφωνώ ότι κινούνται από κάποια Ανώτερη Δύναμη. Αλλά σε σχέση με εμάς οι πλανήτες είναι Ανώτερες Δυνάμεις. Από όλες τις άπόψεις. Ειδικά ο Ήλιος, το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος, είναι η υπέρτατη ζωοποιός (και θανατηφόρος) δύναμη του κόσμου αυτού.

    Και αυτές οι ανώτερες δυνάμεις γνωρίζουμε καλά ότι δεν βρίσκονται μόνο εκεί έξω, στα πέρατα του ηλιακού συστήματος, αλλά βρίσκονται και μέσα μας, ενυπάρχουν στη ψυχή του κάθε ανθρώπου.
    ΄
    Δεν υπάρχει κανένας σοφός που να κυβερνάει τα άστρα. Και όποιος πραγματικά πιστεύει ότι κυβερνά τα άστρα...τότε απλά δεν είναι σοφός. Αυτό που συμβαινει κατεμέ ειναι ότι ο πραγματικά σοφός και ενάρετος άνθρωπος έχει τη δύναμη να συντονίζεται με τις πλανητικές δυνάμεις και να πορεύεται στη ζωή του με ενεργητικό και δημιουργικό τρόπο χωρίς να επηρεάζεται συναισθηματικά και ψυχικά από τις διακυμάνσεις της Τύχης.

    Όταν έχουμε νικήσει τις σκιώδεις δυνάμεις της ψυχής και όταν έχουμε αφυπνίσει τη Θέλησή μας τότε οι Θεοί θα μας βοηθήσουν...αλλιώς ούτε και οι ίδιοι μπορούν να βοηθήσουν...όταν δεν υπάρχει Πίστη και Θέληση και οι ίδιοι οι θεοί είναι ανήμποροι να μας βοηθήσουν....αυτό το γνώριζαν καλά οι αρχαίοι Έλληνες....το λέει ακόμα και η Καινή Διαθήκη σε ένα εκπληκτικό χωρίο!

    Και δεν είναι θέμα φανατισμού emena, απλά είναι λάθος να ζητάμε όλες τις απαντήσεις από τους πλανήτες. Δεν το λέω για την Aries81, μιλάω γενικότερα και εύχομαι η αστρολογία να προσεγγίζονταν με τρόπο πιο φιλοσοφικό. Για αυτό βέβαια φταίνε οι γνωστοί αστρολόγοι, η "βιτρίνα" της αστρολογίας σε αυτό τον τόπο αλλά αυτό ας το αφήσουμε γιατί είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
  • emena @ 07.03.2009 19:24
    Καλησπερα.ether με αυτη τη λογικη κ οανεμος ειναι ανωτερη δυναμη απο μας κ η θαλασσα κ ηβροχη επισης.Για μενα οι πλανητες ειναι σωματα κινουμενα απο μια ανωτερη δυναμηΜελετωντας λοιπον τις κινησεις αυτες προσπαθουμε να κατανοησουμε ισως τις προθεσεις αυτης τις δυναμης???Αλωστε ολοι παραδεχονται οτι η αστρολογια ειναι στατιστικη.Και ποια ανωτερη δυναμη εχει περιθωρια στατιστικης.Και ναι δεν περιμενουμε ολες τις απαντησεις απο τα αστρα.Μια προκατ ελπιδα ψαχνουμε ολοι.Εμενα προσωπικα εχει να μου βγει προβλεψει παααααααρα πολυ καιρο.παρολαυτα καθε βδομαδα περιμενω κατι.
  • ether12 @ 07.03.2009 22:36
    emena...η κολοσσιαία απόσταση που μας χωρίζει από τους πλανήτες μας κάνει να τους υποτιμάμε λιγάκι...έχεις αναλογιστεί ποτέ το μέγεθος ενός πλανήτη? Έχεις φανταστεί το δέος, την ιερή συγκίνηση του να πλησιάζεις στο διάστημα τον πλανήτη Δία ή τον πλανήτη Κρόνο??

    Αυτές οι Ουράνιες Σφαίρες, αυτοί οι πανίσχυροι πομποί Ενέργειας με τα θεϊκά χρώματα και τα ασύλληπτα μαγνητικά πεδία είναι πολύ πιο σοβαρή υπόθεση απ'όσο νομίζουμε...

    και εγώ ο ίδιος πιάνω τον εαυτό μου συχνά να λέει "τον άτιμο τον Κρόνο, το μπαγάσα τον Ερμή, τον καταραμένο τον Πλούτωνα" λες και μιλάω για τους κακούς γείτονες λίγο πιο κάτω που μου βάζουν τρικλοποδιές και ξεχνώντας το άφταστο μεγαλείο αυτών των Σφαιρών.

    Και σου λέω, αυτές οι Ουράνιες Δυνάμεις είναι και δικές μας εσωτερικές δυνάμεις οι οποίες περιμένουν την αφύπνισή μας. Όσο η συνειδητότητά μας δεν εξελίσσεται τότε θα παραμένουν σκοτεινές και ανώτερες από εμάς. Όταν, όμως, αρχίζουμε να εξελισσόμαστε καταλαβαίνουμε ότι είμαστε συντονισμένοι μαζί τους.

    Μακρόκοσμος και Μικρόκοσμος είναι ένα και το αυτό. Όπως ο Ήλιος είναι το κέντρο του Κόσμου έτσι και τα ελάχιστα σωματίδια της Ύλης έχουν στο κέντρο τους έναν πυρήνα γύρω από τον οποίο περιστρέφονται ηλεκτρόνια, νετρόνια και πρωτόνια. Παρόμοια, μέσα σε κάθε άνθρωπο καίει άσβεστα ένας κεντρικός πυρήνας, η ηλιακή του συνείδηση, γύρω από τον οποίο περιστρέφονται οι υπόλοιπες δυνάμεις της Ψυχής. Αυτή είναι η δική μου αίσθηση.

    Η αστρολογία μπορεί να αποδειχθεί με τη Στατιστική αλλά δεν περιορίζεται μόνο στη Στατιστική. Η αστρολογία είναι ένα ιερό βίωμα, ένας ακόρεστος ενθουσιασμός της ψυχής, μία διαρκής ανέλιξη προς την Αλήθεια.

    Σε πάρα πολλούς βρε emena έχει να τους βγει πρόβλεψη πολύ καιρό. Αυτό αποδεικνύει από μόνο του ότι οι προβλέψεις είναι παρακινδυνευμένες και ανούσιες.
  • ether12 @ 08.03.2009 12:12
    Ημέρα της Γυναίκας λέει σήμερα...

    Xρόνια πολλά λοιπόν σε όλες τις γυναίκες!! Μας ομορφαίνετε τη ζωή!!

    Και μία ευχή, τώρα που έχουμε και ανάδρομη Αφροδίτη...λιγότερη ωραιοπάθεια, λιγότερες εμμονές με την εξωτερική εμφάνιση...η εσωτερική αρμονία και ομορφιά είναι σημαντικότερη!!

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...