παρακαλώ περιμένετε...

σεληνη στην παρθενο

  • ETOIL @ 10.02.2009 17:59
    Ειναι η γενεθλια θεση της σεληνης στο ωροσκοπιο σου.η σεληνη ειναι η μητερα,ο τροπος σκεψης μας.Διαβασε τα χαρακτηριστικα του παρθενου για να δεις για την σεληνη.
    οταν η δικη μου σεληνη παει στη γενεθλια θεση της,αλλες φορες εχω αρκετη δουλεια,αλλες οχι,αλλα παντα εχω καλυτερη διαθεση.
  • morgangreene @ 10.02.2009 18:02
    "Αυτό το διάστημα" είναι περίπου μιάμιση με δυο μέρες, κι εκεί ξαναγυρνάει η Σελήνη κάθε 28 μέρες. Είναι πολύ σύντομη και ασθενής διέλευση για να σου φέρει κάτι αξιοσημείωτο - κάποιοι ισχυρίζονται ότι επηρεάζονται από τις διελεύσεις της Σελήνης, ότι τις "νιώθουν", αλλά αυτό είναι μάλλον σπάνιο, ίσως πιο συχνό σε όσους έχουν έντονο το ζώδιο του Καρκίνου στο χάρτη τους, και πάλι μιλάμε για "αίσθηση".
    Η διελαύνουσα Σελήνη μπορεί να δείξει το ακριβές χρονικό σημείο που θα συμβεί ένα γεγονός μόνο αν αυτό υποδεικνύεται από άλλες διελεύσεις, των "βαριών" πλανητών (Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας).
    Εν ολίγοις, μη δίνεις και πολλή σημασία!
  • krios85 @ 10.02.2009 22:29
    ευχαριστω πολυ παιδια!!
  • ETOIL @ 10.02.2009 22:31
    Η Σελήνη είναι το αντίθετο ή καλύτερα το συμπληρωματικό του Ήλιου.
    Συμβολίζει τον ασυνείδητο εαυτό μας ή το θηλυκό αρχέτυπο κάθε προσωπικότητας.
    Μας δείχνει τι μας παρακινεί συναισθηματικά, τι μας κάνει να νοιαστούμε,
    σε τι ερεθίσματα ανταποκρινόμαστε, τι χρειαζόμαστε για να νιώσουμε καλά.
    Ο Ήλιος κυρίως εκφράζει ενώ η Σελήνη κυρίως δέχεται και αποθηκεύει ερεθίσματα.
    Φυσικά οι δύο λειτουργίες είναι στενά συνδεδεμένες μεταξύ τους. Στην κοσμική αστρολογία
    η Σελήνη συμβολίζει αυτό από το οποίο εξαρτάται η άρχουσα τάξη (Ήλιος) δηλαδή τον
    απλό λαό και γενικότερα τον πληθυσμό, την δημόσια γνώμη και την ιδεολογία των μαζών.
    Ειδικότερα η Σελήνη συνδέεται με τον γυναικείο πληθυσμό.
    Στην κλασσική αστρολογία, η Σ Ε Λ Η Ν Η αντιπροσωπεύει τις μνήμες και τα ένστικτα που προέρχονται από τις υποσυνείδητες αναμνήσεις των περασμένων ημερών.. Η θέση της στα ζώδια δίνει το κλειδί στον τρόπο που ο ασυνείδητος νους ανασχηματίζεται
    σε αυτήν την ζωή από τον Ήλιο. Η ζωδιακή θέση της Σελήνης αντιπροσωπεύει την ακατέργαστη μάζα των αυτόματων αντιδράσεων
    που χρειάζεται να επεξεργαστεί και να ραφιναριστεί σε αυτήν τη ζωή. Οι φάσεις τις Σελήνης στις 29 μέρες του κύκλου της, δείχνει πως μπορεί ο άνθρωπος να επεξεργαστεί
    το ακατέργαστο υλικό που έχει κληρονομήσει από το παρελθόν (Σελήνη), σε σχέση με τον σκοπό της παρούσας ενσάρκωσης (Ήλιος). Οι φάσεις Ήλιου-Σελήνης δίνουν μια εικόνα της γενικής κατεύθυνσης της παρούσας ενσάρκωσης.
    Όπως ακριβώς μια ψυχή δεν ακολουθεί πιστά τα ζώδια σε διαδοχική σειρά στις διάφορες ενσαρκώσεις της,
    έτσι δεν ακολουθεί και τις φάσεις της Σελήνης με την σειρά. Παρόλα αυτά, η σχέση της Σελήνης με τον Ήλιο,
    πραγματικά μας δίνει πολύτιμες πληροφορίες για τους καρμικούς κύκλους.

    Σελήνη στον Παρθένο

    Η παρουσία της σελήνης στον Παρθένο εντείνει την ανάγκη για προσφορά, υπηρεσία και εργασία. Γινόμαστε πιο εργατικοί και εξυπηρετικοί, αλλά και με πιο κριτική διάθεση. Είναι μια μέρα όπου μπορούμε να βάλουμε σε τάξη και καθαριότητα την καθημερινότητα μας. Υπάρχει συναισθηματική πειθαρχία και λογική. Με θετικές όψεις υπάρχει προθυμία για βοήθεια, υπηρεσία και να αφιέρωση. Ενώ με τις αρνητικές όψεις δημιουργείται δουλικότητα, νεύρα και ανησυχία.

    η τελευταια φραση που εγραψα,ειναι κατι που νιωθω,δεν τσεκαρω που ειναι η σεληνη καθε μερα,ομως υπαρχουν θεσεις που περναει η σεληνη(συν η γενεθλια) που μου φερνουν καλυτερη διαθεση.απο την αση μπιλιου ακουσα μια μερα οτι αν ειναι η σεληνη στο ζωδιο μας,μας κανει να πρωταγωνιστουμε(οχι μονο θετικα ή μονο αρνητικα).η σεληνη δειχνει πολλα σε ενα ωροσκοπιο.στο βιβλιο που εβγαλε η αση μπιλιου πριν λιγες μερες ειχε το συνδυασμο 3 θεσεων:ηλιου-ωροσκοπου-σεληνης.η σεληνη βγαινει πολυ ευκολα στην συμπεριφορα των γυναικων. ομως ειναι σημαντικη θεση για ολα τα ωροσκοπια.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...