παρακαλώ περιμένετε...

I laiki sofia kai oi laikoi irwes pou proxwroun pio pera ap tous megalous filosofous...

  • boa @ 30.12.2008 16:04
    προσωπικά κανένα ένστικτό μου δεν ικανοποιήθηκε αυτό το μήνα... και τις στιγμές που ζήσαμε δεν τις αντιλήφθηκα ως "ηρωικές", κάθε άλλο... ούτε πως αποτελούν ένδειξη ότι κάποιοι "επιτέλους" ξύπνησαν ή τουλάχιστον άρχισαν να σκέφτονται... ξέρω, δε, από χέρι πως πολλά από τα επεισόδια ήταν υποκεινούμενα... οπότε μια από τα ίδια...
  • flamescreen73 @ 30.12.2008 16:17
    Θα πρεπει να συμφωνησω με την boa, οταν δουμε και οι μεγαλυτεροι σε ηλικια να κανουν κατι, ισως, αλλα οι μικροι ειναι πολλοι ευκολο να ξεσηκωθουν, ειτε υποκινουμενοι ειτε απο μονοι τους. Οι 20ρηδες, οι 30αρηδες, οι 40αρηδες κλπ. αυτοι πρεπει να κανουν πραγματα.

    αλιιως οτι και να κανουν τα παιδια, δικαια η οχι, το συστημα θα το αποριψει πολυ ευκολα στο βαθμο που το βολευει, ως πραξεις που κανουν τα παιδια.

    Και ενας εμηλικας που νιωθει ανωτερος απο τα παιδια, δεν θα σκεφτει "και τι στο καλο ξερουν τα παιδια, στο κατω-κατω?" Η μηπως οχι?

    Ειναι σαν να κανουν κινητοποιηση μονοι τους οι συνταξιουχοι. Πιανου το αυτι θα ιδρωσει?
  • Evangk @ 03.01.2009 15:15
    Θα ιδρωσει, θα ιδρωσει...

    Τι λετε ρε παιδια: σε ολη την υφηλιο ακουστηκαμε...Οι κολλητοι απο εξωτερικο, απο ολη την υφηλιο, δεν σταματαν να μου λενε ' οτι καναμε την αρχη...βαλαμε το πρωτο λιθαρακι...'

    Κατι εγινε.Εστω και λιγο.
    Το μυνημα τους το πηραν αυτοι που επρεπε να το παρουν.
    Το αποτελεσμα μετραει.

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...