παρακαλώ περιμένετε...

Μη μου πείτε.....

  • kokopuff @ 08.12.2008 21:07
    ne ti na sou pw!! idika oloi oi ma8ites exoun skasei apo tin stenaxwria tous gia to paidi. Kleinoun ta sxolia gia pen8os k kala k meta vazoun tragoudia sta mp3 k kanoum kafriles otan figoun oi ka8igites..
    oloi diproswpoi k ili8ioi ine , an 8eloun na pen8isoun as pane na afisoun
    ena stefani , oxi malakies!

    Polloi katestramenoi k apotiximenoi p dn ixan tpt na kanoun stin zwi tous
    etrexan apo pisw san ta adespota k rimazan . ZWA.

    kala pia , se auti ti xwra oloi ili8ioi ine?

    ouf na teleiwsw to likeio na sikw8w na figw apo to Elladistan.
  • gpano @ 08.12.2008 21:15
    Γαμώτο σε λίγο θα κάψουν και το golden mall.. τς τς τς...μα δεν υπάρχει αστυνομία να μας προστατέψει από τα παλιόπαιδα που καίνε την Αθήνα? γιατί δεν κατεβαίνουν τα τανκς επιτέλους?
  • kokopuff @ 08.12.2008 21:16
    gp, golden HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHALL, opws leme xlapatsa..
  • lahmacun @ 08.12.2008 21:21
    Το θεμα των τανκς .. ειναι ενα απο τα διληματα της κυβερνησης αυτη τη στιγμη....
  • inspi @ 08.12.2008 21:49
    Καίνε την Αθήνα, για ποιο λόγο? Τον ξέρουν οι πολιτικοί μας και τα γνωστά λόμπυ. Ανυπαρξία της αστυνομίας,και οι άλλοι απίστευτα Οργανωμένοι. Αν καεί μια πολυκατοικία με κόσμο μέσα, ποιος φταίει η Αστυνομία.

    Θεατής στην καταστροφή το κράτος. Τα 28δις τα έδωσε στους τραπεζίτες που θα βρει τα χρήματα που τάζει?
  • inspi @ 08.12.2008 21:58
    Αχ ρε Αλέξη.

    Οι μεγαλύτεροι πόλεμοι, οι μεγαλύτερες καταστροφές έχουν ξεσπάσει στο όνομα της Θρησκείας, στο Όνομα ενός Αλέξη, στο Όνομα ....

    Αυτή η χώρα που πάει? Μαλάκες πολιτικοί, πανέξυπνους επιχειρηματίες που μας έχουν χαζέψει με την TV, με Mall, με πουλημένους δημοσιογράφους, και ηλίθιοι πολίτες κολημένοι στην TV να βλέπουν κρίση (ποιά κρίση), να κλαίνε για το Αλέξη ενώ εχθές έβλεμπαν μπάλα, και μόλις γίνουν εκλογές να τρέχουν να ψηφίζουν τους ίδιους πουλημένους, άρρωστους Πολιτικούς.
  • inspi @ 08.12.2008 22:57
    τι να gpano.
  • glamour @ 09.12.2008 19:29
    kala ta les inspi alla poios s akouei...symfwnw apolyta.eleos pia!
  • Saturned @ 09.12.2008 19:40
    το "μαλάκες πολιτικοί" με αρεσε ιδιαίτερα. υποψιάζομαι ότι τους ψηφίζουν πανέξυπνοι πολίτες.
  • flamescreen73 @ 09.12.2008 21:22
    Να κατεβασει τανκς η κυβερνηση το αποκλειω, ακομη και σαν διλημμα(ουτε για αστειο δηλαδη). Καταρχην απο το 1973 και περα ειναι αγραφος νομος οτι ουτε κατ'ελαχιστο στρατιωτικη παρεμβαση δεν επιτρεπεται να γινεται που θα μπορουσε να σχετισει πραγματα και καταστασεις στη συνειδηση του κοσμου με αυτα του Πολυτεχνειου.

    Ειναι και απο τους λογους που αστυνομια και στρατος εχουν αποδυναμωθει γενικοτερα και εκτος των αλλων, δεν παιρνουν περισσοτερα κονδυλια απο οσα θεωρουνται απολυτως απαραιτητα και υπολειτουργουν γενικοτερα, σε σημειο να υπολειπονται βασικων υποδομων, εξοπλισμου αλλα και εκπαιδευσης, ψυχολογικης υποστηριξης, ωστε να καταληγουμε δυστυχως σε φαινομενα σαν αυτο που ζουμε τωρα, που φαινεται οτι οι αστυνομικοι μας δεν μπορουν να λειτουργησουν ως λειτουργοι του νομου και κανουν λαθος επιλογες.

    Το θεμα ειναι οτι ασχολουμαστε και τα ξερουμε αυτα εδω και δεκαετιες(τουλαχιστο απο την μεταπολιτευση) και κανεις απο τους κυβερνωντες δεν εχει κανει ποτε κατι σε αυτες τις κατευθυνσεις(βεβαια δεν μενουν και αρκετο χρονικο διαστημα στους θωκους τους οι αρμοδιοι?)

    Παντως ειναι ενας απο τους τομεις που χρειαζεται εκ βαθεων αναδιαρθρωση. Οπως και η πλειονοτητα των υπολοιπων τομεων βεβαια.
    Ενα απο τα πραγματα που πρεπει να πιεστουν οι ιθυνοντες να αλλαξουν, οταν εκτονωθει η κατασταση. Συνηθως το ξεχναμε και περναμε στο επομενο.

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...