παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Εκλείψεις Σελήνης/Ηλιου

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τη βοηθειά σας σχετικά με ένα θέμα, αν είναι εύκολο.
Το περασμένο καλοκαίρι είχα ζητήσει μία εξήγηση-συμβουλή από εσάς για την αισθηματική μου ζωή και είχα πραγματικά εντυπωσιαστεί από το ψυχογράφημα που μου είχατε κάνει, πάρα πολύ εύστοχο και συμβατό με τις αναζητήσεις μου μέσω της ψυχοθεραπείας.
Τότε λοιπόν μου είχατε τονίσει ότι οι εκλείψεις Σελήνης/Ηλίου σηματοδοτούν αλλαγές στις σχέσεις μου. Είναι αλήθεια ότι το Φεβρουάριο μου έγινε μια συμαντική πρόταση για αλλαγή θέσης εργασίας, που με τρόμαξε αρχικά, αλλά εν συνεχεία την είδα ως μία ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Οι αλλαγές πάντα με τρομάζουν, όσο κι αν ενδόμυχα τις επιδιώκω. Φαίνεται ότι αυτό το μήνα ξεκινώ στη νέα θέση, έτσι μου έχουν ανακοινώσει και ελπίζω για το καλύτερο. Επίσης κάποιες σπουδές που κάνω εδώ και 5 χρόνια πηγαίνουν πολύ καλά και φαίνεται να τις ολοκληρώνω αυτό το μήνα, κλείνοντας ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου, πολύ συναρπαστικό θα έλεγα.
Εντούτοις, η οικογενειακή μου ζωή(γονείς-αδέρφια) είναι τραγική, με πολλά άλυτα προβλήματα και δυστυχώς μια προσπάθεια για ερωτική σχέση που ξεκίνησα στις 19/04 δεν ευόδωσε , αν και ήταν ένας άνθρωπος (Ζυγός) που επιθυμούσα πάρα πολύ από το προηγούμενο καλοκαίρι. Ο έρωτας ξέρετε για μένα είναι κινητοποιός δύναμη και η έλλειψή του μου μειώνει την ευχαρίστηση που προέρχεται από άλλους τομείς.
Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν διαβλέπετε κάποια θετική εξέλιξη στον συναισθηματικό τομέα και αν μπορείτε να μου εξηγήσετε (ίσως φανεί χαζή η ερώτηση) πως μπορώ να καταλάβω στο χάρτη μου γιατί με ελκύουν τόσο πολύ οι Ζυγοί!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...