παρακαλώ περιμένετε...

Transit Period 2/9-13/11/07????? Ti einai afto??

  • bluelion @ 07.08.2007 18:18
    ta liontarakia pws sou fainontai? exeis dokimasei na deis an tairiazeis?
  • bluelion @ 07.08.2007 18:18
    me trwi h periergia..
  • astropet @ 07.08.2007 19:13
    Μην ανησυχείς καθόλου... Είναι η συνηθισμένη τακτική για να σου πάρουν λεφτά. Χωρίς ακριβή ώρα γέννησης, δεν μπορούμε να μιλήσουμε με λεπτομέρειες, απλά πρέπει να έχεις Κρόνο Ποσειδώνα στον άξονα 1ου-7ου οίκου, όπως όλος ο κόσμος που έχει ωροσκόπο Λέοντα. Πάντως και οι δυο πλανήτες έχουν περάσει από τις μοίρες σου, οπότε έχεις ουσιαστικά ξεμπερδέψει. Ενδεχομένως να αναφέρεται στον Χείρωνα που γυρίζει ανάδρομος στις μοίρες σου, όμως έχει ήδη περάσει μια φορά από αυτές, οπότε μπορεί να έχεις μια ιδέα για το τί μπορεί να συμβαίνει... Αν δεν ήρθε ο κατακλυσμός την πρώτη φορά, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να έρθει τώρα... Τα επόμενα δύο χρόνια είναι βέβαια αρκετά σημαντικά για σένα, θα πάρεις γερή δόση Κρόνου, χωρίς να αποκλείονται και κάποιες δυσάρεστες στιγμές, αλλά γιατί ειδικά αυτό το φθινόπωρο θα έρθει η καταστροφή, όταν μάλιστα θα έχεις και το Δία ορθόδρομο στον 5ο μάλλον οίκο σου, δεν το καταλαβαίνω...
  • bluesea @ 07.08.2007 20:49
    astropet δηλαδή να ελπίζω και εγώ σε ακόμα καλύτερες μέρες που έχω ωροσκόπο λέοντα!;!; Τι καλά, γιατί είχα βαρεθεί να πηγαίνουν όλα τόσο καλά! Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς GA1979!!!
  • Stardhomme @ 07.08.2007 21:41
    GA1979, η εποχή που αναφέρεσαι, και όχι μέχρι τόσο βάθος χρόνου, χαρακτηρίζεται από τη σύνοδο του διελαύνοντα Πλούτωνα με τη γενέθλια Αφροδίτη σου. Η Αφροδίτη σου στον 5ο οίκο είναι γενναιόδωρη με τα αισθήματα, της αρέσει η κοινωνικότητα, της αρέσει να εκφράζει τον εαυτό της και πιθανό να έχεις καταλήξει να κάνεις τα δημιουργικά σου ταλέντα επάγγελμα στο σπίτι σου. Είσαι ανοικτή σε νέες γνωριμίες και νέες ιδέες και έχεις γενικά ανοικτούς ορίζοντες. Με τον Πλούτωνα του 4ου οίκου σου να διελαύνει και μάλιστα ανάδρομα τον 5ο οίκο σου, είναι πιθανό να έχεις ένα αποτέλεσμα στην ερωτική σου ζωή. Συνειδητοποίησες το τέλος μίας σχέσης πριν λίγο καιρό? Αν όχι ήρθε ο καιρός να το μάθεις, να θανατώσεις αυτό που δεν υπάρχει πλεόν και να πας παρακάτω. Από την άλλη πλευρά μπορεί να είναι μία γνωριμία η οποία να πρέπει να γίνει και βασιστεί σε βαθιά αισθήματα. Μπορεί να είναι μία γνωριμία που βασίζεται σε πλουτώνια (δηλαδή πολύ βαθιά) έλξη. Άρα μπορεί να είναι μία σχέση έντονου πάθους χωρίς λογική ή δεσμός αμοιβαίας κατανόησης και σεβασμού με συνέπεια την αντοχή του στο χρόνο. Μπορεί να είναι η γέννηση μίας πολυ σημαντικής σχέσης στη ζωή σου. Ή θα είναι ο έρωτας της ζωής σου ή θα κλάψεις για το τέλος μίας πολύ έντονης σχέσης. Σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα να διελαύνει τον Ποσειδώνα του 7ου οίκου σου, ίσως να έιναι μία σχέση από το εξωτερικό η οποία θα σε κάνει να την ακολουθήσεις τυφλά όπου και αν πάει. Σκέφτεσαι ακόμα και το γάμο με αυτό το άτομο, να ταξιδέψεις και να αλλάξεις ριζικά τη ζωή σου. Ίσως να πιστεύεις πως βρήκες το έτερο ήμισυ. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσε να είναι και μία δυσάρεστη κατάληξη στον επαγγελματικό σου τομέα ή τον τομέα της οικογενείας σου. Τέλος, να σου πω πως ο χάρτης σοθυ έχει ένα εντυπωσικακό yod, δηλαδή διπλό quincux του Κρόνου με Ήλιο και Σελήνη που είναι μεταξύ τους σε εξάγωνο. Τι μου λέει αυτό; Μου λέει πως ο σύντροφος που θα είναι ένα αντισυμβατικό και λίγο εκκεντρικό άτομο θα καταφέρει να ξεκλειδώσει τη ντουλάπα που κρύβει καλά κρυμμένο τον εσωτερικό σου κόσμο μόνο όταν είναι και επαγγελματικός σου μέντορας, ένας άνθρωπος που θα επαναπροσδιορίσει τις αξίες ζωής σου και θα σου ανοίξει τους ορίζοντες για ανώτερη εκπαίδευση, φιλοσοφική θεώρηση του κόσμου και διάθεση για ταξίδια και περιπέτεια και τελικά επαγγελματική επιτυχία. Η επιστροφή Κρόνου στην Παρθένο μέσα στο 2008 έχει πολύ μεγάλη σημασία για τη ζωή σου, αλλάζει ο πυρήνας σου (Ήλιος) αλλά και ο εσωτερικός σου κόσμος (Σελήνη).
  • GA1979 @ 08.08.2007 10:13
    Sas efxaristw olous gia ta sxolia sas. Bluelion den nomizw oti ta liontarakia me travane toso... eiste ligo isxyrognwmones kai to gegonos oti sas vgainei kapoiou eidous "diathesh gia hgesia" me xalaei kai me trelainei!!! Stardhomme h alitheia einai oti tous teleftaious mhnes exw parathrhsei mia strofh sth zwh mou... koinonikothta se poly afksimeno vathmo, diathesh gia diaskedash kai anavathmish ths poiothtas zwhs mou. oso gia to telos mias "sxeshs", prospathw na to pw kai na to xonepsw an kai h allh plevra (aigokeros 16/1/80) den me afhnei kai toso. Gia na doume! efxaristw poly olous sas kai kalh mera! (hrthe h wra gia douleia, alla xwris oreksh dystyxws... XREIAZOMAI DEFTERO GYRO DIAKOPWN EPEIGONTWS!!!)
  • astropet @ 08.08.2007 15:55
    GA1979, να σου πω κι εγώ την άποψή μου για τη διέλευση του Πλούτωνα. Ναι, θα πλησιάσει πολύ την Αφροδίτη σου, αλλά δεν θα την ξαναπιάσει. Ήταν για πάρα πολύ καιρό πάνω στη γενέθλια συζυγία Αφροδίτης-Ποσειδώνα στον 5ο σου οίκο, με πιο ισχυρή την επίδρασή του στις 23ο περίπου, οπότε πρέπει να θεωρήσουμε ότι έχει τελειώσει η επιρροή του και τώρα βρίσκεσαι στα τελειώματα. Αν αυτή η αστρολόγος θεωρεί τον Πλούτωνα ως σημαντική διέλευση αυτού του διμήνου, τι θα έλεγε για το 2005, όταν ο Πλούτωνας ήταν ακριβώς πάνω σε αυτή τη συζυγία και συγχρόνως είχες και τον Κρόνο στον ωροσκόπο σου; Ή πιο πριν που ο Ποσειδώνας πέρασε από την τριπλή συζυγία που έχεις στον 7ο οίκο; Για αυτό σου λέω μη δίνεις σημασία στα λόγια της... Και να σου πω και κάτι άλλο; Πάντα, λίγο ως πολύ, κάτι ενεργοποιείται στο χάρτη μας. Δεν θα πέσουμε και να πεθάνουμε...

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...