παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ
Είμαι μία Υδροχόος πολύ ταλαιπωρημένη και στεναχωρημένη. Ιδιαίτερα από την προσωπική μου σχέση. Μην γελάσετε, η σχέση μου αφορά έναν δεσμό 30 ετών, με έναν Ταύρο.
Ο εν λόγω Ταύρος αισθάνεται ότι τον έχω πληγώσει πολύ, τον έχω απορρίψει, τον έχω περιφρονήσει. Ολα αυτά πριν από 20 περίπου χρόνια. Αντέδρασε τότε, του ζήτησα συγνώμη αν άθελά μου έφταιξα σε κάτι, τα βρήκαμε, έτσι τουλάχιστον νόμιζα, και τώρα που αποκτήσαμε δικό μας σπίτι και ιδιαίτερη ανεξαρτησία, ζητά να μείνει μόνος του. Λίγα χρόνια, λέει, του μένουν, θέλει να τα περάσει καλά. Σημειώνω ότι η νέα κατοικία συνέπεσε με την συνταξιοδότησή του. Ενώ είναι ένας άνθρωπος που έχει πολλά πνευματικά ενδιαφέροντα, αυτούς τους τελευταίους έξι μήνες, κάθεται όλη την ημέρα στον υπολογιστή του και εξερευνά το Διαδίκτυο.
Δεν μιλάμε πολύ, δεν κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. δεν μου κοινοποιεί τις σκέψεις του και τα μυστικά του, λείπει πολλές ώρες. Δεν έχουμε πια πολλούς φιλους.
Εγώ δουλεύω ακόμα, σκέπτομαι να παραιτηθώ για να είμαι πιο πολλές ώρες κοντά του.
Αυτό το εξάμηνο του 2007 μου θυμίζει έντοντα το 1989 με τον Κρόνο πάλι στον Υδροχόο. Τότε είχα πάλι πολλά προβλήματα, συναισθηματικά πάλι.
Σαν κάποιος να ξαναπαίζει την ίδια κασέτα.
Θέλω να πιστεύω ότι θα το ξεπεράσουμε και ότι είναι μία κρίση ηλικίας, αξιών, αναθεώρησης; τι να πω....

Παρακαλώ, Κύριε Πανόπουλε, δώστε μου μία απάντηση, τι μας επιφυλλάσσει το μέλλον;  
Όποιος ή όποια θέλει να μου γράψει, ευπρόσδεκτοι όλοι.
Αυτά για πρώτη φορά, έπεται συνέχεια ....
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...