παρακαλώ περιμένετε...

Λιγη βοηθεια εδω!

  • Shark @ 22.01.2018 12:10
    Δεν θελει να σου πεταξει μπαλακακι...αλλο θελει να σου πεταξει για να ξεχαρμανιασει απο την σχεση του αλλα μαλλον ειναι πολυ δυσκολο για σενα για να το καταλαβεις και χρειαζεσαι την βοηθεια της Αστρολογιας γι αυτο.
  • STARLIGHT1980 @ 22.01.2018 12:20
    Τι να σκέφτεται βρε κοπέλα μου ? Εχει σχέση πολύ καιρό , προφανώς έχει σκυλοβαρεθεί , εσυ του εχεις δείξει ενδιαφέρον και σου λέει ας κάνω και μια ξεπέτα βρε αδερφέ αφου την έχω μες τα πόδια μου ....Δεν χωρίζει όμως .....Απο δώ η γυναίκα μου και απο κει το αίσθημα μου που λεει και το τραγούδι .....Τις θέλει και τις δύο ο προκομμένος .....Ριξ του ένα ωραιότατο φτύσιμο , μην ξανασχοληθείς μαζί του η τελοσπάντων αν ακόμη σ ενδιαφέρει πες του "χώρισε απο την σχέση σου πρώτα και μετά τα ξαναλέμε ..." ---Το ωραίο είναι οτι σας λένε αυτές τις κουλαμάρες και αντί να τους στέλνετε στον αγύριστο τους ερωτέυεστε κιόλας και αναρωτιέστε και τι σκέφτονται....(εεεε μήπως το έυκολο και γρήγορο κρεββάτι  ??? Λέω εγώ τώρα....)
  • dimdimdim @ 22.01.2018 15:32
    Shark  χαχα... ωραία τα λες!

    Chryssoula80  χαμένος χρόνος εντελώς! Ο άνθρωπος είναι ξεκάθαρος, σου λέει "είμαι διαθέσιμος μόνο για.....λίγο"... Διαλέγεις και παίρνεις ή το λίγο ή το καθόλου, εκτός και αν....................... σου αρέσουν αυτά, τρίτο πρόσωπο κτλ, οπότε αλλάζει.....
    Η συμβουλή μου: μακριά και αγαπημένοι......
     
  • marryberry @ 24.01.2018 01:38
    Θ α συμφωνησω και γω με τα παιδια παραπανω κ θα σ πω αγαπητη μου οτι μακρυα κ αγαπημενοι. Ειδικα αν αυτος ο ανθρωπος ειναι κ σε μακροχρόνια σχεση. επιζηταει φλερτ με σενα που προφανως του αρεσεις κ ειπε τουλαχιστον να σ πει τι σκεφτεται το οποιο ναι ειναι κ ξεκαθαρο. Πεταει το μπαλακι σε σενα γτ περιμενει να δει αν θα δεχτεις τη προσφορα του. Μακρυα κοπελα μου μη κατσεις κ μπλεξεις γιατι ναι θα ερωτευτεις κ μετα θα κοπανας το κεφαλι σου. Αν το δουμε απο θεμα ζυγου βαριεται γρηγορα, διψαει για φλερτ, επιβεβαιωση λεγομενος ναρκισσος που λενε ,. και γενικα ειναι απιστο ζωδιο το χει στο αιμα του. Ξεκοψε το οσο ειναι αρχη για το δικο σου καλο.! 

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...