παρακαλώ περιμένετε...

ΒΟΗΘΕΙΑ SOS!!!

  • kalliacancer @ 05.10.2017 18:04
    AX KAI BAX Αριάδνη μου.
     
    Στα λέει μία καρκίνος με ωροσκόπο δίδυμο που είναι με υδροχόο. Στην αρχή θα είναι όλα υπέροχα. Εσύ θα βρίσκεις αυτή την ζεστασιά που ψάχνεις, θα σε κάνει να αφεθείς , να τον εμπιστευτείς  θα νιώσεις πολύ όμορφα και πρωτόγνωρα συναισθήματα μαζί του. Αλλά αν στο ωροσκοπιό του δεν έχει πλανήτες που να τον κάνουν ανοιχτόμυαλο και περιπετειώδη ίσως σε κουράσει.
     
    Από την άλλη. Ετοιμάσου να πρέπει να διαβάζεις πίσω από τις λέξεις και τις σιωπές, αρκετό μυστήριο και αν είσαι ψυχρή κάτι που έχουν αρκετοί υδροχόοι κάποιες φορές ετοιμάσου και για γκρίνια.
     
    Από την άλλη πρέπει να του δείχνεις συνέχεια πόσο τον αγαπάς τον νοιάζεσαι, να έχει την προσοχή και την στήριξη σου ε και να υπάρχει και το εγκεφαλικό παιχνίδι για να μη βαριέται κανείς από τους δύο.
     
    Το σεξ θα είναι υπέροχο.
     
    Καλή τύχη.
  • roularoulaki2010 @ 05.10.2017 19:44
    Καλησπερα!Ωρες γεννησης γνωριζουμε?
  • Shark @ 07.10.2017 12:49
    Mε την καμια,ειναι μεγαλο το χασμα κυρ Στεφανε...
  • roularoulaki2010 @ 07.10.2017 15:32
    Καλησπερα και παλι!Διχως να γνωριζουμε ωρες γεννησης-οποτε με μια επιφυλαξη-εχω να σου πω να τον προσεχεις τον συντροφο σου!Πολλες φορες θα προσπαθησει να σου επιβαλει πραγματα χρησιμοποιωντας σαν οπλο τα αισθηματα σου για εκεινον!Αυτο δειχνει η συναστρια σας τουλαχιστον....Κατα τ'αλλα μην περιμενεις και πολλα απ'αυτον καθως η σχεση σας ειναι περισσοτερο σεξουαλικη παρα συναισθηματικη, ενω εχετε χημεια μεταξυ σας και θελετε τα ιδια πραγματα!Λιγη προσοχη λοιπον διοτι εισαι και μικροτερη....Καλο Σαβ/κο.
  • MoonChild1990 @ 08.10.2017 01:22
    Καρκινος με υδροχοο και τετοια διαφορα ηλικιας...αστο καλυτερα..το εζησα. Θα σ βγει η πιστη και θα του βγαλεις και την πιστη.εκτως και αν υπαρχουν πλανητες οπως σ ειπε η φιλτατη απο πανω..αν εσυ παμι εισαι ψυχρη,καλα κρασια.ο καρκιβος θα νομιζει οτι δεν τον θες και οτι ο νους σου τρεχει αλλου.και αυτο δεν θα τον κανει να ζηλευει και να κολαει.θα ζηλευει και θα φυγει!προσοχη!!!!!επισης,οι καρκινοι και ειδικα οι ανδρες δεν ειναι τοσο ευαισθητογλυκουλιδες οσο νομιζουν ολοι.αν του εχουν φερθει ασχημα,μπορει να πληρωσεις εσυ την νυφη.προσοχη μικρη μου!
  • ariandii @ 08.10.2017 01:56
    Μόνο την δική μου.. 10:15 περίπου..
  • roularoulaki2010 @ 10.10.2017 18:27
    ariadni....Καλησπερα!Οτι ειπα πριν ισχυει+οτι θα προσπαθει ο συντροφος σου να σε αλλαξει(Αρης σε τετραγωνο με Πλουτωνα)..Προκειται για μια σχεση με εντασεις και ο συντροφος σου θα σου φαινεται συχνα αναξιοπιστος,ασταθης κι εκκεντρικος(ερμης σε τετραγωνο με ουρανο)....Καλη τυχη!

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...