παρακαλώ περιμένετε...

Υδροχοΐνα χωρίς ελευθερία

  • roularoulaki2010 @ 12.09.2016 14:25
    Φεγγαρι ειναι. η σεληνης της leontokoritso...????
  • Shark @ 12.09.2016 14:27
    Να κανω μια χαζη ερωτηση? Μηπως αυτη η σχεση ειναι μεσα στο μυαλο σου και η Μπανιερα δεν εχει παρει χαμπαρι τιποτα και σε βλεπει μονο σαν φιλη?
    Μια αλλη εκδοχη που σκεφτομαι ειναι οτι δεν θελει να προχωρησει παραπανω μαζι σου γι αυτο και σε αποφευγει με προσχημα τα οικογενειακα της προβληματα.
  • leontokoritso @ 12.09.2016 15:20
    Shark, η ερωτική σχέση είναι όντως δική μου ευχή. Η φιλική σχέση όμως είναι αντικειμενική πραγματικότητα. Δεν έχει καμία παρέα γιατί απλα δεν βγαίνει, ούτε πρωί ούτε βράδυ, ούτε για ένα απλό καφέ. Σχέσεις ερωτικές δεν είχε ποτέ. Είναι παρθένο το έδαφος. Ότι με συμπαθεί δεν αμφιβάλλω. Μου χαρίζει πράγματα και με παρουσιάζει στους δικούς της με κολακευτικά λόγια. Αλλά εξω δεν βγαίνουμε. Και με κανέναν, άντρα ή γυναίκα δεν πηγαίνει έξω. Μόνο με μέλη της οικογένειας της και μόνο για πρακτικές ανάγκες ή εκκλησία. Δυο τρεις φορές μόνο πήγαμε εκτός χωριου για καφέ και μας κουβαλήθηκε τη μια η μητέρα της (!) κ την άλλη τα μικρά ανίψια της. Δεν την αφήνουν χωρίς παρακολούθηση.
  • roularoulaki2010 @ 12.09.2016 16:01
    leontokoritso.....Απο αυτα που διαβαζω,επιβεβαιωνεται η αρχικη μου αποψη,οτι η φιλη σου θυματοποιειται....οποτε αυτα που κανει τα κανει οικοιοθελως!!!Δεν την αναγκαζει κανεις.....και παρ'ολο που σε συμπαθει και οντως σε θεωρει φιλη της,εχει εντονα το αισθημα του καθηκοντος,γι'αυτο και τα κανει απο μονη της(δουλειες του σπιτιου,οικονομικης συνεισφορας κλπ...)Δεν πιεζεται....Σ'αυτο βοηθαει κι επαυξανει το φεγγαρι της στους Ιχθεις.....Συν οτι εχει μαθει να στηριζεται στους αλλους κι οχι στον εαυτο της(κι εδω βοηθαει το φεγγαρι της στους Ιχθυς)....Το ερωτημα ειναι εαν το εχει καταλαβει η οχι....???!!!!Μιλησε της....Απλα μην περιμενεις και πολλα....
  • leontokoritso @ 12.09.2016 16:16
    Δεν βρισκω τα κατάλληλα λόγια να της πω. Κάποτε μου είχε κάνει παράπονα για τη συμπεριφορά των δικών της, αλλά ήταν μια φορά μόνο που μου ανοίχτηκε. Πλέον το αποφεύγει κ το αποφεύγω κι εγώ γιατί φαίνεται ευαίσθητο άτομο. Σκεφτόμουν να δώσω 1 ευκαιρία, να βρεθούμε σπίτι μου, όπου δε θα την επηρεάζουν οι δικοί της κ να τη συμβουλέψω. Μπορεί να τα κάνω χειρότερα. Αν την παρατήσω στην τύχη της, ποιος θα ασχοληθεί ποτέ. Τι λένε σε αυτές τις περιπτώσεις και ΠΩΣ το λενεα Δεν μιλάς πολύ, αλλά ακουει ευτυχώς.
  • roularoulaki2010 @ 12.09.2016 17:34
    leontokoritso....Καλα,αυτα τα παραπονα τα περιμενα που σου εκανε!Αυτη η κλαψα των Ιχθυων δεν υπαρχει....Μην 'μασας'....Αστην να λεει....Σου ειπα,θυματοποιουνται....Καλη η ιδεα σου να κατσετε σπιτι σου να μιλησετε....Το καλο ειναι οτι ακουει....Εσυ μιλησε της κι οτι γινει απο εκει και περα!Τι αλλο να κανεις...????Καλη επιτυχια!!!
  • leontokoritso @ 12.09.2016 19:02
    Το ένα λεπτό θυματοποιείται και παραπονιέται ότι έχει παραιτηθεί από τα θέλω της και το αμέσως επόμενο είναι σε φάση " ναι μαμά πάω να σφουγγαρίσω όλα τα δωμάτια του σπιτιού με τη γλώσσα μου και μετά θα κάνω μπειμπι σιττινγκ στα 158 ανίψια μου για να πάνε τα αδέρφια μου για καφεδάκι ". Μυρίζει ψαρίλα.
  • alice16 @ 13.09.2016 16:11
    Αυτό το πράγμα, που θεωρουμε ευαίσθητο τον κάθε προβληματικό -παλαβό με ξεπερνάει. Αυτή έχει Σελήνη στους Ιχθύς, εσύ θες να τη σωσεις σώνει και καλά! 
    34 χρονών παρθένα είναι τελειωμενη περίπτωση, δε σώνεται. έχω γνωση κι από άλλες περιπτώσεις που ουτε τόσο καταπιεσμένες ήταν, και μονες τους ζούσαν μακρια από την οικογένεια, πόσω μάλλον η συγκεκριμενη. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σπασουν τα δικά σου νεύρα.
  • leontokoritso @ 13.09.2016 22:46
    Έτσι απλά;
  • alice16 @ 13.09.2016 23:32
    34 xρόνια είναι πολλά, έχει συνηθισει σ αυτό τον τρόπο ζωής, καλή κακή αυτή ειναι η οικογενεια της κ δε γνωριζει κατι άλλο. Εσύ θα εισαι πάντα η ξενη που ηρθε για να χαλασει τις ισορροπίες. Αν ηθελε να γλιτωσει απ το βραχνα της οικογενειας μπορουσε να το κανει. Να παει να σπουδασει κατι σε μια γειτονικη πόλη, να παντρευτεί (με προξενιό) ακόμα ακομα. οταν εχεις συνηθισει 34 χρονια σε μια πραγματικοτητα σε τρομάζει το άγνωστο πέρα απ αυτή. Σκέψου είναι ο ιδιος λογος που ζευγαρια παντρεμενα σε άθλιο γάμο, τσακωμους, κερατα κτλ, δε χωριζουν, η δυναμη της συνηθειας, **** μεν αλλά γνωστα ****, όχι το άγνωστο που ποιος ξερει τι μπορεί να φέρει...
     
    Φοβαμαι αν την πιεσεις θα κόψει πέρα και εσύ θα στενοχωρηθεις στο τέλος.
  • alice16 @ 13.09.2016 23:42
    έχω μια φίλη που είναι στην ιδια ηλικια με τη φίλη σου και ειναι παρθένα. Παρόλο που σπούδασε μακρια απο το σπίτι της, φοιτητρια, ειναι δυνατον να μην ειχε ποτέ την ευκαιρία να κάνει μια σχέση; Προφανως η οικογενεια τη μεγαλωσε με την ιδέα ότι το σεξ είναι αμαρτία (δεν ειναι τυχαίο που όλες αυτες οι κοπέλες έχουν αρκετα θρησκευόμενες οικογένειες). 
    Γνωρισε καποιον πριν μερικα χρόνια αλλά φυσικα τρωγόταν, όλο κάτι της εφταιγε. Ο άνθρωπος έκανε μεγάλη υπομονή, 4 μηνες και παραπανω νομιζω έβγαιναν και ποτέ δεν τον άφησε να προχωρήσουν ερωτικά. κάποια στιγμη δεν άντεξε άλλο κι εφυγε, τι να έκανε...
    Αυτό που θελω να πω ειναι ότι δυσκολα το βλέπω να γινεται και κατι ερωτικό μεταξυ σας κ πως δηλ, ετσι οπως τα λες μόνο με απαγωγή μπορεί να βγει έξω απο το σπιτι
     
    ΔΕν ξερεις ημερ κ ωρα γεννησης να ανεβασεις το χάρτη της;
  • leontokoritso @ 14.09.2016 01:08
    Όλα αυτά που γράφεις είναι τόσο αληθινά. Θρησκευόμενη, πολύ. Προξενιά έχει απορρίψει ήδη 2. Την αγαπώ, σαν άνθρωπο καταρχήν και έρχεται δεύτερο το ερωτικό. Θέλω να την αλλάξω. Λέει ότι θαυμάζει το μυαλό μου κ ότι έχω κάνει σπουδές. Με ακούει με ενδιαφέρον. Αυτή είναι γεννημένη 29 Ιαν 1982, περιοχή γύρω από Μεσολόγγι. Εγώ 22 Αυγ 1989.
  • moisture666 @ 14.09.2016 08:04
    Πολυ δυσκολος χαρτης
     
    Μπλοκαρισμένη ενεργεια στο φουλ.
     
    ΑΝΑΔΡΟΜΗ αφροδιτη στον αιγοκερω(του πρεπει) σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ακριβειας με αναδρομο πλουτωνα στο ζυγο
    Μοιραια οψη για τις σχεσεις
    Ανάδρομη Αφροδίτη
     
    Καλλιέργεια και ανάπτυξη προσωπικών κοινωνικών και αισθητικών αξιών
    απέχθεια στον επιδεικτισμό κάθε είδους
    δυσκολία να επικοινωνήσει τη τρυφερότητα
    αρμονική σχέση με τον εαυτό
    ναρκισσισμός
    φόβος για την οικειότητα και την αγάπη
    αναζήτηση της τέλειας αγάπης
    υψηλά και καθόλου ρεαλιστικά ιδανικά
    συνεχής ανάπτυξη του προσωπικού συστήματος αξιών
    κοινωνική δυσκαμψία
    καμία διάθεση να παίξει κοινωνικά συμβατικούς ρόλους, να περιοριστεί από κοινωνικά κλισέ, ή να υποταγής σε καθωσπρεπισμούς
    τάση για απομόνωση
    καλλιτεχνικές ευαισθησίες και ταλέντα
    ιδεαλιστής 
    καθόλου υλιστής
    τάση για αντισυμβατικός σχέσεις

    Ανάδρομος Πλούτωνας
     
    Καταπιεσμένη οργή
    απωθημένες επιθυμίες
    τάση για εκρήξεις
    αποξένωση
    αντικοινωνικότητα και διάθεση για περιθωριοποίηση
    εσωτερίκευση της ενέργειας
    ευκολία να χάσει την επαφή με το βάθος του εαυτού
    τολμηρός εξερευνητής της ανθρώπινης ψυχής
    εξαιρετικά αναπτυγμένη ψυχολογική οξυδέρκεια και αντίληψη
    ροπή προς την απομόνωση και την ιδιωτικότητα
    έντονες παρορμήσεις και μονομανίες
    ικανότητα για δυνατές, μεταμορφωτικές συναισθηματικές καταστάσεις
    τεράστια επιμονή
    εντυπωσιακή αντοχή σε συνθήκες άγχους και κρίσεων
    αναγέννηση από τις στάχτες όπως ο φοίνικας.

    http://www.stardome.gr/library/c284,Όψεις_Αφροδίτης_-_Πλού.html


    Έχω δυσαρμονική όψη Αφροδίτη-Πλούτωνα και 
    (-) διαρκώς φοβάμαι ότι θα μείνω μόνος/η και ότι θα χάσω τα πρόσωπα που αγαπώ. Γι' αυτό τους διεκδικώ με νύχια και με δόντια, πολλές φορές με περισσότερη πίεση απ' όση μπορούν να αντέξουν. 
    (-) θέλω να κάνω τους άλλους να με φοβούνται, έτσι ώστε να μην μπορούν να δουν τις αδυναμίες μου που κρύβω πίσω  από τη δικτατορική αυτή συμπεριφορά μου. 
    (-) ακόμα κι αν συνειδητοποιώ ότι είμαι με το λάθος σύντροφο, δεν μπορώ να αποδεσμευτώ από αυτόν, και όταν το κάνω, είναι τρομακτικά επίπονο για μένα.

    Πολλα θέματα με τον μπαμπα οπως κ με τις αλλες γυναίκες
    Τετραγωνο αφροδιτης με κρονο




     
     
    Τετραγωνο εξαρσιακου κρονου με αναδρομη αφροδιτη
     
    (οριακή) Συνοδος αδύναμου αρη με εξαρσιακο κρονο
    Ο κρονος λιώνει αυτον τον αρη
     

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...