παρακαλώ περιμένετε...

ολική Έκλειψη

  • Infernal @ 19.03.2015 15:40
    Οταν λες οτι πραγματοποιει συνοδο  για τι ανοχη μιλαμε ? 
     
    Οσον αφορα το ερωτημα σου θα εχει να κανει περισσοτερα με θεματα 5ου οικου : Δημιουργικοτητα, ερωτικες σχεσεις , ψυχαγωγια , παιδια κλπ !Oπως και στον αντιποδα με θεματα 11ου (ονειρα, φιλοι ,θεματα κοινωνικοποιησης κλπ)
     
    Αν θελεις να παρεις περισσοτερες πληροφοριες για αυτο το θεμα, θα πρεπει να βρεις τον κυβερνητη του 5ου/11ου οικου και τις οψεις που σχηματιζει με τον υπολοιπο χαρτη ! Μου δινεις πολυ λιγα στοιχεια για να σου πω παραπανω πραγματα
  • moisture666 @ 19.03.2015 16:35
    If this eclipse stimulates your 5th-11th house axis, social activity is the focus. The need to be appreciated by others, and the need for togetherness with others, comes into play. A love affair may begin or end under this influence. New contacts with others may also occur. If 29 Pisces is in the fifth, you will learn to let go of a fear of taking risks, and to develop the courage to strike out on your own individual and creative path without fear. You are called upon to deal with others in a more personal, involved, and loving manner, rather than falling back on reason and intellect, which detaches you from your feelings. This series of eclipses is about learning to take personal risks, which requires a certain amount of self-confidence. If 29 Pisces is in the eleventh, you will be learning about letting go of your attachment to the drama of romance and personal relationships, as well as your willfulness. You are called upon to learn about the value of the team. You may need to give freedom to your romantic partner instead of expecting him or her to follow a script of your own making. You learn the value of brotherly love and the benefits of a sense of belonging to a community. Events are such that you move towards a more objective approach to your life and you cultivate true friendships. 
     
  • moisture666 @ 19.03.2015 16:36
    http://www.cafeastrology.com/lunationseclipses.html
  • moisture666 @ 19.03.2015 16:45
    Ο 5ος οίκος είναι κατά βάση η περιοχή του ωροσκοπίου που συμβολίζει με ποιο τρόπο και με ποια εφόδια θέλουμε να ξεχωρίσουμε, αρχικά μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον και αργότερα μέσα στη κοινωνία. Είναι η κεντρική σκηνή του Εγώ μας με άλλα λόγια, όχι απαραίτητα με όρους επαγγελματικούς αλλά καθαρά ψυχολογικούς. Εξ ου και συνδέεται σαν οίκος με το στάδιο της παιδικής ηλικίας που τα παιδιά ξεκινούν και ζωγραφίζουν, δημιουργούν, συνθέτουν πράγματα και ζητούν την επιβεβαίωση από τους γύρω τους. Αυτή η επιβεβαίωση είναι ο πυρήνας για να νιώσει το παιδί ότι ο κόσμος είναι συναρπαστικός, ο κόσμος το αποδέχεται γι' αυτά που κάνει, ότι είναι ξεχωριστό και μοναδικό για τους γύρω του. Αργότερα στη ζωή αυτά τα άτομα έχουν την τάση να έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, να πιστεύουν ότι αυτά που δημιουργούν είναι υπέροχα και ότι οι ίδιοι μπορούν να βρίσκονται στο επίκεντρο.Αργότερα στη ζωή όπως είναι προφανές δεν μπορούμε να δημιουργούμε κτίρια με τουβλάκια ή σχέδια με μαρκαδόρους. Όμως μπορούμε να δημιουργήσουμε με άλλους τρόπους. Δημιουργούμε μια δική μας εργασία ή επιλέγουμε μια εργασία που έχει δημιουργικό δυναμικό (δεν είναι δηλαδή μόνο διαδικαστική), δημιουργούμε ένα δικό μας σπίτι, δημιουργούμε ένα παιδί και πλάθουμε ένα χαρακτήρα. Όλα αυτά είναι θέματα του 5ου οίκου γίατι καθρεφτίζουν την ανάγκη να νιώσουμε ξεχωριστοί και να μας ταυτοποιούν ως τέτοιους. Σαν παρελκόμενο του 5ου οίκου έρχεται ο έρωτας γιατί ο έρωτας μας κάνει ξεχωριστούς (για λίγο έστω) στα μάτια του εραστή/της ερωμένης μας. Βρισκόμαστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του και της ζωής του και αισθανόμαστε επιβεβαιώση. Επίσης στον 5ο οίκο συναντάμε και ένα μέρος της σεξουαλικής μας ταυτότητας καθώς ο τρόπος που κάνουμε σεξ είναι δηλωτικός και του χαρακτήρα μας και επίσης το σεξ χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων και σαν όχημα επιβεβαιώσης.
    Αργότερα στη ζωή όπως είναι προφανές δεν μπορούμε να δημιουργούμε κτίρια με τουβλάκια ή σχέδια με μαρκαδόρους. Όμως μπορούμε να δημιουργήσουμε με άλλους τρόπους. Δημιουργούμε μια δική μας εργασία ή επιλέγουμε μια εργασία που έχει δημιουργικό δυναμικό (δεν είναι δηλαδή μόνο διαδικαστική), δημιουργούμε ένα δικό μας σπίτι, δημιουργούμε ένα παιδί και πλάθουμε ένα χαρακτήρα. Όλα αυτά είναι θέματα του 5ου οίκου γίατι καθρεφτίζουν την ανάγκη να νιώσουμε ξεχωριστοί και να μας ταυτοποιούν ως τέτοιους. Σαν παρελκόμενο του 5ου οίκου έρχεται ο έρωτας γιατί ο έρωτας μας κάνει ξεχωριστούς (για λίγο έστω) στα μάτια του εραστή/της ερωμένης μας. Βρισκόμαστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του και της ζωής του και αισθανόμαστε επιβεβαιώση. Επίσης στον 5ο οίκο συναντάμε και ένα μέρος της σεξουαλικής μας ταυτότητας καθώς ο τρόπος που κάνουμε σεξ είναι δηλωτικός και του χαρακτήρα μας και επίσης το σεξ χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων και σαν όχημα επιβεβαιώσης.
  • moisture666 @ 19.03.2015 16:45
    http://www.stardome.gr/tribes/taurus/34202/comments.html
  • marieta_sdk @ 19.03.2015 21:33
    Infernal η ακμη του 5 οικου ειναι στις 0,50 του κριου! Η Εκλειψη γινεται στον 4 οικο μου απλα στο τελος του για αυτο και κανει συνοδο με την ακμη του 5! Ο Αρης που ειναι ο κυβερνητης του Κριου στο κανει οψη τριγωνου σχεδον ακριβειας (λιγοτερο απο μιση μοίρα ανοχη) με ποσειδωνα και κρονο και αντιθεση με ανοχη 3 μοιρων με τον Πλουτωνα! Ολα αυτα στο γενέθλιο βεβαια! Επισης στον προοδευμένο χαρτη μου η εκλειψη κανει εξαγωνο ακριβειας με τον Δια! Ελπιζω να σε κατατόπισα καπως!! Ευχαριστω οπως και να χει !!
     η ακμη του 5 οικου ειναι στις 0,50 του κριου! Η Εκλειψη γινεται στον 4 οικο μου απλα στο τελος του για αυτο και κανει συνοδο με την ακμη του 5! Ο Αρης που ειναι ο κυβερνητης του Κριου στο κανει οψη τριγωνου σχεδον ακριβειας (λιγοτερο απο μιση μοίρα ανοχη) με ποσειδωνα και κρονο και αντιθεση με ανοχη 3 μοιρων με τον Πλουτωνα! Ολα αυτα στο γενέθλιο βεβαια! Επισης στον προοδευμένο χαρτη μου η εκλειψη κανει εξαγωνο ακριβειας με τον Δια! Ελπιζω να σε κατατόπισα καπως!! Ευχαριστω οπως και να χει !!
  • marieta_sdk @ 19.03.2015 21:35
    moisture666 ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!
     ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...