παρακαλώ περιμένετε...

Ηλιακή επιστροφή, απορία

  • ntina34 @ 12.10.2012 02:19
    Ο Ηλιος ειναι το ιδιο ζωδιο και την ιδια μοιρα με την ημερα που γεννηθηκες. πχ αν εχεις ηλιο στην 20.18 του παρθενου ο χαρτης θα καταστρωθει για την ημερα και την ωρα του 2012 που ο ηλιος θα ξαναπαει ακριβως στο 20.18 του παρθενου. Και θα δεις εκεινη την ωρα που ειναι και ολοι οι υπολοιποι πλανητες. Συνηθως ανα χρονια ο ηλιος αλλαζει 3 οικους δηλ αν περσυ τον ειχες στον 12ο φετος θα ειναι στον 4ο οικο κ.ο.κ
  • alia @ 12.10.2012 16:56
    Ωραία μέχρι εδώ! ισχύει για όλη την χρονιά όμως ? δηλ. τσεκάρεις τον χάρτη της ηλιακής επιστροφής και βγάζεις συμπεράσματα για το πως θα κυλήσει ολόκληρη η χρονιά ή έχεις στο νου σου ότι κάποια στιγμή θα αλλάξουν οι μοίρες των πλανητών σου, συνεπώς και κάποιοι οίκοι ή ζώδια αν είναι στις τελευταίες μοίρες... (αφού αλλάζει 3οίκους μες την χρονιά)

    παράδειγμα εγώ που τσεκάρω αυτή την στιγμή τον χάρτη ηλιακής επιστροφής ενώ έχουν περάσει τα γενέθλιά μου κάτι μήνες πριν, έχει νόημα να το κάνω ??
  • ntina34 @ 13.10.2012 20:50
    Οι οψεις σε ακολουθουν ετσι κι αλλιως ολη την χρονια, απο κει και περα αυτο που εχει νοημα να ξερεις ειναι οτι η σεληνη κινηται μια μοιρα τον μηνα οποτε ειναι πολυ πιθανο να αλλαξει οικο και να κανει διαφορες οψεις με αλλους πλανητες (οποτε οταν οι οψεις γινουν ακριβειας εκει θα σου βγει και γεγονος) και ο ηλιος αλλαζει μοιρα καθε μερα οποτε μεσα σε ενα χρονο ξαναερχεται στην αρχικη του θεση. Οι αλλοι πλανητες δεν μετακινουνται τοσο ωστε να αλλαξουν οικο ειναι πολυ μικρη η ταχυτητα τους στην ηλιακη επιστροφη. Εννοειται οτι μπορεις να εφαρμοζεις διελευσεις.Ο Ηλιος δεν αλλαζει 3 οικους μεσα την χρονια  απλα λογω ωροσκοπου την επομενη χρονια θα βρισκεται σε 3 οικους αποσταση. Ο Ηλιος διανυει ολο τον χαρτη!!!!!!!!! 
    Ο Ηλιος δεν αλλαζει 3 οικους μεσα την χρονια  απλα λογω ωροσκοπου την επομενη χρονια θα βρισκεται σε 3 οικους αποσταση. Ο Ηλιος διανυει ολο τον χαρτη!!!!!!!!! 
  • alia @ 15.10.2012 11:21
    Πολύ πιο κατανοητό τώρα ! ! ! ! Σε ευχαριστώ πολύ Ντίνα ! ! ! !

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...