παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η γυναίκα Υδροχόος

Τολμηρές και απελευθερωμένες, αμφισβητείτε τις παραδοσιακές αξίες του παρελθόντος, αλλά αγαπάτε να ασχολείστε με τα κοινά και υπερασπίζεστε τους αδυνάτους χωρίς ποτέ να γίνεστε μελό. Δείχνετε ψυχρές και αινιγματικές και δίνετε την εντύπωση μιας γυναίκας που δεν μπορεί κανείς να αποκωδικοποιήσει. Οι άντρες θαυμάζουν τον έντονο σεξουαλικό μαγνητισμό που αποπνέετε και παράλληλα σέβονται το γεγονός ότι έχετε πάντα έναν δικό σας προορισμό, από τον οποίο δύσκολα λοξοδρομείτε.

Εμφανισιακά, υπάρχουν τρεις τύποι Υδροχόων:

1. Υγρά, ελαφρώς λυπημένα μάτια, γλυκό και… εύθραυστο ύφος (π.χ. Τζένιφερ Άνιστον, Mίσα Μπάρτον),

2. Μεγάλα, συνήθως γαλάζια μάτια, που διατηρούν μια μόνιμα χαμογελαστή έκφραση η οποία γίνεται μεταδοτική (π.χ. Ρέιτσελ Λεφέβρ, Ελίζαμπεθ Μπανκς) και

3. Απλό πρόσωπο με συμμετρικά χαρακτηριστικά και χλωμό δέρμα, που θυμίζει κορίτσια που ξενυχτούν διαβάζοντας για εξετάσεις (π.χ. Αθηνά Ωνάση, Mίνα Σουβάρι, Κριστίνα Ρίτσι). Κοινό χαρακτηριστικό σας; Το αεράτο και δυναμικό περπάτημα. Κινείστε με την άνεση που έχουν οι πρωταγωνίστριες των διαφημιστικών σποτς και είστε η προσωποποίηση της σύγχρονης επιτυχημένης γυναίκας.

Εκκεντρική αλλά και έξυπνη, εγκεφαλική αλλά και απρόβλεπτη, είσαι το όνειρο κάθε άντρα που θέλει μια συναρπαστική σχέση. Οι λέξεις «συμβιβασμός» και «δέσμευση» απουσιάζουν από το λεξιλόγιό σου και αναζητάς την ελευθερία ακόμη και μέσα από τις σχέσεις. Το ότι δυσκολεύεσαι να εκφράσεις τα συναισθήματά σου διορθώνεται αν κάποιος βρει το κουμπί σου. Δεν λες πολλά, όμως κάνεις αρκετά για τον άλλο. Σε συναρπάζει ό,τι είναι μπροστά από την εποχή του.

Θέλεις: Έναν άντρα ευφυή, δυναμικό, με αντίστοιχα ενδιαφέροντα.

Δεν θέλεις: Άντρες έντονα ευαίσθητους, που κρέμονται πάνω σου.

ΕΙΣΤΕ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΕΣ όταν διαχειρίζεστε με μια ανακουφιστική για τους άλλους ψυχραιμία απρόβλεπτα εμπόδια του εργασιακού σας προγράμματος, όταν αντιμετωπίζετε με άνεση κάποια ζητήματα-ταμπού τα οποία σοκάρουν την πλειονότητα του κόσμου και όταν μιλάτε ψιθυριστά στο αυτί του αγαπημένου σας.

ΕΙΣΤΕ… ΑΝΥΠΟΦΟΡΕΣ όταν παίρνετε… ανάποδες και καυτηριάζετε μια άδικη ή παράλογη πράξη. Η σκληρότητα και ο κυνισμός σας αγγίζουν την υπερβολή. Προσπαθήστε να αναγνωρίσετε στους άλλους το δικαίωμά τους να είναι ανώριμοι ή απλά να κάνουν λάθη, χωρίς να τους καταδικάζετε σε «άμεση αποτέφρωση»…

DO με Κριούς, Δίδυμους, Ζυγούς και Τοξότες.

DON’T με Ταύρους, Παρθένους Σκορπιούς και Αιγόκερους.

Γυναίκα Υδροχόος με άντρα…

Κριό: Μπορεί το πάθος να υποχωρεί σύντομα, υπάρχει όμως απόλυτη συνεννόηση και όποια κι αν είναι η εξέλιξη του έρωτά σας, το πιθανότερο είναι ότι θα μείνετε φίλοι για πάντα.

Ταύρο: Η μέρα με τη νύχτα. Εκείνος γίνεται πιο συντηρητικός προκειμένου να σας φέρει στα ίσια σας, εσείς φτάνετε στα άκρα με σκοπό να τον «αφυπνίσετε». Απόλυτη δυσαρμονία!

Δίδυμο: Ιδανικό κοκτέιλ επικοινωνίας και πάθους. Αντιλαμβάνεστε τα πράγματα με παρόμοιο τρόπο και ξέρετε να αγαπάτε χωρίς να καταπνίγετε την αυτοέκφραση του συντρόφου σας. Σχέση που ενισχύει την καλοτυχία αμφοτέρων.

Καρκίνο: Αυτός είναι πολύ «κολλημένος στα στερεότυπα» και ισχυρογνώμονας για τα γούστα σας. Εσείς είστε υπερβολικά εξωστρεφής και φασαριόζα για τα δικά του.

Λέοντα: Καρμική έλξη ή απώθηση. Θα τον λατρέψετε ή θα τον μισήσετε στα 5 πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας. Σεξουαλικά υπάρχει απρόβλεπτα μεγάλο πάθος.

Παρθένο: Κανένα σημείο επαφής. Το νευρικό σύστημα αμφοτέρων θα δοκιμαστεί. Καλύτερα να αποφύγετε εντελώς αυτή την εμπειρία…

Ζυγό: Εκπληκτικός συνδυασμός! Μαζί του θα πραγματοποιήσετε τα πιο ρομαντικά σας όνειρα και παράλληλα θα φτιάξετε μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια. Ακόμα κι αν προσπαθήσετε, δύσκολα θα καταφέρετε να χωρίσετε για πάντα.

Σκορπιό: Έχει την ικανότητα να φέρνει στην επιφάνεια την πιο αρνητική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Νοσηρή επαφή.

Τοξότη: Πολύ αρμονικός συνδυασμός. Ανήκετε στις ελάχιστες γυναίκες που μπορούν να μεταμορφώσουν αυτόν τον αμετανόητο Καζανόβα σε μονογαμικό ον.

Αιγόκερω: Αρχικά μπορεί να υπάρξει φαινομενική συνεννόηση εξαιτίας ενός αμοιβαίου σεβασμού. Σύντομα όμως θα εμφανιστούν χαώδεις διαφορές νοοτροπίας.

Υδροχόο: Ανταγωνιστικό πνεύμα και εξαντλητικά power-games. Πρέπει να γίνουν πολλές υποχωρήσεις και κάποιος από τους δύο να συμβιβαστεί με το ρόλο του… συνοδηγού για να υπάρξει μέλλον ανάμεσά σας.

Ιχθύ: Νερό εκείνος, αέρας εσείς. Τρικυμία και καταρρακτώδεις βροχές ενόψει. Αμφότεροι αναζητήστε καλύτερες «καιρικές συνθήκες» με άλλους παρτενέρ

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...