παρακαλώ περιμένετε...

epikratei XAOS to noiwthw

  • Shark @ 31.01.2012 21:54
    Αφροδίτη στους Ιχθύες (έξαρση)Φύση ευσπλαχνική και φιλάνθρωπη, το άτομο είναι ευαίσθητο, συναισθηματικό και εμπνευσμένο. Χαρούμενο, φιλόξενο, με επιθυμία για τη κοινωνικότητα και τη φιλία, την ευκολία και την πολυτέλεια. Υπάρχει αγάπη για όλα τα όμορφα πράγματα και τις τέχνες. Τα χρήματα κερδίζονται μέσω φίλων, ευεργεσιών, δώρων ή ακόμα και μέσω σκοτεινών, κατώτερων ασχολιών. Υπάρχει τάση για περισσότερους από έναν γάμους καθώς το πρόσωπο μπορεί να είναι απρόσεκτο και ευμετάβλητο στα αισθήματά του. Εξιδανικεύει στα ερωτικά ζητήματα και μερικές φορές διαλέγει το ρόλο του μάρτυρα ή του σωτήρα στις σχέσεις του. Έχει την τάση να είναι περισσότερο παθητικό παρά παθιασμένο και μπλέκεται με τους άλλους γιατί αυτοί χρειάζονται αγάπη ή πρέπει να σωθούν. Ο βαθύτερες πόθος του ατόμου με την Αφροδίτη στη θέση αυτή είναι να βρει κάποιον με τον οποίο να έχει μια γνήσια πνευματική σχέση. Έχει την αντίληψη ότι κάποιος πρέπει να υποφέρει στον έρωτα και το κάνει αυτό ευχαρίστως. Αν η Αφροδίτη προσβάλλεται: το άτομο μπορεί να δυσκολεύεται πολύ να κερδίσει χρήματα ή μπορεί να έχει μεγάλες οικονομικές απώλειες από απάτη και από δικές του απροσεξίες. Δυσκολίες, ζημιές και απώλειες από ίντριγκες, εμπόδια, καθυστέρηση και προβλήματα στο γάμο.
     
    Άρης στους ΔίδυμουςΤο άτομο βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση με πολλές και διάφορες δραστηριότητες, είναι περισσότερο ευχαριστημένο όταν είναι απασχολημένο καθώς μισεί την πλήξη. Το μυαλό είναι γρήγορο, έξυπνο και συνεχώς αναζητεί να μάθει περισσότερα. Μπορεί να υπάρχει μεγάλη νευρική ένταση και ανησυχία, με αυτή την θέση του Άρη η συχνή άσκηση είναι σημαντική προκειμένου να εξουδετερωθεί η πίεση. Συνήθως η ενεργητικότητα διασκορπίζεται σε πολλές κατευθύνσεις και δράσεις ταυτόχρονα. Το άτομο χρησιμοποιεί την εξυπνάδα, τις επικοινωνιακές του ικανότητες και την κοινωνική του ενημέρωση προκειμένου να επιτύχει. Ο σαρκασμός και το χιούμορ έρχονται εύκολα. Το άτομο με τον Άρη σε αυτή τη θέση πρέπει να μάθει πώς να συγκεντρώνει την ενέργεια του έτσι ώστε να εκπληρώνει τα σχέδια του. Υπάρχει η τάση για περισσότερες από μία σχέσεις ταυτόχρονα. Αν ο Άρης προσβάλλεται το άτομο είναι σατυρικό και επικριτικό. Προβλήματα μπορεί να προέλθουν από γείτονες και συγγενείς, καθώς και από γραπτά, γράμματα, τη μόρφωση και τα ταξίδια. Δυσκολίες και αποξένωση από αδέλφια. Το μυαλό είναι ανήσυχο, αναποφάσιστο και στερείται ικανότητας για συγκέντρωση. Πόνοι και τραύματα στα χέρια και τους ώμους.
    Δίας στο ΛέονταΤο άτομο είναι ευγενικό και μεγαλόψυχο, γενναιόδωρο, ευσπλαχνικό και συνετό. Είναι προικισμένο με καλή κρίση και δύναμη θέλησης, ικανό για θέσεις εμπιστοσύνης και ευθύνης. Έχει καλή κράση και αυξημένη ζωτικότητα. Η αισθηματική φύση είναι βαθιά και ειλικρινής. Βρίσκει ευχάριστη στο γόητρο, τις τιμές, τα μετάλλια και τα μεγάλα εγχειρήματα. Τα κέρδη μπορεί να προέλθουν από επιτυχείς επενδύσεις και από ταξίδια σχετιζόμενα με σπορ, εκπαίδευση ή διπλωματικές υποθέσεις. Αν ο Δίας προσβάλλεται: το άτομο είναι αισθησιακό, εγωιστικό, εκρηκτικό, με υπερβολική κλήση για τις απολαύσεις και μπορεί να έχει απώλειες από τυχερά παιχνίδια. Οικονομική πτώση, προβλήματα την καρδιά ή τη σπονδυλική στήλη.
  • soniahypnose @ 01.02.2012 10:14
    etsi ekshgeitai o arhs einai ypefthinos tote,ekshgountai polla twra....
  • soniahypnose @ 01.02.2012 10:15
    se eyxaristwwww

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...