παρακαλώ περιμένετε...

12oikos

  • Shark @ 04.01.2012 11:01
    Σελήνη στον δωδέκατο (12ο) οίκοΕργασία στο παρασκήνιο, σε ίδρυμα, νοσοκομείο ή φυλακή. Το άτομο προτιμάει να μην έρχεται σε επαφή με το κοινό στην εργασία του, συμβολικά είναι ο δημιουργός κρυμμένος στη σοφίτα, ο θεατρικός συγγραφέας που δεν θα παραστεί σε παράσταση του έργου του. Υπάρχει αγάπη για το μυστήριο, τον αποκρυφισμό και το ρομαντισμό. Η ευαισθησία μπορεί να είναι επιβλαβής εάν δεν ελεγχθεί. Αν ο πλανήτης προσβάλλεται, το άτομο έχει την αίσθηση ότι κουβαλάει κάποιο σταυρό και υπάρχουν φανταστικοί φόβοι. Τα αισθήματα κυριαρχούν πάνω στη λογική, προκαλώντας αδιάκριτες ερωτικές σχέσεις και απογοητεύσεις.
     
    Στον 12ο οίκο: (λέξη-κλειδί : μοναχικότητα)
    ανάγκη για αυτοσυγκέντρωση κι απομόνωση. Γόνιμη φαντασία και διαίσθηση. Οικογενειακά βιώματα κρύβονται στο υποσυνείδητο. Το άτομο θυσιάζεται ολόψυχα. Αν κρατά τις ισορροπίες του, μπορεί να προσφέρει υπηρεσία ή εργασία σε άτομα που υποφέρουν. Κρυφά αισθήματα. Συλλήψεις διαισθητικές.
    Τη Σελήνη στον 12ο οίκο έχει ο Φιντέλ Κάστρο (κουβανός ηγέτης).
  • gria69 @ 04.01.2012 11:21
    me tin mitera den paizei tipota dil?
  • Shark @ 04.01.2012 12:31
    Mε την μητερα παιζει αν εχεις  σεληνη που  κανει κακες οψεις στον ναταλ με καποιους πλανητες πχ αντιθεση με Κρονο.
  • Magneto @ 04.01.2012 12:45
    Τετράγωνα του πλούτωνα με σελήνη ή άφρο δείχνουν αποχωρισμό από τη μητέρα.
    Είτε αυτή έφυγε από τη ζωή, είτε το ζευγάρι χώρισε και το παιδί έμεινε με τον πατέρα, είτε οι γονείς απομακρύνθηκαν από το παιδί για να δουλέψουν, πχ το άφησαν στη γιαγιά και πήγαν στην Αυστραλία μετανάστες, είτε η μητέρα υπάρχει στη ζωή του παιδιού ως φυσική παρουσία, αλλά το παιδί δεν παίρνει από αυτήν την αγάπη που θέλει.

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...