παρακαλώ περιμένετε...

Ωριαία Vol 3

  • Magneto @ 01.10.2011 22:12
    Τον ήλιο σαν κυβερνήτη του 5ου δεν τον πολυκοίταξα.  
    Σκέφτομαι ότι δείχνει πράγματα που κάνουμε μαζί και περνάμε καλά.
  • Magneto @ 01.10.2011 22:15
    Α!  
    Το αρχικό ποστ το έγραψα και το έσβησα για να το γράψω καλύτερα και μετά αμέλησα να γράψω τα στοιχεία του χάρτη.
     
    Λοιπόν η ερώτηση είναι τι σκέφτεται για εμένα και τέθηκε την 1/10/2011 στις 20:16 στη Θεσ/κη.
  • sgouromallousa @ 03.10.2011 16:03
    Λοιπον.Εχουμε και λεμε.
    Εσυ εισαι η Αφροδιτη και η Σεληνη.
    Αυτος ειναι ο Αρης και ο Ηλιος.
    Η επιλογη των δεικτων φαινεται να συμφωνουν ως προς τις οψεις αλλα και τα ζωδια μεταξυ τους.Δηλαδη δεν αλληλοαναιρουνται μεταξυ τους.
    Εσυ αφροδιτη στον ζυγο.Εισαι σε καλη φαση και μεσα στον εκτο οικο.Μαλλον σκεφτεσαι πολυ θεματα υγειας ,καθημερινοτητας και δουλειας.Ειναι οστοσο κατιον οικος ο εκτος και μαλλον υπαρχει στην ζωη σου μια στασιμοτητα.Εχεις διαθεση να κανεις πραγματα αλλα σε εμποδιζει αυτη η στασιμοτητα.
    Η σεληνη σου στον ογδοο οικο.Συναισθηματικα εισαι στασιμη επισης και περνας μια φαση οπου ζητας να ανανεωθεις.Μπορει και να σε ενδιαφερουν πολυ τα λεφτα των αλλων.Εξαρτιεσαι οικονομικα ισως?
    Ο τυπος που σε ενδιαφερει ειναι ο αρης στον λεων και ο ηλιος στον ζυγο.Ο αρης στον τεταρτο οικο μαλλον δειχνει οτι τον βλεπεις εσυ να ασχολειται με το σπιτι του γενικα εχει θεματα σπιτιου να τον απασχολουν.Μηπως εσυ τον βλεπεις αρκετα μεσω του σπιτιου του?Δηλαδη να μιλατε στο τηλεφωνο και να ειναι σπιτι του ή στο ιντερνετ απο το σπιτι του.
    Ο τυπος σαν αντρας(ηλιος) ειναι στον εκτο οικο.Δειχνει εναν ανθρωπο που ασχολειται με την καθημερινοτητα του και την δουλεια του ή με την υγεια .
    Τωρα ως προς τα υπολοιπα. Εσυ αφροδιτη σε εξαρση ενω αυτος αρης σε αδυναμια στο ζωδιο της αφροδιτης. Πεφτει στα ματια σου αρκετα.Αλλα και αυτος ενω σε βλεπει με καλο ματι σαν παρουσια(εισαι σε εξαρση ) δεν πιστευει οτι εισαι αυτο που ψαχνει για σχεση. Αρης και αφροδιτη ειναι σε ζωδια εξαγωνου αλλα χωρις να γινεται καποια οψη μεταξυ τους.Και εσυ (αφροδιτη) ολοενα απομακρυνεσαι απο τον αρη.
    Ο ηλιος(ο δεικτης σαν αντρας) ειναι στο ζυγο σε πτωση στο ζωδιο της αφροδιτης.Ουτε και σαν αντρας σου κανει κουκου.Αντιθετα εκεινος σαν αντρας του κανεις κουκου μιας και εισαστε σε καζιμι(αποκλινων συνοδο) .
    Τωρα η σεληνη σου στον τοξοτη σε αδυναμια (περιπλανωμενη) παει να κανει κινηση εξαγωνου ακριβειας με τον ηλιο του στον ζυγο.Θα τον πλησιασεις μεν, αλλα το σκεφτεσαι πολυ, λες και δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις.Απλα και παλι για να περασεις την ωρα σου.
     
    Αυτα βλεπω.
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Magneto @ 03.10.2011 16:16
    Νιώθω πολύ ηλίθια. 
    Εγώ γιατί δεν τα βλέπω αυτά στο χάρτη???????????????
     
     
    Να 'σαι καλά βρε κοπέλα μου. Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.
    Α....και που ΄σαι......αυτά μεταξύ μας. Μη βγάλουμε τα προσωπικά μας στη φόρα....

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...