παρακαλώ περιμένετε...

Ταυρο..υδροχοα

  • XRISTINA1980 @ 21.06.2011 13:02
     
    Ο ωροσκόπος ή πρώτος οίκος (1ος) παρουσιάζει την εξωτερική μας προσωπικότητα, τα χαρακτηριστικά που παρατηρούν οι άλλοι άνθρωποι όταν μας συναντάνε για πρώτη φορά. Δείχνει τη «μάσκα» που φοράμε στις κοινωνικές επαφές μας και που μπορεί να προβάλλει ή να κρύβει την αληθινή φύση μας. Η φυσική μας εμφάνιση επίσης οφείλεται κυρίως στον ωροσκόπο.
  • ETOIL @ 21.06.2011 13:38
    http://orion.jigsy.com/greek-pages/planet-in-signs/jupiter
    Δίας στον ΥδροχόοΟ άνθρωπος είναι ευχάριστος, καλοδιάθετος, ευγενικός, δίκαιος, συμπαθητικός, και φιλάνθρωπος. Αντιπαθεί τις διαφωνίες και τις συγκρούσεις. Το μυαλό είναι διορατικό και φιλελεύθερο. Πολλές φορές το άτομο είναι αδιάφορο για τα ζητήματα της καθημερινότητας. Ευχαρίστηση και κέρδος μπορεί να προέλθουν από καλούς φίλους. Υπάρχει ενδιαφέρον για ομαδικές δραστηριότητες, δημόσια ιδρύματα και κοινωνική εργασία. Υπάρχουν γνωριμίες με πρόσωπα από το εξωτερικό και δημόσιους λειτουργούς. Το άτομο μπορεί να συνεργασθεί καλά με τους άλλους λόγω της ευρηματικότητας, της σωστής κρίσης και της φιλικότητας του. Μπορεί να γίνει διπλωμάτης, ειδικός στις εργασιακές σχέσεις ή διευθυντής προσωπικού καθώς έχει την ικανότητα να χειρίζεται ομάδες ανθρώπων.
    http://orion.jigsy.com/greek-pages/planet-in-signs/uranus
    Ουρανός στον Υδροχόο ( κυριαρχία )Πρωτοτυπία, ιδιοφυΐα, εφευρετικότητα, ισχυρή διαίσθηση και φαντασία. Το άτομο είναι εκκεντρικό στις πεποιθήσεις του και επιθυμεί τους νεωτερισμούς, τις επιστημονικές και ασυνήθιστες επιδιώξεις, διαθέτοντας μεγάλη αγάπη για την ελευθερία. Η διάθεση είναι ευχάριστη, ανθρωπιστική, κοινωνική, ευγενική. Υπάρχουν πολλοί φίλοι. Το άτομο συνήθως πετυχαίνει σε καθετί που έχει επιστημονικό η μηχανικό χαρακτήρα. Επίσης, σε συνεργασία με άλλους, πετυχαίνει στο δημόσιο βίο, μεγάλες εταιρείες, ραδιοφωνία, αερομεταφορές, αδελφότητες και κοινωνικά κινήματα.
     http://orion.jigsy.com/greek-pages γενικοτερα, ωραια σελιδα
     
    Aναλυτικα ολοι οι ωροσκοποι εδω: http://www.anew.gr/astrology/ascendant/index.php
     
  • ΛΟΠ @ 21.06.2011 13:59
    Αχ  ETOIL σε ευχαριστω!!!!!!Οποτε ουσιαστικα λογικα υδροχοοφερνω...Χαχα..
    XRISTINA1980  thanks for the help!!! ;p

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...