παρακαλώ περιμένετε...

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό και τετράγωνο με Πλούτωνα.

  • GwgwOuf @ 15.05.2011 00:56
    για γενεθλιο λεμε, ε?
  • GwgwOuf @ 15.05.2011 01:18
    θεωρω σε φαση πρωτη βλεπουμε το εξαγωνο με ουρανο.
    ανετο ατομο, κοινωνικο που τα πηγαινει καλα με τον περισσοτερο κοσμο. αφηνει ελευθερια στους αλλους γιατι εκτιμα πολυ τη δικη του. αρκετα αυθορμητο και πιθανα αρεσκεται στο να πειραματιζεται.
    οταν η σχεση γινεται πιο προσωπικη ενεργοποιειται και το τετραγωνο με πλουτωνα. πιθανα οταν θιχθει η ελευθερια του ή νιωσει με καποιο τροπο να βαλλεται τελος παντων ο προσωπικος του χωρος. προσωπικα θα ελεγα οταν νιωσει να απειλειται το ιδιο απο τα πολυ εντονα αισθηματα που προκαλει αυτη η οψη. ξερει οτι εχει τη δυναμη να ελεγξει την κατασταση και λογικα θα το κανει. λογω του εξαγωνου με ουρανο θα ελεγα το τετραγωνο εχει την ταση να εκδηλωνεται αυτοκαταστροφικα και οχι εις βαρος του αλλου μελους της σχεσης.
    και οι δυο οψεις ειναι δυναμικες και αρκετα ..σεξουαλικες!! πειραματισμος και εκτονωση μεσω αυτης της δραστηριοτητας λοιπον ειναι το αναμενομενο! woohoooo!! (...το ενδεχομενο το τετραγωνο να μπλοκαρει την εκφραση το βρισκω μικρο λογω του εξαγωνου)
  • GwgwOuf @ 15.05.2011 01:44
    χμμ...οχι δεν εννοουσα αυτο! αυτο μαλλον εχει να κανει με τον ουρανο σου. βαριεται ευκολα η αφροδιτη σε εξαγωνο με ουρανο. την κουραζει το αργο και το νωθρο. εχεις και ηλιο στον υδροχοο, οποτε φανταζομαι μηδενικη ανεκτικοτητα σε ο,τιδηποτε αργο....αργη σκεψη, αργη εξελιξη καταστασης κλπ. ειδικα αν εχει και ο ερμης σου οψη με ουρανο ή ειναι στον υδροχοο και αυτος, βλεπεις να σε κοιταζει ο αλλος σαν χανος (πού να σε προλαβει?) και σου'ρχεται να του σκασεις κουτουλια!!
    το τετράγωνο με πλουτωνα, εκτος του οτι σου προσδίδει εναν εξτρα ερωτισμο και μαγνητισμο, εχει δυο δυσκολες εκφανσεις. η μια ειναι απεναντι στους αλλους (χειριστικοτητα), η αλλη απεναντι στον εαυτο σου (αυτοκαταστροφη). οταν για παραδειγμα δεν παιρνεις αυτο που θες οπως το θες (απαιτητικος πλουτω) εξοργιζεσαι (ειναι ειπαμε και δυνατος ο ουρανος ετσι κι αλλιως). ειτε λοιπον βγαζεις αυτη την ενταση στον αλλο με συζητηση, φωνες -δεν ξερω, ειναι θεμα ταμπεραμεντου αυτο- ειτε το εσωτερικευεις. νιωθεις ανεπαρκης, δεν μπορεις να εκφρασεις και να διεκδικησεις τα θελω σου κλπ κλπ.
    καλα, τωρα που τα γραφω αναθεωρησα. δεν πρεπει να σου λειτουργει αυτοκαταστροφικα. μαλλον θα εισαι στην πρωτη περιπτωση...ε?
  • GwgwOuf @ 15.05.2011 11:53
    φιλεναδα η υπομονη ειναι κατι που δυστυχως θα χρειαστεις να δουλεψεις κι αλλο γιατι δε γινεται να κινουνται ολα με την ταχυτητα που τα θες:/
    τωρα η συνοδος δια κρονου ειναι μια πιο στατικη οψη (σχεδον το αντιθετο απο αυτες του ουρανου σου). ειναι τοσο "αργη οψη" που θα θες να τη σβησεις με μπλανκο! χαχαχα!! 
    "αργα και σταθερα" ειναι το μοτο της! οι στοχοι και τα ονειρα βασιζονται σε ρεαλιστικους και πρακτικους συλλογισμους και ακολουθεις με πειθαρχια και συστηματικοτητα την πορεια προς την πραγματωση τους, οντας διατεθημενη να παρεις το χρονο σου...δεν ξερω ποσο κοντα σου ειναι αυτο εχοντας τοσο δυνατο ουρανο...
    ειναι μια οψη που γινεται ορατη μετα τα 30 που το ατομο εχει αρχισει να κατασταλαζει. ο λογος ειναι οτι τα κινητρα του ατομου ειναι αμεσα εξαρτημενα απο την πορεια του περιγυρου του και της κοινωνιας γενικοτερα. δεν κυνηγαει κατι παραπερα απο αυτο που ηδη γινεται γυρω του-επαναπαυεται στο ρυθμο που εχουν διαλεξει οι αλλοι.
    το οτι ο διας κανει αρμονικη οψη με τον ηλιο ειναι ενα δειγμα αναγνωρισημοτητας -ισως και διασημοτητας ακομα. ειναι κατι που το ατομο αποζητα -να αναγνωριζονται οι προσπαθειες του- πραγμα ομως που θα ερθει μετα απο χρονια σκληρης δουλειας...
    επειδη εισαι τοσο ουρανια καλο θα ηταν να δεις τον οικο που βρισκονται διας και κρονος. επισης αν ο κρονος σου ειναι σε σκληρη οψη με τον αρη υπαρχει επιθετικοτητα και αποστροφη προς τις προαναφερθησες διακρισεις. αν ειναι σε αρμονικη οψη 'η υπαρχει αρμονικη δια ουρανου ή δια ποσειδωνα υπαρχει πιθανοτητα για οικονομικη ευημερια οσο προχωρας στη ζωη σου...
  • GwgwOuf @ 15.05.2011 12:37
    εισαι ακομα εξω ομως!!
    το οτι ειναι στον δωδεκατο διας κρονος (παρεπιπτονως εχω διαβασει οτι ο διας στο δωδεκατο ειναι πολυ καλη και τυχερη θεση- σαν φυλακας αγγελος ενα πραγμα) ισως να εχει να κανει με την πνευματικοτητα σου. δουλευεις αυτα τα θεματα με μεγαλη υπομονη και συνεπεια.
    εισαι δυναμιτης κοπελα μου!! διοχετευσε ολη αυτη σου την ενεργεια σε αυτο που σε γεμιζει και θα κανεις...παπαδες!! (μα εκφραση ειναι τωρα αυτη? γιατι καποιος να θελει να κανει παπαδες? τς τς τς!!)
  • GwgwOuf @ 15.05.2011 12:48
    χαχαχαχα!!!! και ειναι διαχρονικη αξια θα ελεγες!! οριστε magneto, βρικαμε την κλιση σου!!
  • GwgwOuf @ 15.05.2011 12:58
    και ετσι θα ξεδιπλωσεις ολη την ενεργεια και το ταπεραμεντο του ουρανου σου!! τσιφτετελι με ρασο...ικανοποιητικα εναλλακτικο για εναν υδροχοο, ε??
    οπωσδηποτε θα μας ποσταρεις τις φωτογραφιες...και ισως μετα απο αυτο η εκκλησια να αρχισει τις απολυσεις...
    "Magneto, οταν η εκκλησια αρχισε τις απολυσεις..the end of an era"!!

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...