παρακαλώ περιμένετε...

epirroes planitwn se sunastria-oikoi!

  • ETOIL @ 24.04.2011 20:49
    Όγδοος οίκος
    Ο 8ος οίκος κατά κύριο λόγο σχετίζεται με το σεξ, τα βαθύτερα στρώματα του ψυχισμού μας και τα χρηματοοικονομικά. Όταν ο Ήλιος του ενός μέλους «πέσει» στον 8ο οίκου του συντρόφου έχουμε ένα ζευγάρι το οποίο νιώθει βαθιά ψυχική επαφή, θέλουν να ενωθούν ψυχή τε και σώματι και συνήθως η σχέση αυτή χαρακτηρίζεται, ως η μοιραία σχέση της ζωή τους. Άκρως ερωτικοί μεταξύ τους, με το σεξ να έχει τον κυρίαρχο ρόλο στη ζωή τους. Λειτουργούν αρκετά διαισθητικά μεταξύ τους, ενώ το μέλος που έχει τον Ήλιο ρίχνει φως στις κρυμμένες πτυχές του ψυχισμού του άλλου. Η σχέση τους θα περάσει μέσα από ένα κυκεώνα κρίσιμων γεγονότων, από τα οποία θα αναγεννώνται και θα παίρνουν δύναμη. Ωστόσο, αν ο Ήλιος δέχεται δύσκολες γωνίες η σχέση δεν αποκλείεται να οδηγηθεί αργά και βασανιστικά προς την καταστροφή, μιας και τα συναισθήματα και των δυο είναι έντονα και βαθιά, τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά. Ο εκπρόσωπος του Ήλιου θα είναι ιδιαίτερα επιβλητικός και χειριστικός με το σύντροφο του, επιθυμώντας την μεταμόρφωσή του, ενώ θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά, θα είναι ζωτικής σημασίας.
     
     
    Δωδέκατος οίκος
    Ο 12ος οίκος σχετίζεται με το υποσυνείδητο και όλα όσα θέλουμε να κρύψουμε συνειδητά ή μη. Ρίχνοντας, λοιπόν, εκεί ο Ήλιος, το φως και τη λάμψη του, αυτομάτως φωτίζει κομμάτια της ψυχής του συντρόφου, με αποτέλεσμα όταν πρόκειται για τραυματικές εμπειρίες, να τον αναστατώνει. Στην αντίθετη περίπτωση, λειτουργεί επιβοηθητικά στην εξωτερίκευση συναισθημάτων που περίμεναν ένα κίνητρο, για να βγουν στην επιφάνεια. Η σχέση τους χαρακτηρίζεται ιδεαλιστική και ρομαντική, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν «τα στραβά μάτια» στις αδυναμίες του συντρόφου τους. Αν παρʼ ελπίδα κάνουν το «λάθος» και δουν την πραγματικότητα κατάματα, συνειδητοποιώντας πως ο σύντροφός τους είναι ένας κοινός θνητός όπως όλοι μας, απογοητεύονται. Πονόψυχοι, εξυπηρετικοί και προστατευτικοί μεταξύ τους, αναπτύσσουν ισχυρούς ψυχικούς δεσμούς κι έχουν την τάση νʼ απομονώνονται από το περιβάλλον τους. Συνήθως, μια τέτοια οικοθέτηση, την βλέπουμε σε ζευγάρια που ο ένας προσφέρει τις υπηρεσίες του για θεραπεία του συντρόφου του, σωματική ή ψυχική ενώ, δεν αποκλείεται η σχέση τους να είναι παράνομη, παραμένοντας για αρκετό χρονικό διάστημα κρυφή, από τα αδιάκριτα βλέμματα των άλλων.
  • marieta_sdk @ 25.04.2011 01:30
    se efxaristw paaara polu!!!!mpikes se kapoio site?
  • ETOIL @ 25.04.2011 12:17
    Εδωσα στο google ο οικος που φωτιζει ο συντροφος και βρηκα ενα αρθρο, δεν το θυμαμαι τωρα, για να δεις ομως ολες τις θεσεις που επηρεαζει το ενα ατομο το αλλο, υπαρχει αυτη σελιδα http://orion.jigsy.com/greek-pages/synastry/sun πας εκει που λεει θεσεις ηλιου, σεληνης, ερμη κτλ πας εκει που λεει θεσεις ηλιου, σεληνης, ερμη κτλ
  • marieta_sdk @ 25.04.2011 12:32
    ok,efxaristw kai pali!!!
  • Vivikoz @ 25.04.2011 15:49
    ΄Πολύ ωραίο ETOIL! και αυτό το site το'χω βρει κι εγώ είναι πολύ καλό!
  • ETOIL @ 26.04.2011 12:18
    Oντως ειναι πολυ διαφωτιστικη σελιδα και αναλυτικη

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...