παρακαλώ περιμένετε...

πως μπαινει στην πριζα ενας πλανητης?

  • vAIRsiFIRE @ 21.04.2011 11:43
    Ο πλανητης ενεργοποιητε απο οποιαδηποτε οψη που μπορει να κανει ενας διελαυνων.. ιδιατερη σημασια δινουμε στους πιο αργους, καθως σεληνη και ηλιος περνανε σχετικα γρηγορα και φευγουν.
    Οχι μονο ενεργοποιητε ο πλανητης που τρωει την οποια οψη, αλλα ενεργοποιουνται και οι οψεις που εχει αυτος ο πλανητης στον γενεθλιο..
    Ναι ενας Διας θα μπορουσε να εξισορροποισει, σαν να πεφτεις στα μαλακα, αλλα θα μπορουσε να μεγενθυνει κιολας, μην ξεχνας οτι το προθεμα του Δια ειναι υπερ- υπερβολικος στα ολα του!
    Εισαι σε καλο δρομο!
  • gemi @ 21.04.2011 11:55
    ευχαριστω ρε συ βερσακι .. δεν ξερεις ποσο με εχετε βοηθησει γιατι πολλα πραγματα και στα βιβλια αλλα και στο ιντερνετ οι αστρολογοι  θεωρουν δεδομενο οτι τα γνωριζουμε ή τα καταλαβαινουμε. με αποτελεσμα  εμεις οι καημενες οι πρωταρες  να πηγαινουμε σημειωτον. αλλα ειμαι σε καλο δρομο ε?  αυτο μου ανεβαζει το ηθικο..... θενκς
  • vAIRsiFIRE @ 21.04.2011 12:01
  • Infernal @ 22.04.2011 17:28
    RATSISMOS  xaxaxaxa
  • Ainigmatikos @ 22.04.2011 18:01
    αν δεν γουσταρετε τα γκρίγκλισ και τα κεφαλαία μην διαβάζετε τα ποστ πρόβλημα σασ άντε μας ζαλισατε εδώ μέσα με τησ παραξενιές σας
  • Librita @ 22.04.2011 19:18
    εε.....παιδια....
    καλη ανασταση,,,,,ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.......το θεμα δεν ειναι τι θες να γραψεις αλλα τι εχεις να πεις με αυτο που γραφεις....οπως κι αν το γραψεις ειναι το ιδιο!
     
  • gemi @ 23.04.2011 01:01
    ψυχραιμιααααααα...
    1 safiye ( αυτο δεν ειναι τουρκικο ονομα?) καλο ειναι να μη γραφουμε με κεφαλαια γιατι δειχνουν εντονη διαθεση . αν για παραδειγμα θελουμε να δειξου9με τη διαθεση μας να τσιριξουμε χρησιμοποιουμε τα κεφαλαια στο γραψιμο ή αν θελουμε να τα χωσουμε κλπ. γιαυτο αν γραφουμε  με κεφαλαια δημιουργειται μια ασχημη διαθεση σ'αυτον που διαβαζει οτι του φωναζουμε.  αυτο ειναι γνωστο σε οσους γραφουν σε διαφορα φορουμς γιαυτο γραφουμε με μικρα.
     
    2  τα γκρικλις ειναι οντως κουραστικα στο διαβασμα  γιαυτο καλο ειναι επισης να αποφευγονται
     
    3 μη μου ταραζετε τη magneto  γιατι ειναι και ευαισθητη..
     
    και τωρ ανομιζω οτι μπορουμε να παρουμε μια βαθια ανασα  .. και να μιλησουμε ηρεμα .. μεχρι να φυγουν αυτες οι ρημαδες οι αναδρομες... ναι?
  • gemi @ 23.04.2011 14:24
    safiye   δε μιλησα ασχημα σε κανενα ουτε προσβαλα κανεναν  με το ποστ μου . αν θελεις να ρωτησεις κατι ασφαλως μπορεις να το κανεις να εχεις ομως υποψη οτι η ευγενεια ειναι μεγαλο προσον. μπορει εσυ να τη βρισκεις γραφωντας αποτομα και απαιτωντας στην ουσια  απο μας να σου απαντησουμε  λες και σου χρωσταμε καμια απαντηση.παρολαυτα να ξερεις οτι μπορω κι εγω και ολοι να γινουμε αγενεις , αυτο δεν ειναι δικη σου αποκλειστικοτητα. το οτι δεν το κανω πιστεψε με ειναι απλως σημαδι αυτοελεγχου και ειλικρινα τα παω καλα σαυτο τον τομεα. δεν προκειται λοιπον να σου απαντησω αναλογως γιατι δεν εχει νοημα .και τελος να σου θυμισω οτι εγω εβαλα ενα ερωτημα που απαντηθηκε απο τα παιδια και μαλιστα εγινε και μια κουβεντα περι ανεμων και υδατων που πολυ την ευχαριστηθηκα και με πολυ καλη διαθεση μεχρι που εκανες την εμφανιση σου..αν λοιπον θελεις να ρωτησεις οτιδηποτε μπορεις ανετα να ανοιξεις ενα τοπικ να βαλεις την ερωτηση σου και οποιος ξερει και θελει μπορει να σου απαντησει.το αν εγω ξερω να σου απαντησω στην ερωτηση σου ειναι ενα αλλο θεμα που ουτε ειμαι υποχρεωμενη να το εξηγησω ουτε και εχω πλεον τη διαθεση
  • Infernal @ 23.04.2011 19:37
    Kalh anastash kai se sena Safiye...

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...