παρακαλώ περιμένετε...

διελευση απο ζωδιο και οικο

  • boa @ 19.04.2011 14:26
    1. ναι
    2. αν ο 1ος οίκος σου αρχίζει πριν από τις 19 του ζυγού, τότε ο κρόνος διελαύνει τον 1ο οίκο σου, αν ο 1ος οίκος σου αρχίζει μετά τις 19 του ζυγού τότε διελεύνει το 12ο οίκο σου και αν αρχίζει στις 19 τότε βρίσκεται στην ακμή του 1ου.
  • oliak @ 19.04.2011 14:34
    Προφανώς η σύνοδος κρόνου πλούτωνα πιάνει πολύ κόσμο...ποιος θα μας διαφωτίσει περισσότερο? Η δική μου είναι στον 6ο.
  • boa @ 19.04.2011 14:44
    ε ναι... είναι όψη γενιάς... εμένα στον 7ο...
    δεν νομίζω ότι έχω καταλάβει κάτι πάντως... δεν ξέρω και τι θα έπρεπε να καταλάβω βέβαια...
  • gemi @ 19.04.2011 14:47
    ειδατε πως φαινεται οτι ξεκουμπιστηκε ο ποσειδωνας ε?  αρχισε να δουλευει το συστημα... αν και το κουσουρι μου το αφησε.. δεν ειμαι σιγουρη οτι καταλαβαινω καλα tessy  μου ενα παραδειγμα ανεφερα για να σας δωσω να καταλαβετε και να καταλαβω κι εγω..
     
     
    για μενα τα πραγματα εχουν ως εξης. με πλουτωνα στις 17 μοιρες του ζυγου  εχει ηδη περασει ο μπαρμπουλης κρονος.. και αλωνιζει μεσα στον 5ο μου που αρχιζει πριν τις 19 του ζυγου..
     
    να ρωτησω και κατι αλλο. πως βρισκουμε τις γωνιες που κανει ο διελαυνων με τους γενεθλιους? .. μονο την αντιθεση εχω καταλαβει και τη συνοδο  τα αλλα ακομα τα παλευω...
  • ΑΛΦΑ @ 19.04.2011 15:10
    gemi Αν δεν μπορείς να μετρήσεις τις μοίρες που είναι 120 για το τρίγωνο και 90 για το τετράγωνο, υπάρχει ένα απλό τρικ. Όλα τα ζώδια της ίδια ποιότητας δηλ. όλα τα παρορμητικά, μεταβλητά, σταθερά, είναι μεταξύ τους σε τετράγωνα, εκτός από το απέναντί τους.
    Παράδειγμα. Σταθερά είναι ο Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος. Ο Υδροχόος κάνει αντίθεση με τον Λέοντα και τετράγωνο με τα υπόλοιπα. Το ίδιο και ο Λέοντας. Αντίθεση με τον Υδροχόο και τετράγωνο με όλα τα υπόλοιπα. Ο Σκορπιός κάνει αντίθεση με τον Ταύρο και οι δυο τους τετράγωνο με όλα τα υπόλοιπα.
    Στα μεταβλητά ο Ιχθύς κάνει αντίθεση με την Παρθένο και τετράγωνα με Τοξότη και Δίδυμο που μεταξύ τους κάνουν αντίθεση και τετράγωνα με Ιχθύ και Παρθένο.
     Στα παρορμητικά ο Κριός και ο Ζυγός αντίθεση μεταξύ τους και τετράγωνο με Αιγόκερω και Καρκίνο ενώ ο Αιγόκερος με τον Καρκίνο κάνουν αντίθεση μεταξύ τους και τετράγωνα με Κριό και Ζυγό. Ελπίζω να το κατάλαβες. Δεν είναι δύσκολο.
  • speech @ 19.04.2011 15:26
    Σε αυτο που ειπε η ΑΛΦΑ να συμπληρωσω πως τριγωνο κανουν πλανητες που βρισκονται σε τα ζωδια του ιδιου στοιχειου (γη,αερας.νερο,φωτια). 
    Εξαγωνο κανουν πλανητες στα ζωδια του νερου με πλανητες στα ζωδια της γης και πλανητες στα ζωδια της φωτιας με πλανητες στα ζωδια του αερα.
    Αν θες να δεις αν οι οψεις ειναι ακριβειας, θα κοιτας οι πλανητες στα αντιστοιχα ζωδια να ειναι σε κοντινες  μοιρες..πχ. εστω οτι εχεις αφροδιτη στην 23μοιρα του λεοντα κ αρη στην 25μοιρα του σκορπιου, οι δυο πλανητες κανουν μεταξυ τους κανουν τετραγωνο.
    Ελπιζω να βοηθησα....  
  • gemi @ 19.04.2011 16:45
    καλα ειστε πρωτοι!!! το χω με ολη τη γεωμετρια. επιτελους.... μη με παρεξηγειτε συνηθως δεν ειμαι τοσο μπερδεμενη.. τελευταια εμοιαζα λιγο με τη νταλια του παρα πεντε αλλα αισιοδοξω να το ξεπερασω και αυτο..αλφα και speech ευχαριστω πααααρα πολυ για τη βοηθεια..
  • vicky23 @ 20.04.2011 09:02
    καλα ε με τοσο διαβασμα σε κανα εξαμηνο ακομα εξπερ θα εχω γινει!!! για να τσεκαρω τωρα το γενεθλιο...

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...