παρακαλώ περιμένετε...

ερωτηση για διελευση Ουρανου

  • Starfemina @ 24.03.2011 23:03
    Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που δείχνει τι είναι αυτό που μας έλκει, πως συνάπτουμε σχέσεις, τι θεωρούμε όμορφο και ποθητό με αποτέλεσμα να θέλουμε να το αποκτήσουμε, καθώς και την σχέση μας με τα χρήματα.
    Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που δεν δέχεται περιορισμούς και έχει απρόβλεπτες και εκρηκτικές αντιδράσεις και εκφράζει την παρόρμηση μας για ελευθερία και αλλαγή.
    Τα πιθανά ενδεχόμενα μιας τέτοιας διέλευσης είναι τα εξής: Είτε  νιώθουμε κάπως αποκομένοι από τα συναισθήματα μας με αποτέλεσμα η συμπεριφορά μας στις σχέσεις που συνάπτουμε να είναι πιο απρόσωπη και ψυχρή, είτε να μας έλκουν οι μη συμβατικές σχέσεις ή άτομα που θεωρούνται εκκεντρικά. Σε μια τέτοια διέλευση, μας δημιουργείται η ανάγκη για συνεχή αλλαγή αλλά και πειραματισμό (ίσως και επιθυμία για πράγματα που δεν είχαμε τολμήσει ποτέ ως τώρα) και μια επίσης έντονη ανάγκη για ελευθερία και αποδέσμευση από καταστάσεις που νιώθουμε ότι δεν προχωράνε. Γι' αυτό το λόγο, δεχόμαστε πολύ δύσκολα τους περιορισμούς και τα όρια που μας επιβάλλουν οι γύρω μας και είναι πολύ πιθανό να αντιδράσουμε πολύ έντονα σε κάτι τέτοιο. Οι καινούριες και απρόβλεπτες γνωριμίες είναι επίσης ένα πιθανό ενδεχόμενο αλλά συνήθως ο Ουρανός δημιουργεί μεγάλη έξαψη στην αρχή και στην πορεία όλο αυτό λήγει το ίδιο απότομα όσο ξεκίνησε.

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...