παρακαλώ περιμένετε...

Μια βοήθειααααααααααα!!!!!!

  • ETOIL @ 24.01.2011 12:15
    20-1-1989 13:50 (GMT+02:00), Αθήνα, Ελλάδα

    Πλανήτης
    Ζώδιο
    Μοίρες
    Δεκαήμερο
    Σε οίκο
    Ακμές των οίκων

    Ήλιος
    στον Υδροχόο
    00° 25'
    Πρώτο
    9
    1ος  11° 09' Διδύμων

    Σελήνη
    στον Καρκίνο
    13° 59'
    Δεύτερο
    2
    2ος  03° 54' Καρκίνου

    Ερμής
    στον Υδροχόο
    10° 01'
    Δεύτερο
    9
    3ος  25° 01' Καρκίνου

    Αφροδίτη
    στον Αιγόκερω
    12° 11'
    Δεύτερο
    8
    4ος  18° 40' Λέοντα

    Άρης
    στον Ταύρο
    00° 39'
    Πρώτο
    12
    5ος  19° 06' Παρθένο

    Δίας
    στον Ταύρο
    26° 05'
    Τρίτο
    12
    6ος  29° 02' Ζυγού

    Κρόνος
    στον Αιγόκερω
    07° 51'
    Πρώτο
    8
    7ος  11° 09' Τοξότη

    Ουρανός
    στον Αιγόκερω
    02° 53'
    Πρώτο
    7
    8ος  03° 54' Αιγόκερου

    Ποσειδώνας
    στον Αιγόκερω
    10° 39'
    Δεύτερο
    8
    9ος  25° 01' Αιγόκερου

    Πλούτωνας
    στον Σκορπιό
    14° 59'
    Δεύτερο
    6
    10ος  18° 40' Υδροχόου

    Β.Δεσμός
    στους Ιχθείς
    06° 45'
    Πρώτο
    0
    11ος  19° 06' Ιχθύων

    Ν.Δεσμός
    στην Παρθένο
    06° 45'
    Πρώτο
    4
    12ος  29° 02' Κριού

    Κλήρος Τύχης
    στον Σκορπιό
    24° 43'
    Τρίτο
    6
     

    Ωροσκόπος
    στους Διδύμους
    11° 09'
    Δεύτερο
     
     

    Μεσουράνημα
    στον Υδροχόο
    18° 40'
    Δεύτερο
     
     




    Ζώδια Αρσενικά
    2
     
    Ζώδια Φωτιάς
    0

    Ζώδια Θηλυκά
    8
     
    Ζώδια Γης
    6

    Ζώδια Παρορμητικά
    5
     
    Ζώδια Αέρα
    2

    Ζώδια Σταθερά
    5
     
    Ζώδια Νερού
    2

    Ζώδια Μεταβλητά
    0
     
     
     
    Ο Ερμής στον Υδροχόο. Ο Ερμής σε αυτή την θέση χαρακτηρίζει ένα μυαλό ευφυές, εφευρετικό, διανοούμενο και εξαιρετικά δημιουργικό. Έχετε αντικειμενική, αμερόληπτη και σωστή κρίση. Οι ιδέες σας είναι πρωτοποριακές, πρωτότυπες, και έχουν μια γεύση από το μακρινό μέλλον. Έχετε τον τρόπο να πραγματοποιείται τις ιδέες σας και τα σχέδιά σας. Η τεχνολογία και τα ηλεκτρονικά μέσα μπορεί να σας απορροφήσουν σε μεγάλο βαθμό, σε σημείο μάλιστα να σας απομονώσουν. Αναζητάτε σχεδόν με μανία τις πληροφορίες και ανησυχείτε πως ποτέ δεν έχετε αρκετές. Η ανθρωπότητα και οι φίλοι είναι οι τομείς που ακονίζετε τον κοφτερό μυαλό σας και σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω Μια καρδιά που ξέρει να αγαπά σταθερά, βαθιά και υπεύθυνα. Οι ηθικές αρχές και η αίσθηση ευθύνης την κάνουν πολύ προσεκτική στην επιλογή συντρόφου. Μια αυθόρμητη αγάπη είναι έξω από την φύση της, εφόσον υπολογίζει την κοινωνική θέση και την οικονομική ασφάλεια που μπορεί να έχει. Οι άνδρες με αυτή την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση έλκονται από γυναίκες που έχουν κύρος και φιλοδοξίες, που τηρούν τις πατροπαράδοτες αρχές της οικογένειας. Οι γυναίκες αναζητούν περισσότερο την ευτυχία στα επαγγελματικά παρά στα προσωπικά. Ο ερωτικός σύντροφός τους μπορεί μεγαλύτερος (σε ηλικία ή θέση) από αυτούς. Ο γάμος είναι ιερό συμβόλαιο, που σέβονται απόλυτα και δύσκολα διαλύουν ακόμα και με σοβαρά προβλήματα.
     
    Ο Άρης στο Ταύρο Είστε άτομο με ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα. Δεν σας φοβίζει η σκληρή δουλειά, ενώ μπορείτε να δουλεύετε με υπομονή και ασταμάτητα προκειμένου να τη φέρετε σε πέρας. Έχετε μεγάλο πείσμα και δύσκολα αλλάζετε γνώμη αν πάρετε μια απόφαση. Παραμένετε ψύχραιμοι στις προκλήσεις και τον ανταγωνισμό. Αν φτάσετε όμως στα όριά σας, τότε θα μπορούσατε να γίνετε επιθετικοί και επικίνδυνοι. Η ερωτική ικανοποίηση και ο ερωτισμός είναι πολύ σημαντικά για την ισορροπία σας. Οι άνδρες με αυτή τη θέση του Άρη είναι κτητικοί, δεσποτικοί και κυριαρχικοί. Οι γυναίκες έλκονται από άνδρες που μπορούν να τις εξασφαλίσουν ασφάλεια και οικονομική σιγουριά. Και τα δύο φύλα έχουν δυνατές ερωτικές επιθυμίες αλλά και ερωτική πίστη. Ξέρετε να διακρίνετε την ποιότητα και σας ενθουσιάζουν τα είδη πολυτελείας. Οι δυνατοί πόθοι και οι υλικές επιθυμίες σας, απαιτούν ένα καλό εισόδημα, γι΄ αυτό κάνετε αρκετές θυσίες για το αποκτήσετε. Είστε άτομο των αισθήσεων και θα μπορούσατε να αναπτύξετε τα ταλέντα σας σχετικά με αυτές.
     
    Ο Δίας στο Ταύρο Είστε άτομο που αγαπά την ησυχία και τη βολή. Αντιπαθείτε το άγχος και ξέρετε πολύ καλά πως να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την υλική σας πρόοδο. Ζητάτε δύναμη και ασφάλεια και όταν αυτά απειλούνται μπορεί να γίνετε φανατικός. Πετυχαίνετε την ανάπτυξη μέσα από τις υλικές αξίες και ξέρετε πως θα φτάσετε στην υλική πρόοδο. Επιδιώκεται την ασφάλεια, την ηρεμία και την άνεση σας και σπάνια θα ρισκάρετε. Ο κόσμος των επιχειρήσεων είναι για σας εύκολη υπόθεση και η πεποίθησή σας - ότι το χρήμα φέρνει χρήμα, σας εξασφαλίζει πλούτο και ευημερία στη ζωή σας. Έχετε δυνατό ένστικτό σε θέματα οικονομικά και ξέρετε πότε να προχωρήσετε και πότε να σταματήσετε. Αδυναμίες: μισαλλοδοξία, φανατισμός, συντηρητισμός.
     
    Ο Κρόνος στον Αιγόκερω Είστε φιλόδοξος, υπομονετικός και πειθαρχημένος. Ο Κρόνος στη θέση αυτή σας παροτρύνει να προσπαθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις για την ηθική και υλική σας καταξίωση στη κοινωνία. Φιλοδοξείτε να φτάσετε στη κορυφή και εργάζεσθε γιʼ αυτό. Σπάνια δεν διακρίνεστε. Γίνεστε καλός διευθυντής, οικονομολόγος, επιστήμονας και μαθηματικός. Διαθέτετε άριστες οργανωτικές ικανότητες και θυσιάζετε την ευχαρίστηση στην ιδιωτική σας ζωή για τη καριέρα σας. Πολλές φορές υποφέρετε από συναισθήματα μοναξιάς, και καταπίεσης.
     
    Για περισσοτερα ψαξε την βιβλιοθηκη εδω και ψαξε ολες τις θεσεις-οψεις-οικους σου να δεις τι σημαινουν. Εκτος απο εδω μπορεις να ψαξεις στα http://www.anew.gr/astrology/horoscope/gr/index.php  ,  http://www.astrofree.com, εδω εχει πολυ αναλυτικα τις οψεις http://orion.viviti.com/greek-pages
     
  • ETOIL @ 24.01.2011 12:21
    Λίλιθ
    Παρθένος
    27.58

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...