παρακαλώ περιμένετε...

Υδροχόος - Σκορπιός???

  • queen of hearts @ 15.01.2011 20:24
    (Μα εχω γίνει η ξινή γεροντοκόρη του site!).. Αλλά βρε aquarious 22, η αστρολογία δεν είναι καφεντζού να σου πεί αν σε δυο μέρες βλέπει κρεβάτι με ένα Μ μελαχρινό! Εσύ τι λες? Δικός σου wannabe γκόμενος είναι, πώς το βλέπεις? Ταιριάζεται? Σε γουστάρει? έχετε μιλήσει για το τι θέλει ο καθένας? Κάνε ένα check σε αυτά και αφού φτάσετε σε ένα level , βλέπεις και τη συναστρία..
    Με συγχωρείς που είμαι τόσο κυνική και απόλυτη- δεν ειμαι ετσι στα φυσιολογικά μου- αλλά διαβάζω κάθε μέρα τέτοιου είδους πόστ και εχω αρχίσει και αναρωτιέμαι τι γίνεται με εμάς τις γυναίκες..
    With my best intentions, εύχομαι να πάει καλά..
  • aquarius 22 @ 16.01.2011 13:27
    Queen of the hearts ξέρω ότι προέχουν άλλα πράγματα πρίν τη συναστρία όπως και λές στο σχόλιο σου. Αλλά με τον συγκεκριμένο τύπο υπάρχει μεγάλο μπέρδεμα και για αυτό κι εγώ προσπαθώ να δώ αν φταίει κάτι τέτοιο. Anyway  ευχαριστώ για το σχόλιο σου και μην ανησυχείς κι έγω το ίδιο κυνική είμαι..
    Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου !
  • gemi @ 18.01.2011 20:09
    απο τα λιγα που ξερω οι υδροχοοι με σεληνη στο σκορπιο ειναι μια κατηγορια απο μονοι τους.
    η αφροδιτη στον τοξοτη ειναι πολυ ανεξαρτητη και δεν ξερω κατα ποσο αυτο ταιριαζει με μια σεληνη στο σκορπιο που ολοι ξερουμε τι σημαινει...επισης η σεληνη στο ζυγο ειναι μια σεληνη που αγαπα τα ομορφα και γλυκα κι οχι τις σκληρες  καταστασεις. ζυγιζει και συζητα κατι που μαλλον ειναι αντιθετο με την ανωτερω σκορπινα σεληνη.. δεν ξερω να σου πω αν ταιριαζετε ασφαλως, ουτε και ειναι χαρτοριχτρα να σε πω το γραμμενο σου.. αυτα για τις σεληνες μονο μπορω να πω και  αν κανω καπου λαθος διορθωστε με μην  παιρνω κι αθωους στο λαιμο μου..

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...