παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Stargazer Help - ΧΑΡΤΗΣ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 2.10 am

Θα ήθελα τα φώτα σας για το αν καταλαβαίνω σωστά. Θέλω να δω αν θα γίνει σχέση με αυτόν που με ενδιαφέρει. Εγώ είμαι Αφροδίτη και Σελήνη. Εκείνος είναι Ηλιος, Κρόνος (5ος στον Υδροχόο) και Άρης (7ος στον Κριο). Εγώ σαν Σελήνη στον Καρκίνο είμαι μια χαρά, αλλά φαίνεται να μην αγαπώ τον Κρόνο και τον Άρη!!! (Κρόνος σε αδυναμία, Άρης σε πτώση). Σαν Αφροδίτη είμαι στο Ζυγό, οπότε μια χαρά κι εκεί, αλλά αντιπαθώ τον Άρη. Σωστά μέχρι εδώ?? Έτσι νιώθει εκείνος? Ότι δεν ενδιαφέρομαι???

Σε λίγο όμως η Σελήνη περνάει στον Λέοντα. Ο Λέοντας αγαπάει τον Ήλιο αλλά όχι τον Κρόνο (Κρόνος σε αδυναμία). Επίσης η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό όπου κυβερνάει ο Άρης. Άρα θα αρχίσει ο Άρης να νιώθει ότι ενδιαφέρομαι για κείνον??? Επίσης η Σελήνη σε λίγο κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο. Αυτό σημαίνει ότι κάτι θα γίνει μεταξύ μας??

Εκείνος, από την άλλη, σαν Κρόνος είναι στο Ζυγό, οπότε αγαπάει την Αφροδίτη. Σαν Ήλιος όμως και σαν Άρης στον Τοξότη, και η Σελήνη και η Αφροδίτη, του είναι αδιάφορες. Σωστά?? Άρα τί συμπέρασμα βγαίνει?? Ή δε βγαίνει κανένα συμπέρασμα???

Μπορούμε επίσης να πούμε ότι η Σελήνη θα κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο (θετικό σημάδι) ή θεωρείται ότι είναι πολύ μακριά??

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...