παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Υδροχόος plus καρκίνος!? :s

Θυμήσου:

Μερικοί Καρκίνοι βαριούνται την διαδικασία «φλερτάρουμε, γνωριζόμαστε σιγά -σιγά κ.λ.π.». Θέλουν κατευθείαν απαντήσεις σε βασικές ερωτήσεις, όπως: «Ταιριάζουμε;», «Αγαπιόμαστε;» Το πρόβλημα είναι ότι συνηθίζουν να ρωτάνε τον εαυτό τους ή τον κολλητό τους, όχι εσένα πάντως. Εσύ θα δεις απλώς την μπάλα να γυρίζει. Ρώτα τον ευθέως τι συμβαίνει.

Ο Καρκίνος αγαπάει το σπίτι του και την ηρεμία του. Αν σκέφτεσαι σοβαρά για έναν Καρκίνο, μην διανοηθείς να μπεις στο τριπάκι να του αλλάξεις συνήθειες. Πιο εύκολα θα βρεις άλλον σύντροφο.

Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις με έναν Καρκίνο, είναι να παίρνεις τα λόγια του τοις μετρητοίς. Αν δεν διαβάζεις πίσω από τις γραμμές, ξέχνα τον. Κερδίζει χρόνο δημιουργώντας μια ιδέα για το μέλλον, αλλά μέσα του ξέρει ακριβώς ποια μέρα θα αρχίσει το «για πάντα».

Τέλος, δεν είναι απαραίτητα πιστός, αλλά όταν δεσμευτεί, γίνεται.

Ερωτευμένος ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Ένας αστρολόγος θα σου πει ότι οι Καρκίνοι αισθάνονται σε πολύ μεγάλο βάθος, αλλά σπάνια θα σου πει ότι έχουν την μοναδική ικανότητα να «παγώνουν» τα συναισθήματά τους. Με άλλα λόγια, αν δεν είναι επίσημα ερωτευμένος μαζί σου, μπορεί να απομονωθεί για να δει ξεκάθαρα τι γίνεται, από απόσταση. Όταν ερωτεύονται όμως, δεν τους είναι εύκολο να ξεκολλήσουν από μια σχέση. Ακόμα κι αν έχουν αποφασίσει ότι δεν πάει άλλο, τους είναι ευκολότερο να κάνουν την ζωή τους παράλληλα με την σχέση, ελπίζοντας ότι ο σύντροφός τους θα απηυδήσει και θα φύγει, παρά να δηλώσουν «ως εδώ». Βασικά, οι Καρκίνοι αποφεύγουν τις δύσκολες ερωτήσεις και τις σοβαρές συζητήσεις για σημαντικά θέματα, όπως η σχέση σας για παράδειγμα. Τους είναι δύσκολο να ανοιχτούν και να μιλήσουν για τα πραγματικά τους συναισθήματα. Αν το κάνει μαζί σου, να ξέρεις ότι υπερέχεις από όλους τους άλλους γύρω του. Οι Καρκίνοι μιμούνται με απίστευτη πιστότητα το σύμβολό τους, τον κάβουρα. Προτιμάνε τα πλάγια βήματα.

Επίσης, προτιμάνε να μένουν στο σπίτι, για διασκέδαση ή οτιδήποτε άλλο, γιατί εκεί, περιτριγυρισμένοι μόνο από οικεία στοιχεία νιώθουν περισσότερο άνετα από οπουδήποτε αλλού. Εκτός από το νερό ίσως. Από την ρευστότητα και την ηρεμία του νερού αναβλύζει η ζωηρή, παραστατικότατη φαντασία τους. Ρώτα τους για οτιδήποτε περίεργο, ανεξήγητο ή εξωπραγματικό και θα στο εξηγήσουν.

Απλά να θυμάσαι: για να ζήσεις και να αγαπάς έναν Καρκίνο πρέπει πρώτα να αποδεχτείς την ένταση των συναισθημάτων του. Μέσα τους διεξάγεται ένας πόλεμος, και θα θελήσουν να πάρεις μέρος κι εσύ. Δυστυχώς είναι πολύ απασχολημένος για να σου εξηγήσει, πόσο μάλλον να σου δείξει, τι του τρώει τα σωθικά. Θα πρέπει να το ανακαλύψεις μόνη σου.

Το ατού αυτής της σχέσης; Αν αποφασίσουν να συμπορευτούν θα αποτελέσουν άκαμπτη δύναμη. Όταν αποφασίσουν να συνδυάσουν τις ανόμοιες ενέργειες τους Καρκίνος και Υδροχόος θα βρουν την φυσική ισορροπία τους και θα διασκεδάσουν με την διαφορετικότητα τους αντί να φοβηθούν να αγαπηθούν.

 όοοολα αυτά που λέει το αγαπητό stardome για την συναστρία καρκίνου υδροχοου, είναι ααακριβώς ότι κ ο καρκίνος που δεν μπορώ να ξεκολλήσω!και ρωτώ... ας ξεχάσουμε λίγο τα ζώδια... πως?!μα πως "τα βγάζεις" πέρα με έναν τέτοιο άνθρωπο!κυκλοθυμικό, εσωστρεφή μέχρι αηδίας..κλπ κλπ!θα τρελαθώ!είναι τόσοκακό βρε καρκινάκια μου να εκδηλώνουμε κ που κ που τα θέλω μας και τα συναισθήματά μας στον άνθρωπο που "ταλαιρωρούμε"!?!?εεε?!?αχ... έχε χάρη που είστε τόσο γλυκούλια κ καλά παιδιά κ τα "υπομένουμε" όλοι οι άλλοι..αλλιώς... :P

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...