παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Σταση ζωης, περα απο την αστρολογια..

Γραφω.. και γραφω για να εκφρασω μια δυσαρεσκεια..

Με τις λιγοστες γνωσεις που εχω, θελω να απαντω σε ερωτησεις σε μελη του σαιτ.. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ να βοηθω κοσμο οπως και οποτε μπορω.. Πιο πολυ να δινω ελπιδα. Ημουν καποτε εκει... το εκει συμπεριλαμβανει την αγνοια μου, τις ηλιθιες ερωτησεις και τα αστοχα σχολια σε οτι αστρολογικο.. Ειχα ομως τροπο, ποτε δεν απαιτησα, ποτε δεν θυμωσα με ορισμενους που μου ειπαν να ξεκινησω απο την αλφα βητα..Ισα, ισα.. αυτοι στην τελικη με βοηθησαν πολυ παραπανω απο αλλους που μου εδιναν απαντησεις..

Ο τροπος ομως μερικων ειναι απαραδεκτος..

Εχετε μπει σε μια αστρολογικη κοινοτητα, σωστα?

Αρα σας ενδειαφερει η αστρολογια, σωστα?

Δεν μπορειτε να απαιτητε να σας απαντουν σε καθε ερωτημα σας, και να θυμωνεται οταν καποιος σας δινει πηγες, σας δειχνει τον δρομο ωστε να μπορεσετε μονοι σας να κατανοησετε ορισμενα πραγματα.

Οταν αρνηστε να 'μαθετε'..

Οταν τα θελετε ολα ετοιμα..

Οταν απαιτητε ο δρομος σας να ειναι ευκολος..

..δηλαδη ολοι οι υπολοιποι εδω μεσα που ξεστραβωνομαστε χρονια, το κανουμε επειδη ειμαστε μαζοχες, αργοσχολοι και δεν ξερω κι εγω τι αλλο?

 Ο τροπος αγαπητοι μου φιλοι.. ο τροπος ειναι το παν.. Δεν εχω κανενα προβλημα με τις 'χαζες' απλοικες ερωτησεις.. δεν εχω κανεναν προβλημα να εξηγω την αλφα βητα.. Εχω ομως ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα, οταν ο αλλος που εχω απεναντι μου, το θεωρει υποχρεωση μου, να το κανω.

 Μπορω να καταλαβω, και ξερω ποτε ο αλλος οντως δυσκολευεται αλλα ειναι προθυμος να μαθει και ποτε καποιος απλα τα θελει ολα spoon fed.. οταν ο αλλος ειναι 'τεμπελης'.. οταν ο αλλος νομιζει, οτι στην ζωη του θα εχει παντα τις απαντησεις που θελει..

Guess what? Life is a bitch!  Ποτε δεν θα υπαρχουν απαντησεις ετοιμες, οταν δεν υπαρχει η σωστη ταπεινη προσεγγιση.. οταν δεν υπαρχει η αληθινη διψα για μαθηση.. και αυτο δεν αφορα μονο την αστρολογια, αλλα ολους τους τομεις της ζωης μας και ιδιως τον εαυτο μας.. 

Αρα ολη αυτη η μιρλα και η απαιτιτηκοτητα μου λεει κατι και για το ποιον του ανθρωπου..

Η γνωση θελει κοπο και βαριεμαι αφορητα τους τεμπεληδες.

"Επισης οι κινεζοι λενε οτι αν δωσεις ενα ψαρι στον πεινασμενο, θα τον χορτασεις για μια μερα, αν του μαθεις να ψαρευει θα τον χορτασεις μια ζωη."

 

Ειλικρινα και φιλικα δικη σας, απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου.

ΥΓ. Stardome, ποτε δεν σε ευχαριστησα για ολα οσα μου εχεις προσφερει.. αν δεν υπηρχε το site, θα ημουν ενα τελειως διαφορετικο ατομο, με τελειως αλλη ζωη... Σ'ευχαριστω..

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...