παρακαλώ περιμένετε...

Επανασυνδεση;

  • elinamale @ 26.04.2010 01:47
    Είδα λίγο τον χάρτη σου. Αν λάβεις υπόψη σου ότι έχεις γενέθλιο άρη στον λέοντα σε σύνοδο με τον διελαύνοντα άρη, που κάνει αντίθεση με τον κρόνο σου και τον ερμή και τετράγωνο με τον ποσειδώνα σου στον 5ο οίκο, μάλλον έκρρυθμη την λες την τελευταία περίοδο.
    Συν το γεγονός ότι έχεις γενέθλιο ποσειδώνα στον 5ο που σου χαρίζει μία χάωση στα ερωτικά, ρομαντισμό φουλ και υπερβολή επίσης φουλ και είναι και σε ζώδιο του νερού, μάλλον δύσκολες χαρακτηρίζονται οι ερωτικές σου υποθέσεις και με πολύ αυτοθυσία...
    Ο γενέθλιος άρης σου στον 2ο σε αντίθεση με τους πλανήτες [ερμή, κρόνο] στον 8ο δείχνουν αντιδικίες για τα οικονομικά και κληρονομικά θέματα, οι οποίες πιθανόν να έχουν ενεργοποιηθεί τους τελευταίους μήνες.
    Ο κρόνος που διελαύνει από τον 4ο οίκο σου θα σε απομονώσει κάπως και θα σε δυσκολέψει σε ό,τι αφορά τον ιδιωτικό σου χώρο - ίσως έχεις έντονη την αίσθηση της μοναξιάς μέχρι να φύγει από τον ζυγό.
    Η αφροδίτη σου στον 7ο δείχνει ότι έχεις ανάγκη τον έρωτα και τον γάμο, ψάχνεις σύζυγο με καλή οικονομική κατάσταση και εμφάνιση, όμως ίσως έχεις πολλές απαιτήσεις από τους άλλους.
    Η σελήνη στον 6ο σε τετράγωνο σχεδόν ακριβείας με δία λέει να προσέχεις το συκώτι και το αίμα σου. Ίσως προβλήματα με υφισταμένους στη δουλειά.
    Ερμής στον 8ο = δυσκολίες με το σύντροφο σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, προσοχή σε νευρικές διαταραχές διότι πλήττεται από άρη.
    Ο θάνατος του πατέρα σου σηματοδοτείται από τον κρόνο στον 8ο που πλήττεται από τον άρη. Να δείχνεις προσοχή σε αντιδικίες, κληρονομιές, δικά σου ατυχήματα [μην παίρνεις ρίσκα χωρίς αναγκαίο λόγο], να κάνεις συχνά εξετάσεις αναλυτικές και να προσπαθείς να κοιμάσαι καλύτερα. Προσοχή στην κατάθλιψη.
    Ο ήλιος σου στον 9ο δείχνει σύνδεση με το εξωτερικό, αλλά επειδή πλήττεται από τον ουρανό πάλι θέλουν προσοχή οι αντιδικίες και τα ατυχήματα κατά τη διάρκεια ταξιδιών και εν γένει προβλήματα με το εξωτερικό.
    Δόξα τω θεώ η δουλειά πάει καλά με τον δία στο 10ο. Προσοχή σε πιθανή δυσφήμηση και μία γενική δυσκολία στην κοινωνική σου ζωή.
    Σε καμιά τετραετία ο πλούτωνας θα μπει στον οίκο του γάμου σου και μπορεί να ευνοήσει τα θέματα αυτά. Βέβαια θα έρθεις αντιμέτωπη με όλους τους εμφανείς εχθρούς σου. Προσοχή γιατί θα είναι δύσκολη η μάχη και αυτοί θα κινηθούν υπογείως.
    Μόλις ο άρης μπει στην παρθένο θα έχεις περισσότερη διάθεση για επικοινωνία.
    Μετά το 2012 και μόλις ο κρόνος μπει στον 5ο οίκο σου [έρωτας, φλερτ] θα συμμαζέψει λίγο τον ποσειδώνα εκεί και θα αντιμετωπίσεις πιο σοβαρά και πιο συγκρατημένα και συγκροτημένα τα πράγματα.
    Ο ουρανός από τον 10ο σε προβληματίζει για αλλαγή εργασίας και ίσως φέρνει και συγκρούσεις με προϊσταμένους.
    Η αφροδίτη θα μπει οσονούπω στον 12ο οίκο σου και τα της επανασύνδεσης δεν θα φεύγουν από το κεφάλι σου.
    Όμως ήλιος και ερμής στον 11ο οίκο σου σε προτρέπουν για εξόδους, διασκέδαση και φιλικές επαφές. Μήπως να το έριχνες λίγο έξω;
    Όσο για την επανασύνδεση, πραγματικά δεν μπορώ να σου πω! Δεν εξαρτάται μόνο από τον χάρτη σου βλέπεις! Αλλά ακόμη κι αν ήταν έτσι, η ζωή σε εκπλήσσει συνέχεια!
    Καλή τύχη!
  • FEGGARAKI @ 26.04.2010 17:07
     elinamale.. σ ευχαριστω πολυ που μπηκες στον κοπο να μου απαντησεις και ν αφιερωσεις τοσο χρονο για μενα...ειμαι ευγνωμων. Να σαι καλα παντα.
    Διαφωνω μονο στο σημειο  οτι ψαχνω συζυγο με καλη  οικονομικη κατασταση...ποτε δεν μ ενοιαξαν τα λεφτα και δεν τα υπολογιζω. Εχω ηδη κανει ενα  γαμο και δεν μ απασχολει αυτο.Αγαπη αληθινη ψαχνω...
    Παντως χιλια ευχαριστω για την απαντηση σου.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...