παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
apories!!

Καλησπέρα σε όλους! Λέγομαι Αθηνά και είμαι Υδροχόος!(τιμή μου και καμάρι μου) τώρα τελευταία εχω αρχισει να ασχολουμαι με τα ζωδια οποτε οπως καταλαβαινετε ειμαι αρχαρια ακομη! η απορια μου ειναι οτι καθως κοιτουσα τον χαρτη μου και τον χαρτη της κολλητης μου ανακαλυψα οτι ολοι οι οικοι μας ειναι στο ιδιο ζωδιο!!!! δεν ξερω ποσο συνιθισμενο η οχι ειναι παντως μου εκανε τρομερη εντυπωση!! γενικα ειμαστε κολλητες γυρω στα 10 χρονια και απο την πρωτη στιγμη που γνωριστικαμε ηταν λες και γνωριζομασταν χρονια! πιστευω οτι αν οντως υπαρχουν προηγουμενες ζωες παιζει να ειμασταν και διδυμες! ειναι το αλλο μου μισο και συμπηρωνει η μια την αλλη! να πω οτι εγω ειμαι γεννημενη 22/1/86 στις 22.50 και αυτη ειναι στις 22/7/85 στις 12.00 το μεσημερι. θα ηθελα πολυ να ακουσω καποιες γνωμες και θα χαιρομουν πολυ αν μου απαντουσε ο ιδιος ο κ.Πανοπουλος!

επισης εχω σχεση με αιγοκαιρω ο οποιος εχει ωροσκόπο αιγόκερω (17/1/81 στις 6.30 το πρωί) και εγω οπως ειπα ειμαι υδροχοος με ωροσκοπο ζυγο.. παλι καλα εχουμε ιδια σεληνη στους διδυμους! και με τον φιλο μου ειναι αυτο που λεμε μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε. 

τελος θα ηθελα να ρωτησω εχω ακουσει οτι στα ζωδια που τα κυβερνανε δυο πλανητες οπως το δικο μου κουμαντο κανει ο ενας. πως θα καταλαβω ποιος πλανητης κανει κουμαντο σε μενα??? 

ευχαριστω σε οποιον απαντησει προκαταβολικα!!!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...