παρακαλώ περιμένετε...

apories

  • locop @ 06.04.2010 16:02
    kalwsorises nerokouvalitria,christinaki!vasika fysika k tairiazeis m ydroxoo,apla to idio me to idio an k stn arxi 8 einai full st trela sto telos isws ginei vareto..8 s lega n dokimaseis m ix8y p eksisou tairiazeis..einai k gamw,vevaia 8 se valoun s arketi skepsi kali synexeia
     
     
  • blueview @ 06.04.2010 20:15
    Βρες πρωτα το γκομενακι και μετα ρωτα ζωδιο
  • christinaki queen @ 11.04.2010 20:20
    tnx r seis!!! ontws, stn arxi olo trela itan alla meta olo nera m kanei...ase!! tr,o ix8ys dn poluendiaferetai!! 8a dei3ei!! ti allo na pw?? me ta myalo pou koubalane k oi 2 toys...
    pantws tnx!!!
  • flamescreen73 @ 11.04.2010 21:51
    Συνιστώ να επιλέξεις τον Υδροχόο. Ο Υδροχόος είναι στον κόσμο του άλλα με διαφορετικό τρόπο απο τον Ιχθύ, ίσως υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας. Επίσης ο Υδροχόος, είναι αποστασιοποιημένος και προσεγγίζει τον έρωτα με σχεδόν φιλικό τρόπο, ο Ιχθύς θέλει να δένεται και κάποιες φορές τυλίγεται και σαν χέλι γύρω απο το πρόσωπο που αγαπάει - πιθανόν αυτό να μην αρέσει ιδιαίτερα σε μια Υδροχόο, ή να μην μπορεί να ανταποκριθεί που ο Ιχθύς θα το δει σαν έλλειψη ενδιαφέροντος και θα απογοητευτει(και μετα απο λίγο θα ξαναπροσπαθήσει και θα ξανααπογοητευτεί) και τελικά ίσως βγάλει κάτι σε πικρία που ούτε και ο ίδιος θα το θέλει. 
     
    Επίσης μάχεται χωρίς λόγο και αιτία ο ίδιος τον ευατό του πολύ. Πιθανόν να ακούσεις το κεφάλι του να εκρήγνυται κάποια στιγμή απο τις δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Θέλουν πάρα πολύ υπομονή. Αλλά αν δει αυτά που θέλει απο εσένα, πολύ δύσκολα δεν θα θελήσει να περάσεις καλά. Οι Ιχθύες λατρεύουν να κάνουν τους άλλους να περνάνε καλά(υποψιάζομαι ότι μπορούν να έρθουν και σε οργασμό μόνο και μόνο επειδή κατάφεραν να έρθει σε οργασμό ο άνθρωπος τους - υπάρχουν και κάποιοι που μπορεί να το θεωρήσουν ξενέρα αυτό όμως) γιαυτο και είναι απο τα ζώδια που κάνουν τους πιο περίεργους πειραματισμούς.
     
    Δυστυχώς δεν ξέρω καθόλου απο Υδροχόους, παρά γενικά, ελπίζω να σε βοήθησα πάντως.
  • christinaki queen @ 12.04.2010 17:43
    em, oxi, dn 8a to lega!! alla kalou kakou rwtaw!! pantws oti boi8ises...boi8ises!!!
    euxaristw!! an k dn nomizw pws se mia sxesi prepei nte k kl na tairiazoun zwdiaka...to 8ema einai na epile3eis auton p s aresei pio pl, oxi auton p tairiazei kalutera me esena zwdiaka!!!
     

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...