παρακαλώ περιμένετε...

???????????????????

  • dimi84kara @ 13.02.2010 20:41
    Τι της εκανες της κοπέλας?just joking...παίρνω αφορμή απο το γεγονος οτι εχουμε δυο ιδια στοιχεια με τη φιλη σου(ζωδιο-ωροσκοπος) για να σου πω οτι ειναι μια δυσκολη περιοδο για αύτην γιατι βάλλεται απο τον κρόνο σε ζωδιο και ωροσκόπο.Δεν ξέρω τι ωρα έχει γεννηθει αλλα αν ειναι και κοντά στη δική μου ώρα βάλλεται και στους 4 γωνιακούς οικους απο τον κρόνο.Ο δίας μπορει να βοηθησει με τον ωροσκόπο της(αν τον εχει φυσικά σε καλή θέση). Υπομονή...
  • analina @ 13.02.2010 23:44
    Δεν ξέρω να σου πω, αλλά εύχομαι να είναι περίοδος επανασύνδεσης για τα υδροχοάκια γενικότερα! Λες να βοηθάει καθόλου το wishful thinking?
  • constantinos @ 14.02.2010 11:25
    Ε ευχαριστω Dimi για την απαντηση αν και ξερω οτι σαν καρκινος θα πρεπει να εχω υπομονη μαζι της .......θα δειξει.....αν και δεν καταλαβα την επιρροη για τον Κρονο που ειπες αν θελεις εξηγησε μου..............η αληθεια ειναι οτι ψυχολογικα ειναι χαλια
    Analina μαλλον και εσυ κατι τετοιο ψαχνεις σωστα?
    εγω ξερω παντως οτι αν θελεις και πιστεψεις σε αυτο που θελεις το συμπαν συντελλει να το εχεις
  • analina @ 14.02.2010 12:06
    σωστά, σωστά! και θέλω και πιστεύω, αλλά το σύμπαν ήδη άργησε...ένα χρόνο...!!φακίρης έχω γίνει από την αυτοσυγκέντρωση!
  • constantinos @ 14.02.2010 12:33
    aNALINA ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ....ΖΗΤΑ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΟΘΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΟΘΕΙ.........ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ
  • dimi84kara @ 14.02.2010 12:41
    Kosta στον ωροσκοπο επειδη ειναι παρορμητικο ο καρκινος βάλλεται απο τον κρονο στα θεματ του 1 οικου.Σου εφερα ενα κομματι απο αστρομαθηματα για 1 οικο. 1ος Οίκος- . Ο πρώτος οίκος μας δείχνει πώς αντιλαμβανόμαστε το κόσμο γύρω μας. Μέσα από ποια οπτική γωνία αντιμετωπίζουμε το περιβάλλον μας. Πως αντιμετωπίζουμε γενικά τη ζωή. Την επίδραση που έχουμε στους άλλους. Το είδος της αποστολής μας στη ζωή. . Αυτό που παρατηρούν οι άλλοι όταν έρχονται σε πρώτη επαφή μαζί μας είναι τα χαρακτηριστικά και η συμπεριφορά που μας δίνει ο ωροσκόπος μας.
    Τώρα ως Κριος βάλλεται στα θέματα του 7 οικου που συμβολιζει και ο κρονος στο ζυγο και αγγιζει τις σχεσεις αμεσα.Μοτο ειναι οτι πεθαινει οτι δεν εχει γερές βάσεις.
    Οι 4 γωνιακοι οικοι 1,4,7,10 ειναι απο τους πιο σημαντικους και εγω τυχαινει στους οικους αυτους να εχω παρορμητικα ζωδια και επηρεαζομαι και σου ειπα οτι αναλογα με την ωρα γεννησης μπορει να συμβαινει και στην κοπέλα σου αυτό.Δηλάδη ο κρονος αξιολογητής και κριτής να κρινει και να διαλυει οτι δεν λειτουργει σε προσωπικοτητα,σπίτι-βάσεις,σχέσεις,επαγγελματικά.
  • analina @ 14.02.2010 20:15
    thanks! και καλή τύχη!

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...