παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αναγέννηση

Καλώς ήλθα στο κόσμο του stardome

Ειμαι καινούργια στην παρέα σας κ θα ήθελα κ.Πανόπουλε να με ενημερώσετε για κάποια πράγματα

Γεννήθηκα στις 15/2/1978 στις 01:15 το ξημέρωμα, πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι πρέπει να φύγω απο τον γάμο που ύστερα απο ένα ομηρικό κέρατο του πρώην συζήγου και πολλά ψέματα.

Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο στα προσωπικά (φτου!φτου τα επαγγελματικά πάνε καλά) αφού ο πρωην δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι εμείς μαζί δεν κάνουμε διότι έχουμε γίνει περισσότερο ανταγωνιστές παρά ζευγάρι με κοινή πορεία και γραμμή.

Δεν μ'αφήνει σε χλωρό κλαρί διότι έφυγα από ένα γάμο ύστερα απο ένα κέρατο που μου χάρισε και δεν μπορεί να διαννοηθεί ότι πρέπει να χωρίσουμε.

Ευελπιστεί σε μια νέα αρχή χωρίς να βλέπει τα λάθη που έχει κάνει.

Δεν προσπαθώ να βγάλω την ουρά μου απ' έξω αλλά την συγκεκριμένη στιγμή που έφαγα το κέρατο να σ'ενημερώσω ότι ήμουν στο κρεβάτι με εξωσωματική αφού ο πρώην μου δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει διαφορετικά. Τέλος το κέρατο το έκανε με μια απο τις καλύτερες μου φίλες - φίδι και με κόλλησε κ χλαμύδια.

 

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν κάποια στιγμή θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα για μένα; Θα ηρεμήσω κάποια στιγμή; Θα φύγει ο πρώην χωρίς άλλους καβγάδες και διαμάχες; 

Χρειάζομαι ηρεμία...πότε θα ρθει;  

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...