παρακαλώ περιμένετε...

Αντίθεση

  • dimi84kara @ 08.01.2010 00:55
    δεν νομιζω οτι ειναι τοσο τραγικο.ισως αν εχεις και καποια θετικη οψη στην αφροδιτη να φτιαχνει.δηλ εγω που εχω αντιθεση σεληνη και ερμη με πλουτωνα?τα συναισθηματα πρεπει να ναι παντα οτι να ναι και να μην επικοινωνω με κανενα?δεν ειναι ετσι...
  • dimi84kara @ 08.01.2010 01:04
    . Βλέπουν τη κατεύθυνση που πρέπει να πάρουν για να αισθανθούν πιο ισορροπημένοι Αυτή είναι η ενέργεια της αντίθεσης? μιας όψης που αναζητάει αρμονία μέσα από το αντίθετό της. Αυτό ισχύει για όλα τα ζευγάρια των αντίθετων ζωδίων (Ταύρος/Σκορπιός-Δίδυμοι/Τοξότης- Καρκίνος/Αιγόκερως- Λέων/ Υδροχόος- Παρθένος/Ιχθύες). Έχουν σημαντικές διαφορές αλλά είναι και τόσο συμβατά μεταξύ τους ώστε να διδάξουν ο ένας τον άλλο. Όπως το yin και το yang έτσι και στη ζωή οι αντιθέσεις βοηθάνε για να συμπληρώσουμε το παζλ ώστε να φτάσουμε στην ολοκλήρωση.
  • dimi84kara @ 08.01.2010 01:06
    Ξαναθυμίσου για λίγο το τετράγωνο. Είναι μια όψη δυναμική που δημιουργεί ένταση και δράση. Πολλαπλασίασε το τετράγωνο των 90 μοίρες επί δύο κι έχεις την αντίθεση. Η αντίθεση περιέχει μερική από την ενέργεια του τετραγώνου, αλλά η αντίθεση φαίνεται ότι πάντα επηρεάζει τη ζωή μας μέσω των άλλων ανθρώπων. Ενώ το τετράγωνο απαιτεί σκληρή δουλειά, η αντίθεση απαιτεί συμβιβασμούς.
  • dimi84kara @ 08.01.2010 01:10
    και γω δηλ στν επικοινωνια και στα συναισθηματα επιβαλλεται να λειτουργω και λιγο σα σκορπιος..(αντιθεση).δηλαδη να σωπαινω ποτε ποτε ,να μην εκτιθεμαι τοσο και να ειμαι και λιγο πιο συγκρατημενη....για αυτο σου λεω οτι αυτα που γραφω τα εχω κανει copy paste απο τα αστρομαθηματα
  • Fob51 @ 09.01.2010 18:17
    Pufibar για την αντιθεση αφροδιτης-πλουτωνα γραφει σαδισμος,ερωτικες δυσκολιες,δυσκολη σταθεροτης,απωλεια αγαπημενων προσωπων.Συχνα κατι μοιραιο αντιτιθεται στο ελευθερο σεξουαλικο παιχνιδι.Για μια γυναικα αποπλανηση,δεσμοι που μπερδευονται σε παραξενες καταστασεις.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...