παρακαλώ περιμένετε...

ap to kako sto xeirotero...

  • elinamale @ 22.12.2009 00:49
    Θα είσαι καλύτερα από τον Γενάρη του 2010 που θα μπει ο δίας στους ιχθείς. Θα σε ευνοήσει ψυχολογικά
  • oliak @ 22.12.2009 00:54
    Α, νάτος πάλι αυτός ο Δίας...Το 2011 που θα είναι???
  • elinamale @ 22.12.2009 00:58
    Με τη σειρά τους παίρνει. Από την αρχή. Δηλαδή στον κριό
  • oliak @ 22.12.2009 01:04
    Δηλαδή άλλα δώδεκα χρόνια να έρθει πάλι σε εμάς...Έχω την εντύπωση πάντως ότι τα καλά που έφερε θα αργήσουν λίγο να γίνουν αντιληπτά άλλά θα γινούν. Νομίζω ότι έβαλε πολλούς από εμάς να αντιμετωπίσουμε τουσ φοβούς μας και να τους ξεπεράσουμε...
  • elinamale @ 22.12.2009 01:07
    Υποτίθεται ότι ο δίας κάθε χρόνο ευνοεί έναν σου οίκο.
    Έχω ωροσκόπο ιχθύ δηλ στον 1ο οίκο και υδροχόο στον 12ο οίκο
    Εμένα δηλαδή διήλθε από τον 12ο και χαΐρι δεν είδα.
    Περιμένω να μπει στον 1ο μου να με ευνοήσει κάπως πιο φανερά.
    Εσένα από πού διήλθε;
    Πού έχεις ιχθύ και πού κριό;
  • oliak @ 22.12.2009 01:13
    Ωροσκόπο ταύρο, κριό στον 12ο και ιχθύ δεν βλέπω να έχω κάπου αν και στο χάρτη φαίνεται να είναι στον ιχθύ στην επεξήγηση δίπλα λέει 11ο στον υδροχόο. Βγαίνει άκρη?
  • elinamale @ 22.12.2009 01:19
    κατά πάσα πιθανότητα όλος ο οίκος του ιχθύος συμπεριλαμβάνεται στον 11ο. Ο ιχθύς προηγείται του κριού. Αν έχεις υδροχόο στον 11ο και κριό στον 12ο σημαίνει ότι ο ιχθύς είναι μέσα στον 11ο δηλαδή στον οίκο της φιλίας και των στόχων. Όχι πολύ δυνατός οίκος, από αυτούς δηλαδή που βλέπεις τρανταχτές αλλαγές, αλλά λογικά ο δίας πρέπει να βοήθησε την κοινωνικότητα, την επαφή με τους φίλους και ίσως να ξεκαθάρισες περισσότερο τους στόχους σου. Θα συνεχίσει να το κάνει και στον ιχθύ.
    Μετά περνάει στον τομέα του υποσυνειδήτου: ισχυρή διαίσθηση, καλά όνειρα, ευχάριστα και πάντα κάτι θα σε σώζει από συκοφαντίες, παρεξηγήσεις και κρυφούς εχθρούς τελευταία στιγμή.
    Αυτά νομίζω.
  • elinamale @ 22.12.2009 01:23
    Α και για τον γενικό προσανατολισμό στη ζωή σου, δες πού βρίσκεται η αφροδίτη σου. Αφού έχεις ωροσκόπο ταύρο, ο κυβερνήτης σου είναι η αφροδίτη. Δες οίκο αφροδίτης, όψεις της με άλλους πλανήτες για να βρεις την εμμονή να το πω, την έφεση να το πω... τον βασικότερο δρόμο που θα βαδίσεις. Κατάλαβες ελπίζω.
  • oliak @ 22.12.2009 01:27
    Σ' ευχαριστώ πολύ για τα διαφωτιστικά σχόλια. Απ' ό, τι μπορώ να καταλάβω γνωρίζεις αρκετά επί του θέματος. Μπορώ να επωφεληθώ της γνώσης σου αν έχεις χρόνο και να μου δώσεις κάποιες διευκρινίσεις για τον χάρτη μου?
  • elinamale @ 22.12.2009 01:32
    Ναι αμέ! Θα χαρώ να βοηθήσω... Πρέπει να γράψεις ημερομηνία και ώρα γέννησης και μπορώ να σου πω τα βασικά. Δεν γνωρίζω και τόσα όσα φαίνεται.
  • oliak @ 22.12.2009 01:40
    9/2/1978 'ωρα 11.30π.μ. Θεσσαλονίκη. Κάθε προσφορά δεκτή Καλή σου νύχτα και ες αύριον τα σπουδαία!!!
  • elinamale @ 22.12.2009 01:43
    Καληνύχτα! Θα δω τι μπορώ να κάνω!!
  • elinamale @ 24.12.2009 00:10
    oliak ευχαριστώ για την πρόσκληση! Χρωστάω κάτι. Λοιπόν διαπιστώνω περίπου τα εξής:
    Έχεις Δία στον 2ο οίκο, δηλαδή τύχη στο να εξοικονομείς χρήματα και άλλα υλικά αγαθά. Αλλά επειδή ο Δίας φημίζεται για την υπερβολή του ενδέχεται να τα σπαταλάς κιόλας. Ιδίως αφού ο Δίας κάνει τρίγωνο με τον ήλιο σου που είναι στον υδροχόο και στον 10ο οίκο (μεσουράνημα). Αυτό σημαίνει ότι μάλλον τα ξοδεύεις για να προβληθεί η προσωπικότητά σου στον επαγγελματικό χώρο.
    3ος οίκος Άρης στον καρκίνο. Σχέσεις με αδέρφια ίσως λίγο επιθετικές. Η δράση σου (άρης) σε αντίθεση με καριέρα. Αυτοσαμποτάρεσαι στην εργασία σου. Όχι λόγω εσωτερικής διαμάχης. Απλά οι πράξεις σου έρχονται σε αντίθεση καμιά φορά με αυτά που θα αναμένονται από εσένα. Έχεις κ ανάδρομο άρη, δηλαδή με δράση πιο εσωτερική, οπότε ενδέχεται οι άλλοι να το εκλαμβάνουν ως αντίφαση στο χαρακτήρα σου.
    4ος οίκος = ρίζες. Έχεις τον κρόνο εκεί. Κάτι συνέβαινε στο σπίτι σου. Ένας περιορισμός που σου έχει δημιουργήσει ανασφάλεια. Ψάχνεις παντού το σπίτι ΣΟΥ, εκεί που θα είσαι ασφαλής. Και αυτό θα αργήσει να έρθει γιατί ο κρόνος τα αργεί όλα... Ο Κρόνος σε αντίθεση με τον ήλιο σου που είναι στον 10ο οίκο. Πιθανόν να μην ανέχεσαι εύκολα τους περιορισμούς στην προσωπικότητά σου και στην έκφρασή σου όπως αυτοί επιβάλλονται από την εργασία σου. Άρα αναζήτάς μια εργασία πιο φλου και ελεύθερη. Πάλι η έκφραση αυτή είναι εξωτερική.
    6ος οίκος (υγεία και εργασία): πλούτωνας και ουρανός. Προσοχή πολύ στην υγεία σου. Ανατροπές και δοκιμασίες. Εκεί θα μεταλλαχθείς.
    7ος οίκος γάμου και συνεργασιών: ποσειδώνας. Εξιδανικεύεις και θεοποιείς τους ανθρώπους με τους οποίους σχετίζεσαι και συνεργάζεσαι. Τετράγωνο με τη σελήνη στους ιχθείς. Εσωτερική πάλη: ενίοτε ξέρεις ότι δεν είναι θεοί, αλλά πιάνεις άκρα. Ναι είναι θεοί, όχι δεν είναι θεοί. Και μπερδεύεσαι. Ψυχισμός με μία θολή αίσθηση της πραγματικότητας σε ό,τι αφορά τους άλλους.
  • elinamale @ 24.12.2009 00:27
    10ος οίκος = καριέρα. Έχεις ερμή σε σύνοδο = ευστροφία, επικοινωνία, μεταδοτικότητα. Πρέπει να κάνεις ένα επικοινωνιακο επάγγελμα. Ειδικά δε στον υδροχόο = τεχνολογίες, επιστήμες κλπ. Ήλιος μέσα στον 10ο = εκεί θα λάμψεις, εκεί θα ναι πιο εύκολα, εκεί εκφράζεσαι. Αφροδίτη εντός = χρήματα και συνεργασίες. Τα χρήματα θα βγουν από τη δουλειά σου. Σε τρίγωνο με δία = εύκολα κερδίζεις χρήματα. Ευνοεί τη σύναψη σχέσεων. Οι στενές διαπροσωπικές σχέσεις προκύπτουν από τον τομέα αυτό.
  • elinamale @ 24.12.2009 00:42
    11ος οίκος της φιλίας και των στόχων: σελήνη και μάλιστα στους ιχθείς. Ιδανικά, φιλία, αγάπη, οι στόχοι καθορίζονται από τον ιδεαλισμό και τον ανθρωπισμό των ιχθύων. Πιθανή η εξάρτηση από φίλους καθώς και το δίπολο των ιχθύων (κρυψίνοια κλπ).
    Παρατηρήσεις:
    1. Μεγάλος ο 12ος οίκος = πολλές μοίρες (υποσυνείδητο). Ακμή στον κριό. Ο κυβερνήτης του οίκου (άρης) είναι στον 3ο οίκο και ανάδρομος.
    Κινητικότητα στο υποσυνείδητο σε ό,τι αφορά τα θέματα του 3ου οίκου και εσωτερική (ανάδρομος).
    2. Επίσης μεγάλος ο 6ος οίκος.
    3. Κυβερνήτης του ωροσκοπίου σου είναι η αφροδίτη, που είναι στον 10ο οίκο. Αυτός κυρίως απασχολεί το ενδιαφέρον σου και καλά κάνει.
    4. Προσοχή στο τετράγωνο του ουρανού (6ος οίκος) με τον ήλιο= εκκεντρικότητα στη δουλειά, νευρικότητα, πιθανά ατυχήματα και ανατροπές στην υγεία.
    5. Πολλές όψεις του ήλιου. Σου αρέσει να προβάλλεσαι και να προβάλλεις τη δουλειά σου. Προσοχή στον άρη στον καρκίνο = κοιμάται όρθιος.
    6. Ο κρόνος απέχει κάτι λίγες μοίρες από τον 5ο οίκο (φλερτ, παιδιά) και στον λέοντα (πατρότητα). Εκτός από τον 4ο όπου τον έχεις κανονικά, παίρνει και χαρακτηριστικά του 5ου (ανασφάλειες, αναστολές και περιορισμό).
    7. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ποσειδώνα. Απέχει κάτι λίγες μοίρες από τον 8ο. Ποσειδώνια αντιμετώπιση του θανάτου, της διαχείρισης χρημάτων των άλλων, κληρονομιών, ψυχισμού. Μάλλον ο ποσειδώνας στον οίκο αυτό θέλει προσοχή. Έχεις και το τετράγωνο με τη σελήνη στους ιχθείς... Προσοχή στις πλάνες.
  • elinamale @ 24.12.2009 00:48
    Το γερό σου χαρτί είναι η καριέρα σου, η οποία πρέπει λογικά να είναι υδροχοϊκή. Προσοχή στην εκκεντρικότητα και στο πώς η εξωτερική δράση σου εκφράζεται στους τρίτους και σε εσωτερικές διαμάχες ήλιου, αφροδίτης και κρόνου με τον ωροσκόπο σου. Αυτά δεν μπορώ να στα εξηγήσω πολύ καλά.
    Αυτά τα ολίγα.
    Περιμένω να μου πεις αν πρέπει όντως να ασχολούμαστε αστρολογία ή να κοιμάμαι νωρίτερα τα βράδια. Αν δεν τα πούμε νωρίτερα, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!
  • oliak @ 24.12.2009 02:17
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου! Άκρως χρήσιμη η ερμηνεία του χάρτη. Όσο για την έρωτηση εγώ ψηφίζω ύπνο, δεν υπάρχει καλύτερο...αλλά ως άνθρωπος που εκτιμώ και απολαμβάνω την ηρεμία της νύχτας προτιμώ να κοιμάμαι λίγο παραπάνω το πρωί Και τα άστρα ταιριάζουν στη νύχτα νομίζω, εκτός κι αν τα χρησιμοποιείς κατ' εφαρμογή της ρήσης "όποιος δεν βρίσκει λύσεις ψάχνει προφητείες"...Πιστέυω ότι μπορούμε και καλύτερα. Καλά Χριστούγεννα!!!

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...