παρακαλώ περιμένετε...

Τι θα γινει στον αισθηματικό τομέα στο μελλον...

  • elinamale @ 21.12.2009 02:38
    Είδα λίγο τον χάρτη σου και έχεις ωροσκόπο υδροχόο. Δυστυχώς ο ήλιος σου κάνει τετράγωνο με τον ουρανό, οπότε έχεις ανατροπές γενικά, που αφορούν κυρίως την κοσμοθεωρία σου. Έχεις αφροδίτη στον αιγόκερω, δηλαδή σε όχι ιδιαίτερα θερμό ζώδιο, στον οίκο της φιλίας (11ο). Ο 5ος οίκος που αφορά στο φλερτ έχει ακμή στον καρκίνο, δηλαδή σε συναισθηματικό ζώδιο, και έχει μέσα τον κρόνο που ισοδυναμεί με περιορισμό και ανασφάλεια στο να φλερτάρεις εύκολα. Η σελήνη σου είναι στους ιχθείς και στον 1ο οίκο της προσωπικότητας, που σημαίνει ότι είσαι μητρικός και στοργικός. Ο πλούτωνας, ο πλανήτης του σεξ, βρίσκεται στον οίκο του σεξ αλλά σε τετράγωνο με την αφροδίτη σου, που σημαίνει ότι στις σχέσεις λειτουργείς με πάθος, βαθύ συναίσθημα αλλά και με τάσεις εξουσίας. Ο ερμής της επικοινωνίας βρίσκεται στον 12ο οίκο, στον αιγόκερω και ανάδρομος, δηλαδή δεν είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός σε ό,τι αφορά συναισθηματικά θέματα.
    Έχω μπερδευτεί με τον ήλιο που φαίνεται να είναι στον 12ο οίκο, αλλά επειδή είναι σε σύνοδο με τον ωροσκόπο παίρνει τα χαρακτηριστικά του 1ου οίκου. Παραείσαι υδροχόος δηλαδή. Και μάλλον έχεις και ψιλοδιχασμό γιατί έχεις τη συναισθηματική σελήνη που συγκρούεται με τη νευρικότητα του υδροχόου. Πάντως γενικά από τον χάρτη σου φαίνεται να διαθέτεις μεγάλη ψυχική δύναμη.
    Λογικά με τον δία στον υδροχόο και στον 1ο οίκο της προσωπικότητας ένας τομέας θα πήγε καλά φέτος. Τώρα που θα μπει στους ιχθείς συνεχίζεται η εύνοια αυτή πάλι στον οίκο της προσωπικότητάς σου (σχέση, εργασία κλπ) μόνο που θα είσαι και πιο αισιόδοξος.
    Δυστυχώς όλο σχεδόν το ζώδιο των ιχθύων είναι στον οίκο της προσωπικότητάς σου, έχεις και διέλευση ουρανού, δηλαδή συνεχών ανατροπών.
    Επειδή τα υδροχοάκια έχουμε ταλαιπωρηθεί, εγώ εύχομαι σε όλους μας ό,τι καλύτερο για το νέο έτος.
  • elinamale @ 22.12.2009 00:45
    Ευχαρίστως να δω τον χάρτη, αν μου δώσεις τα στοιχεία σου...
  • dimi84kara @ 23.12.2009 00:52
    σωστά...3-4-1984 και ώρα 13:00.Τόσα χρόνια νομιζα οτι ειχα λεων ωροσκοπο και εδω με την θερινη ωρα βγηκε καρκινος και το χω παρει βαρεως....
  • sirogirg @ 01.03.2010 09:37
    elinamale καλημέρα,

    αν και καθυστερημένα σε ευχαριστώ πάρα πολύ που είχες την καλοσύνη να ασχοληθείς με την καταχώρησή μου.

    Το είδα την κυριακή που μας πέρασε.

    Ευχαριστώ πολύ

έχουν γενέθλια 216 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θεολόγος, Αρσένιος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...