παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
magic flower

  Ένα μαγικό λουλούδι που άλλαζε μορφές, υπέροχο, αιχμαλώτισε τη ματιά μου, όλα τριγύρω ξεθώριασαν μπροστά του. Άρχισα να του μιλάω όπως κάνω με όλα τα λουλούδια του κήπου. Κι αυτό απάντησε και πιάσαμε κουβέντα. Μετά από ώρα πολλή άρχισα να καταλαβαίνω περισσότερα και περισσότερο μαγευόμουν από τα χρώματά του.
 " Εμπιστεύσου με" του είπα, "δε θα σε κόψω, είσαι τόσο πολύτιμο κι εγώ αγαπώ τα πολύτιμα του κόσμου". Δε με εμπιστεύτηκε πραγματικά. Κάθε τόσο έκανε κόλπα και δοκίμαζε την ειλικρίνειά μου. Με κούρασε και του το είπα. "Αν είναι να βγάζεις τα αγκαθάκια συνέχεια, άσε με καλύτερα να γυρίσω στα δικά μου, συνηθισμένα λουλούδια". Με διαβεβαίωσε πως δε θα ξανασυμβεί. Ενθουσιασμένη, του μίλησα για τις σκέψεις μου. Μου φάνηκε πως φώτισε για λίγο.
  Την επόμενη το βρήκα θλιμμένο. Άρχισα πάλι να του χαμογελώ αλλά αυτό κρύφτηκε. Θα έχει κουραστεί σκέφτηκα κι έκανα λίγο πίσω. Αργότερα επέμεινα και έστειλα μια δροσοσταλίδα μήπως το αναζωογονήσω. Και τότε, με τσίμπησε.
- Είχες πει πως δε θα το ξανακάνεις, τι να κάνω τώρα εγώ; παραπονέθηκα.
- Ζήτα συγνώμη και πάλι δε θα σε συγχωρήσω! είπε.
- Συγνώμη για κάτι που δεν έκανα; Έσταξα για να έχεις δροσιά. Κατάλαβα..Η θλίψη και η χαρά σου, αυθύπαρκτες, καμμία σημασία αν είμαι δίπλα ή όχι. Δε θέλησα ποτέ να σε αλλάξω, είδα σε κάθε σου μορφή αγαπημένα χρώματα. Εσύ γέλαγες και άνθιζες στο είδωλό μου μόνο, σε μια αντανάκλασή μου.

Αποτραβήχτηκα για να φωτίσει ξανά.
Και το λουλουδάκι στην αρχή έσκυψε, μετά κοίταξε τον ορίζοντα κι άρχισε πάλι να μεταμορφώνεται και να λάμπει, όμορφο και μοναδικό.

υ.γ. Ily = συντομογραφία του I love you
       iay= μάντεψε..
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...