παρακαλώ περιμένετε...

Μελέτη αστρολογίας

  • astropet @ 20.08.2009 14:22
    vanastasaki, όσο περνάει ο καιρός, τόσο καταλήγω στο ότι η αστρολογία - είτε μοντέρνα είτε παραδοσιακή - δεν μπορεί να πει τίποτα με σιγουριά...

    Τέλος πάντων, για αρχή, ο πλανήτης της αστρολογίας για τους μοντέρνους είναι ο Ουρανός και για τους παραδοσιακούς ο Ερμής. Δες αν είναι αυτοί οι δύο δυνατοί στον χάρτη σου.

    Βέβαια, ο Robert Hand, ένας από τους πιο γνωστούς και σεβαστούς αστρολόγους, έχει έναν Ουρανό που αν θυμάμαι καλά δεν κάνει τίποτα το ιδιαίτερο κι έναν Ερμή σε αδυναμία στον Τοξότη, καμμένο, στον 6ο οίκο και σε αντίθεση με ανάδρομο Κρόνο στον 12ο, ένα χάλι μαύρο κοινώς... Οπότε μην το δέσεις και κόμπο. (Από την άλλη όμως, για να είμαι δίκαιος, έχει κι έναν Δία - κυβερνήτη των πλανητών του στον Τοξότη - σε έξαρση στον 1ο οίκο, οπότε μπορεί και να σώζεται από κει...)

    Για σχολές που ρωτάς, στην Ελλάδα αυτό που γίνεται είναι περισσότερο σε στυλ σεμιναρίων, αν δεν κάνω λάθος. Στο εξωτερικό, πολύ γνωστή και σεβαστή σχολή είναι το Faculty of Astrological studies, το Kepler College επίσης, καθώς και η ιδιαίτερα δημοφιλής στους Έλληνες αστρολόγους Mayo School of Astrology. Υπάρχει και η σχολή της Liz Greene, το CPA, αλλά προς το παρόν δεν έχει μαθήματα δι'αλληλογραφίας.
  • astropet @ 20.08.2009 15:31
    Ναι, έχει δίκιο η ντρημ, ο εσωτερισμός δεν πάει απαραίτητα μαζί με την αστρολογία, εκτός αν θέλεις να ασχοληθείς με την εσωτερική αστρολογία.

    Ντρημ, με βάζεις να ψάχνω ενδεκάγωνα... Μην τυχόν και δεν βρω κανένα στον χάρτη μου, κάηκες κακομοίρα μου!!!!
  • astropet @ 20.08.2009 15:38
    Τίποτα, τζίφος... Ένα Ήλιος/Πλούτωνας, αλλά με 1ο και κάτι ανοχή... Παρατάω την αστρολογία...
  • johnnyG @ 20.08.2009 18:21
    για πες ντρημ αν θέλεις ποιες μοίρες

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...